• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle ipleri kopardım

bir daha dünyaya gelirsem ailesi olmayan birini alacağım ..nedir bu ya birini sevmenin bedeli bu kadar ağır olmak zorunda mı ? anlaşamadığın, saygısızlık gördüğün insanlarla iç içe olmak için mi ?doğurdu anamız bizi ya yeter be kardeşim bu ailelerden çekilenler ..bende aynıyım 10 yıl sonra olmayan kaynanam oldu ..öldüklerinde bile gitmem diyen adam bugün annem sana eşofman almış diyor ya hiç bir şey olmamış gibi.. barışmışlar yani beni takan yok...of be rahatladım bende..

A, post: 37049916, member: 575013"]eşinde ayılıp bayılacagına biraz sert yapsında
senin kendisiyle evlendiğini hayatlarına karışmamasını sölesin
bu ne ya zırt bırt sinir krizleri geçirmeler bayılmalar[/QUOTE]
Bilerek yaptığın i düşünmüyorum ama sert yapıda bir insan değildir kaldı ki onun sert tavrindan anlamiyor lar oni hic suçlama dim onun sucu yok hatta elinden geleni yapıyor is değişikliği yapacak su anda tasinmayi düşünüyoruz cok sevdigim ewimden allahin cezasi kv yüzünden tasinmak zorundayım

Atamiyorlarnes, post: 37050029, member: 234484"]bir daha dünyaya gelirsem ailesi olmayan birini alacağım ..nedir bu ya birini sevmenin bedeli bu kadar ağır olmak zorunda mı ? anlaşamadığın, saygısızlık gördüğün insanlarla iç içe olmak için mi ?doğurdu anamız bizi ya yeter be kardeşim bu ailelerden çekilenler ..bende aynıyım 10 yıl sonra olmayan kaynanam oldu ..öldüklerinde bile gitmem diyen adam bugün annem sana eşofman almış diyor ya hiç bir şey olmamış gibi.. barışmışlar yani beni takan yok...kanli bicakli kavgali olmalarna ragmen barisirlar hic birsey olmamis gibi bizi de ana dogurdu ewet ayni sey kızlarına yapılsa kıyamet leri koparirlar burasi Türkiye hangi karakterde insan ararsan türkiyede

teyzelere ne oluyor ya saldırmışlar falan.. Ağız burun kırasım geldi valla.. Bu kaynanayı ne yapmalı kardeşleriyle kaynar kazana atmalı En Büyük TÜRKİYE

:) Sanki benm kaynanamı anlattın canm benmde kaynanam sürekli gelsinler gitsinler hizmetimi görsün, beraber yiyelim,içelim diye büyük beklentiler içine giriyorlar. Bnde çalışıyorum vede kaldıramıyorum ,ama ben mesafe koydum kesinlikle haftada bir gün gidiyoruz eşimle yoksa huzurumu bozuyorlar mesafeli olmak lazım yoksa yüz verdikmi astarını istiyorlar.

Mer: 170848"kesinliklenm kaynanamı anlattın canm benmde kaynanam sürekli gelsinler gitsinler hizmetimi görsün, beraber yiyelim,içelim diye büyük beklentiler içine giriyorlar. Bnde çalışıyorum vede kaldıramıyorum ,ama ben mesafe koydum kesinlikle haftada bir gün gidiyoruz eşimle yoksa huzurumu bozuyorlar mesafeli olmak lazım yoksa yüz verdikmi astarını istiyorlar.[/QUOTE]
Aynen canim kesinlikle mesafeli olmalıyız 5 aylık evliyiz aramıza mesafe koyduk oh be dedik vallahi rahat ettik

AnlatıyorisneliPasta, post: 37060388, member: 362277"]eşin niye anasına laf anlatacağına her şeye bayılıyo ben onu anlamadım yalnız??[/QUOTE]
Anlatiyor zaten ama kadın cazgir anlamiyor oglunu ezip geciyor nasıl bir anne ben anlayabilmis degilm esimin sinirsel bir rahatsizligi var bilerek bayilmiyor

ya saldırmışlar falan.. Ağız burun kırasım geldi valla.. Bu kaynanayı ne yapmalı kardeşleriyle kaynar kazana atmalı En Büyük TÜRKİYE[/QUOTE]
Aynen atmali kazani ama bizde merhamet var kötülüge iyilikle cevap veriyoruz

Back
X