Kayınvalidemin yaptığı doğru birsey mi sizce?

ben zorunlu yüzünden pasta yemeyi çoktann bıraktımmm.kilo da yapıyor zatenn.konu sahibi kaynananın pastasını yiyin gitsin ilk oğlum yazısından başlayın hatta :KK45:
Evet ayrica bu durumda kk nin en zenginj zorunlu oluyo, kadin her aksam cay pasta, cay pasta, yakinda 150 kilo olur o bsbsnsn

Ilk cok güldüm ama sonra hak verdim kv ye.

Dogumgununde olmayacak diyee böyle bir jest yapmak istemiş, e pastayi alan düdüğü çalar olmus.

Keske o sizdeyken direk alip pastayi 1 hafta once kutlasaydiniz, sonraki hafta yine kutlardiniz. Illa ayni gun olmak zorunda mi ki.

Küçük bir pasta yapıp bu benden buda annenden diyebilirsiniz bencede bi arkadaş daha yazmış mantıklı 👌🏻

Hep beraber kutlasanız bile “oğlum” yazdırması saçma.
Yazıyı değiştirin. Yapamıyorsanız yazıyı komple atın bu ne saçmalık.

Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıyla😒 Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
Ne olacak kız, al pastayı oğlum kısmını da sil afiyetle yeyin😅

Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıyla😒 Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
Bence kayınvaliden beraber kutlamak istediği mesajını vermiş, hatta sürpriz yapıp gelebilir 😀 yoksa niye böyle birşey yapsın

Kadın oğluna pasta aldığını, sizin ve oğluşunun gözüne sokmaya çalışıyor. Tipik bencil k.v.
Madem ki o olmayacak arayıp yazıyı değiştirin.fotosunuda çekip k.validenize atın.hakketmiş

E niye o an "anne biz baş başa kutluycaz, oğlum yazmasın" demediniz ki?

siz de bahsettiğiniz pastayı yapın ve ya yaptırın. kutladıktan sonra bu da annenden, gitmeden önce yaptırmak istedi yanımızda olamayacağı için diyiverin. o da annesi sonuçta, düşman değil ya:-)

Klasikleşmişinde ötesinde dibbineee kadar nur topu gibi bir "kayınvalideniz" var...Allahtan size sabırlar diliyorum...

Ben olsam kahkaha atardım ve şaka yapıyorsun değil mi anneciğiiiiiimmmm :KK62:derdim..:skandal:

Metaforlu kv, en sevdiğim :rolleyes: ben olsam aynen o pastayla eşime mumları üflettirip, oğlum kısmını kendi tabagima alır, mmmmm diye inleyerek yerken göstere göstere video çeker kv ye atardım. Finalde de eşimi öperek teşekkür ederdim kendisine. :-)Hem esin mutlu olur, hem annesi alır mesajı

Back
X