Kayınvalidemin yaptığı doğru birsey mi sizce?

Gittiği için önceden hazırlanmış sürprizi olduğunu oğluna gostermek istemiştir yani ben yokum ama hediyen hazır demek istemiş olabilir 😄 eğer istemiyorsaniz oğlum yazan kısmı bı sekilde kendinize göre ayarlayın

Oğlum yazisini bozun oraya kendiniz krema, süs ekleyin olsun bitsin 😂😂
Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıyla😒 Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?

Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıyla😒 Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
kayınvaliden oğlunu senden kıskanıyor ben diyeyim senin yerinde olsam tamam o yazı yazdırdı ben de bir tarafına yazdırırdım hem benim hem de onun istediği olurdu ;)

Bende aynı şekilde yapardım 🤷🏻‍♀️ fazla kafanıza takmayın❤️
ben de o pastaya madem yazı yazdırdı hani direk pasta üstüne değilse bir kağıda yazıldı ise bir kağıtta ben yazdırıp bir kenarına koydururdum ama pastaya yazıldı ise bir tane de ben alırdım yada el emeği yapardım oh oh çatlasın yazımı da yazardım vallah

Ben bunda hic iyi niyet aramadim dogrusu😐😂 oglum
Yazdirmasa onun yaptirdigi belli olmayacak tabii😐😂 dinsizin hakkindan demisler.. bence yaziyi degistirt arayip..ortak kutlanacaksa ona gore bir yazi yazilir illa kendini belli edecek

Olay saçma yani kendisi olmayacak ama ruhum orda der gibi.

Bu kv kesin fotoğraf ister gönder bakayım pasta güzel olmuş mu diye. O an gerekli müdahalede bulunmadığınız için şu saatten sonra değiştirmek kendiniz silmek üzerine süs koymak vs kv açısından problem edilip size laf etmesine sebep olabilir.

O yüzden ben olsam şu saatten sonra sanırım kendim de bir şey yapardım.

Ha ama tekrar söylüyorum en başta yazdırmazdım iyi ki doğdun oğlum yazarsan aldığın hediye paketine yazabilirsin anne derdim. Ama olan olmuş.

Saçma bir durum ama çok takılmaya değmez gülüp geçin bence..
Eğer içinize sinmiyorsa bu durum başka küçük bir pasta yapın, istediğiniz notu yazın ve aranızdaki kutlamada masanıza onu koyun.

Suç sizde .Siz organize edip cagiracaksiniz .Neden şunu yapicam bunu yapicam diye hesap veriyorsunuz ?Ben bir kere gorumcemi çağırdım eşimin doğum gününe her şeyi organize edip davet ettim .Onlar hediyelerini alıp geldiler .Kimse pastaya iyiki doğdun kardeşim yazdiramaz saçma o ortam da doğmadı .Kızımın doğum gününde de öyle oldu.Biz her şeyi organize ettik .Onlar davetli olarak hediyelerini alıp geldiler .E pastayı ben yaptırdım üstüne de benim yaptırdığimi belli eden bir şey yazayım demiş .O zaman kendi evinde kutlasin.Siz de gidin .Pastayı kendi yaptiriyorsa .Sonra başbaşa kutlarsiniz .

Siz kendiniz yapın bir pasta daha istediğinizi yazın.
Kv zaten sizinle kutlamayacakmış kendince pastayla jest yapmak istemiş.

Back
X