Kayinvalidemjn emzirmesi

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :(

Ohaaa yok artik. Illa sut gelip gelmemesi onemli degil, onemli olan baska bi memenin verilmesi. Ayrica ne munasebet cnm, ben bebegime baskasinin memesini verdirmem.

Kocanin dusuncesi de ne abes. Mantiga gellll. Anlam veremedim.

Hem her durmayan cocuga meme mi verilirmis. Benim ogluslarda durmazdi. Ne rahmetli annemden boyle birsey gorfum ne de kv den.

Ayrica ben tiksinirim bu ne ya.

Ohaaa yok artik. Illa sut gelip gelmemesi onemli degil, onemli olan baska bi memenin verilmesi. Ayrica ne munasebet cnm, ben bebegime baskasinin memesini verdirmem.

Kocanin dusuncesi de ne abes. Mantiga gellll. Anlam veremedim.

Hem her durmayan cocuga meme mi verilirmis. Benim ogluslarda durmazdi. Ne rahmetli annemden boyle birsey gorfum ne de kv den.

Ayrica ben tiksinirim bu ne ya.
Bende tiksiniyorum mamasini verseydn anne dedim yuzumu astim keske oyle yapsaydn uyurdu geri dururdu dedim gulerk hala soyledi esime soyledm bana kizdi iste bide kv disarda isin oldumu bana birak git diyo ben sana bunlari duyduktn sonra nasil birakm sastim kaldm. Birinde kbabamn yaninda yapackti tam gogsunu acti kbabam kizdi senin beben degl ne gogsunu veriyn diye hemen kapatti ama sonra yine ayni kimse yokken yapiyo bu kac oldu 1 degil 2 degil gercektn ben buna tepkimi nasl koyabilirim ;(

Cocugumu emzirmek iztekiyorum artik ben emzirdikce kv yaptigi aklima geliyo cocuyumdan uzaklasmaya basliyorum gercwkten ya bide ilk cocugum benim:KK61:

İğrenç bencede..nasıl bi mantık..siz tepkinizi koyun..o sizin bebeğiniz kimsenin bunu yapmaya hakkı yok
Cocugum da cuma gununden beri beni emmek istemiyo artik :( ve yanliz kaldigimzda konusnayi dusunuyorum isterse kirilsin artik hic onemli degil benm icin yoksa ben cocugumdan soguyacagm :(

Bence tatlı ufak bi yalan seni bu durumda. Kurtarır gibi zaten çocuk senide isteksiz emiyormuş doktora gittim de az emiyo diye de o da bana yalancı meme yada ı tarz başka bişey mi verdiniz çocuk zaten çekiyorum süt gelmiyo diye senin memenden uzaklaşmış olabilir dedi anne böyle giderse memeyi bırakabilir diye söyledi dr bından sonra lütfen emzirme anne de yoksa memeyi bırakırsa yani senin emzirmenden kaynaklı bırakır sende üzülürsün falan de ne bilim aklıma başka biley gelmedi::/ kıyamadım bebişinede sanada

Bence tatlı ufak bi yalan seni bu durumda. Kurtarır gibi zaten çocuk senide isteksiz emiyormuş doktora gittim de az emiyo diye de o da bana yalancı meme yada ı tarz başka bişey mi verdiniz çocuk zaten çekiyorum süt gelmiyo diye senin memenden uzaklaşmış olabilir dedi anne böyle giderse memeyi bırakabilir diye söyledi dr bından sonra lütfen emzirme anne de yoksa memeyi bırakırsa yani senin emzirmenden kaynaklı bırakır sende üzülürsün falan de ne bilim aklıma başka biley gelmedi::/ kıyamadım bebişinede sanada
Dr felan katmadn direk konussam olmaz mi direk soylesem dr soyledi dedigm zaman inanmaz cunku biliyorum cocugumn herseyinehkarisiyo dr boyle soyledi diyorum yok o bilmiyo onun dogrusu bu boyle yap diyo cok sinirlerm bozuluyo gercektn 3 gndur cocugum emmek istemiyo beni ve ben direk soylemeyi dusunuyorum dogru olur mu ?

Cocugum da cuma gununden beri beni emmek istemiyo artik :KK43: ve yanliz kaldigimzda konusnayi dusunuyorum isterse kirilsin artik hic onemli degil benm icin yoksa ben cocugumdan soguyacagm :KK43:
Canım kayınvaldenin kırılması mı önemli bebeğin sütten kesilmesimi? Bence al karsına güzel güzel anlat..

Benim kardesimde ayni durumu yasadi bi kere yapti cocuk ondan sonra emmek istemedi cok zorladik almadi bi turlu. Kimsenin kirilmasini onemsemeyin ve uyarinizi yapin. Bebeginizin emmeyi birakmasi daha kotu sonucta

İgrenc ya igrenc!!! Benim midem bulandi yemin ederim...
Kendini senin bebeginin annesi mi saniyodur nedir.. Ve psikolojisi bozuk belli ki..
Ayrica esin de agir sacmalamis. Benim sutum var annen niye emzirsin benim cocugumu diyemedin mi?
Sert tepkiler vermelisin. Esine de anasi olacak gerizekaliya da...
Emzirmeye cok merakliysan kendin bi tane dogur derdim ben olsam..
Esine de dedigim gibi benim sutum var niye anan emziriyomus sutum olmasa bile mamasi var yani..
İyy gozumun onune geldi de o goruntu..

Canım kayınvaldenin kırılması mı önemli bebeğin sütten kesilmesimi? Bence al karsına güzel güzel anlat..
Bebegim daha onemli tabiki sunun surasinda 3 haftadan gidiyorum insallah ama 3 hafta bu sekilde dayanamam yani ben soguyacagm vocugumdan yoksa

Benim kardesimde ayni durumu yasadi bi kere yapti cocuk ondan sonra emmek istemedi cok zorladik almadi bi turlu. Kimsenin kirilmasini onemsemeyin ve uyarinizi yapin. Bebeginizin emmeyi birakmasi daha kotu sonucta
Uyanikken almiyo artik kafasini ceviriyo agliyo.simdi agladi vermeye calistim gogsumu almadi daha cok agladi :(

İgrenc ya igrenc!!! Benim midem bulandi yemin ederim...
Kendini senin bebeginin annesi mi saniyodur nedir.. Ve psikolojisi bozuk belli ki..
Ayrica esin de agir sacmalamis. Benim sutum var annen niye emzirsin benim cocugumu diyemedin mi?
Sert tepkiler vermelisin. Esine de anasi olacak gerizekaliya da...
Emzirmeye cok merakliysan kendin bi tane dogur derdim ben olsam..
Esine de dedigim gibi benim sutum var niye anan emziriyomus sutum olmasa bile mamasi var yani..
İyy gozumun onune geldi de o goruntu..
Evet igrenc bi goruntu esime tepki vermedm cunku tartisiyodk zaten ama bu konuyu yine dile getiricm esm sehir disinda suanda ama gorumcelerime soyledm memeden tiksiniyo almiyo diye bisey diyemediler sustular

Uyanikken almiyo artik kafasini ceviriyo agliyo.simdi agladi vermeye calistim gogsumu almadi daha cok agladi :KK43:
Bi sure boyle uyutup oyle emzir canim benim oglum da 3 aylikken bi ara almadi gogsumu. Ne yap et emzirmeye calis.
Emzik kullaniyosan emzikle kandir sonra gogsunu sok agzina.
Pislik kadin yaa onun yuzunden iste..
Sen kv ile mi yasiyosun anlamadim ben.

Emzik veriyorum denedm meme oldugunu fark edjnce aglamaya basliyo nornalde antalyadayiz dogm icin gelmistim kv yanina yaklask 3 haftadn da gidicem insallah esmn islernden dolayi hala kv yanindayim :(

Kiskanc demekki kv. Kbabaniza sikayet edin. Bazi insanlar malesef ruh hastasi.

Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :KK43:
Boyle bir sacmalik ilkellik olamaz ya ...
Ayyyy senin yerine ben sinirlendim simdi :KK34:
Ilk oglumda kv yanimda soyledi bende emzireyim diye...
Actim agzimi tabi sikiyosa emzireydi :KK62:

kayınpeder aklı başında bi insan sanırım kızdığına göre. ona söyle o halletsin cahil karısının işini

Back
X