Kayinvalidemle ayni evde :((

güzel kardesim ayni evin icinde oturulmaz. sonra burda yapamiyorum diye konu acarsin. hic evlenme cunki ayni evin icinde evlilkk diye birsey yasamazsin. özel hayatin olmicak

Gerçekten çok güzel yazmışsın ya inan bunları hergün nişanlımla konuşuyorum artık napayım bilmiyorum çalıştım kasiyerlik de yaptım AMA çalışınca nişanlım çok kıskanc gercekten cok sorunlar yaşıyorum devlet dışı çalışmama izin vermiyor dört gözle atama bekliyorum bn şu gençlik yıllarım da aynı ewde oturmak istemiyorum hele bu kvyle bilmiyorum ama hersey ilk senede belli olacak inşallah giderler ewleri ne bizede huzur verirler :KK43:
calismana izin vermiyor ama evde gecindiremiyor ne diye evleniyor ozaman?! onceki bayanda yazdigi gibi hersey ama hersey sorun. cinsel iliski??? hic düsündünmü bunlari gece nasil banyo yapcan ayni evin icinde ???? evlenme salin böyle bir hatta yapma.

Vah yavrum sen zannet o kalorifer olur. Madem öyle kalorifer olmadan evler ayrilmadan dugun olmasin de sende.

Yahu babanla annenle konus anlat olanlari koysunlar agirliklarini tavrini. Devlete atanmak kolay degil senelerce bekleyeceksin belki? Kendini yakiyorsun gercekten cok uzuldum sana. Bile bile lades diyorsun. Umarim böyle buyuk bir hatadan erken donersin.

geçmiş olsun şimdiden.zorlu günler seni bekliyor.anladığım kadarıyla seninde beklentin var kv den.dolmuş parası , kıyafet vs.mutlu olmak istiyorsan kimseden beklentin olmasın ve kayınvaliden melek te olsa uzak otur.mümkünse aynı mahalle bile olmasın.

Bende kv aynı evde yaşıyorum ama zamanı geri çevirebilseydim aşkımdan öleceğimi bilsem düğüne 2 ay değil 2 günde kalsaydı vazgeçerdim evlilikten o derece yani gerisini sen düşün
ya gercekten merak ediyorum. nasil kari koca olunuyor ayni evde? cinsel anlamda sıkıntı degilmi? yan odada annesi yatarken ne bileyim banyo vs

Merak edenler için bizim oralarda da kayinpedere kaynata denir :KK16:
Canım el el ustunde olur ama ev ev üstünde olmaz demişler . Coookk doğru..
Asla olmaz . Şunu da merak ettim kendi kızları evlenmiş ya o da kayinvalidesinin yanında mi oturuyor ?
Ayrıca herşeyi geç şunların hayalini hiç mi kurmadin?
Tw karşısında eşinle sarmaş dolaş oturmak ? Öpüsüp koklasarak film izlemek , beraber karşılıklı özel konuşup kahve içmek , sabah kocisine miss gibi kahvaltı kurup baş başa yemek , akşam sofralar kurup süslenip püslenip esini karşılamak vs vs ......
Işte canım bunların hepsi ve daha fazlası eğer kayinvalidenlerle oturacaksan ancak ve ancak hayallerde kalacak .
Çünkü tek özel yeriniz yatak odaniz olacak.
Bu da bi yerden sonra sıkacak bunaltacak.
Bütün herseyinizi o odayla sınırlı kalacak şekilde yaşamak zorundasınız .
Bence yiyecek bir tek kuru ekmeğin bile olsa ayrı evde otur .
Zorlukları aşarsiniz bir şekilde ama en azından musmutlu bi evlilik hayatınız olur.

2 ay kaldı dügünüme gerçekten ertelenecek hali kalmadı 4 yıldır beraberiz ama nişanlımin tek sözüne razı oldum bu olaylara. . Bir yıl bekleriz gitmezlerse çıkarız o Zaman kendimi toplamış olurum dedi her dediğini yaptı sonuna kadar güveniyorum nisanlima hep bni destekledi hiç annesigili tutmadi şu zamana kadar
evlendıkten sonra köprüyü gecmış oluyor cok safsın kardeşim sana ne desek boş. gerdek gecesımıde kv kayınpederle aynı evde gecırırsın . kolorofer taktırsın ozaman? sacma yeni evi kendıne yaptı sana sorupta esya almadıkı. üselık aynı evde para bılırtırlmıyor annesı babası yıyecek o parayı sonıcta sizde orda otıruyorsunuz. ne yaptırırsan evlılık öncesı yaptırırsın o bir yıl numaralarına inanma. kendi sucun kabul etme

Bende kv aynı evde yaşıyorum ama zamanı geri çevirebilseydim aşkımdan öleceğimi bilsem düğüne 2 ay değil 2 günde kalsaydı vazgeçerdim evlilikten o derece yani gerisini sen düşün
hiçmi ayrı eve çıkma şansınız yok olmalı lütfen konuşun biraz cesaretli ol Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Merhaba arkadaşlar yaşım 24 iki ay sonra dügünüm var nişanlım evin tek erkeği bitanede görümcem var oda evli yani evlenince kayinvalide ve kaynata yanında durcaz .. yeni ev almislar gelinimizle oglumuz otursun diye eşyalarida sıfırdan yeni almışlar bn daha yokken ev sıfır eşya sıfır eski evde otırmak yerine orda oturmuslar kaloriferli diye diğer eski ewe de yazın gideriz demişler neyse içime atıp da paylasamadiklarimi sizinle paylaşmak istedim
mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi :KK12:
sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen iyi bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inanin saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedi :KK57: bide en pahali marka yerlere girer....o giyip cikarirken bnde bissuru biseler denedim begende birini de sana aliyim demedi insan bekliyo ... sonra dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok...ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo :oops:çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk :cry:ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen şoföre versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki ... :KK61:neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda diyo :olamaz:bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim :KK11:aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi bizim burda kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum beyaz eşya almışlar herseyi kullanmislar hepsine razı oldum ama kendi yattıgi yatağida bana vermeye çalışıyor :KK42: dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım

inanin çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum hap kullaniyor psikolojik rahatsiz hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorum:cry: gecen sene temizliğe çağırdı eski ewe gittim bnde baktım mutfakda dün geceden kalma mangal bulasiklari bana yikayiver dedi yikadim ertesi günde şu tel yağlı kalmış diye gösteriyor bn ne yapcam eski ewe de gitmiyorlar rahata alismislar kiraya da çıksak maaş bitEcek :mad:
Bu kadın seni yer yol yakınken beraber yasayamayacagini söyle

İlk defa bi konunun başını okudum devamını okumadım neyin kafasını yaşıyosun bilmem ama ben evlilik hatasını yaptığımda(ailesi yüzünden) senden 1 yaş küçüktüm inan şimdi giden her anıma ağlıyorum yapma yol yakınken geri dön çünkü ben bu senaryoyu hem yaşadım hem okudum

Kızlar müjde çok mutluyum:KK71: nişanlımla tüm gün beraberdik bugün nisanlik gelinlik ve bindalli yi kiraladık dönüşte bizde yemek yedik nisanlima sabah uyanır uyanmaz bu konuyu açtım çok şaşırdı bn salak içime ata ata bi hal olmuşum niye şu zamana kadar ağırlığımı koymadim inanin hiç bilmiyorum saf diyenler olmuş yeminle haklilar. . Neyse nişanlım çok şaşkın annesine söylemiş bnim kv ağlamaya başlamış niye ne olduda biz ne yaptık da sonra hemen arkasından beni aradı kizim nasılsın oruç nasıl gidiyor melek gibi çok güzel konuşup kapattı hiç ayrılma felan konusunu açmadi nisanlima demiş konuş ikna et ayrilmayin bn hasta bi kadınım diye neyse oturduk yüz yüze nişanlımla iyice konuştum herseyi dediki sen şu zamana kadar niye bana söylemedin son iki ay kala söyledin diye tabikide çıkalım sen nasıl istersen dedi ayyy havalara uçtum:KK71: yarın ew bakicak çok mutluyum ya iyiki açmışım bu konuyu iyiki gerçekten burda yazılanları dikkatle okudum yazan herkese çoook teşekkür ederim :KK19:bnim de ewim bnim de Yuvam olucak :21:bu arada bana yeni yatak yeni koltuk takımı ve beyaz eşya alınacak :KK73:dedim o ewdekiler gelinin deniliyordu yeni ewimize götürelim diye hala masraf olmasın diye uğraşıyorum oyy oyy bn adam olmam vala :KK70: o ewden eşya çıkarmam dedi hepsi yeni alınıyor artık kv yatağında bir güzel yatsın :63::63::63:

Son düzenleme:
Kızlar müjde çok mutluyum nişanlımla tüm gün beraberdik bugün nisanlik gelinlik ve bindalli yi kiraladık dönüşte bizde yemek yedik nisanlima sabah uyanır uyanmaz bu konuyu açtım çok şaşırdı bn salak içime ata ata bi hal olmuşum niye şu zamana kadar ağırlığımı koymadim inanin hiç bilmiyorum saf diyenler olmuş yeminle haklilar. . Neyse nişanlım çok şaşkın annesine söylemiş bnim kv ağlamaya başlamış niye ne olduda biz ne yaptık da sonra heme

n arkasından beni aradı kizim nasılsın oruç nasıl gidiyor melek gibi çok güzel konuşup kapattı hiç ayrılma felan konusunu açmadi nisanlima demiş konuş ikna et ayrilmayin bn hasta bi kadınım diye neyse oturduk yüz yüze nişanlımla iyice konuştum herseyi dediki sen şu zamana kadar niye bana söylemedin son iki ay kala söyledin diye tabikide çıkalım sen nasıl istersen dedi ayyy havalara uçtum yarın ew bakicak çok mutluyum ya iyiki açmışım bu konuyu iyiki gerçekten burda yazılanları dikkatle okudum yazan herkese çoook teşekkür ederim bnim de ewim bnim de Yuvam olucak bu arada bana yeni yatak yeni koltuk takımı ve beyaz eşya alınacak dedim o ewdekiler gelinin deniliyordu yeni ewimize götürelim diye o ewden eşya çıkarmam dedi hepsi yeni alınıyor artık kv yatağında bir güzel yatsın :63::63::63:
Hadi insallah sakin geri adim atma maddi durumunuz neye el veriyosa oyle kur evini dort dortluk olmaz belki ama huzurla yasadigin her an yedigin her lokma esinle muhabbetinize paha bicemezsin.sevindim senin adina hersey gonlune gore olur insallah hep mutlu olursunuz.

Merhaba arkadaşlar yaşım 24 iki ay sonra dügünüm var nişanlım evin tek erkeği bitanede görümcem var oda evli yani evlenince kayinvalide ve kaynata yanında durcaz .. yeni ev almislar gelinimizle oglumuz otursun diye eşyalarida sıfırdan yeni almışlar bn daha yokken ev sıfır eşya sıfır eski evde otırmak yerine orda oturmuslar kaloriferli diye diğer eski ewe de yazın gideriz demişler neyse içime atıp da paylasamadiklarimi sizinle paylaşmak istedim
mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi :KK12:
sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen iyi bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inanin saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedi :KK57: bide en pahali marka yerlere girer....o giyip cikarirken bnde bissuru biseler denedim begende birini de sana aliyim demedi insan bekliyo ... sonra dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok...ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo :oops:çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk :cry:ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen şoföre versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki ... :KK61:neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda diyo :olamaz:bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim :KK11:aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi bizim burda kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum beyaz eşya almışlar herseyi kullanmislar hepsine razı oldum ama kendi yattıgi yatağida bana vermeye çalışıyor :KK42: dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım

inanin çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum hap kullaniyor psikolojik rahatsiz hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorum:cry: gecen sene temizliğe çağırdı eski ewe gittim bnde baktım mutfakda dün geceden kalma mangal bulasiklari bana yikayiver dedi yikadim ertesi günde şu tel yağlı kalmış diye gösteriyor bn ne yapcam eski ewe de gitmiyorlar rahata alismislar kiraya da çıksak maaş bitEcek :mad:
Ay benim erkek arkadaşım aynı evde yaşayalım ailemle dedi diye konu açtım 45 48 sayfa bu durumdan beni nasıl kurtaracaz diye konuştuk. Anladığım tek şey. Ayrılacaksan da ayrıl ama asla aynı evde yaşama. Hatta şimdi karar verin nişanlanınca ayrılmakmdaha zor diye . :( Allah kolaylık versin

Hadi insallah sakin geri adim atma maddi durumunuz neye el veriyosa oyle kur evini dort dortluk olmaz belki ama huzurla yasadigin her an yedigin her lokma esinle muhabbetinize paha bicemezsin.sevindim senin adina hersey gonlune gore olur insallah hep mutlu olursunuz.
Aminnnn inşallah Allahım razı olsun :KK19:

Yaa son mesjları okumamıştımm çok sevindim adınızaaaa :) hadş hayırlı olsun

Back
X