Kayınvalidemle konuşmalı mıyım, siz olsanız ne yapardınız?

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
kizlar ben esimden ayrildim ama yine birlesmek istiyoruz,esime 11 ay kadar oldu ayrilali ama 5 aydan beri tekrar görüsüyoruz. simdi ayrilali dün ilk defa tekrar bi vesileyle telde konustuk kaynanamla ve kendisi normaldi,yani sordu nasilsin falan....

hic gelmemislerdi ben evi terk ettiketen sonra ailemin yanina ve bi takim olaylar oldu,eski esim diyor ki istemiyorlar....ama ben diyorum onunla bir cafede falan oturup konussam mi???

ailelere ikimizde bagliyiz yani ben diyorum hersey güzellile olsun eski esim ama diyor ki yok tartismalar cikar belki yine,ailem kirgin anneme hakaret edildi diye....hakaret te su ki,kadin biseyler konusup derdi ben demedim öyle veya öyle demek istemedim,yani aileme konusuyordu hep...bizimkilerde koptu artik ögrenince benimde evi terk edip yanlarina geldigimde esimin kumar huyunu anlattigimda!!!esimin annesinin niye yalan söyledigini falan dile getirdiler,neden böyle yapiyorsun diye tartistilar.....ve o günden sonra aileler birdaha görüsmedi!

yani maksat bir konusalim nedir neyin nesidir?niye gelmediler hic benim ve ailemin yanina....

Son düzenleme:
evliyken bile kaynanamla konuşmak istemiyorum...hazır boşanmışsın..ne gerek var...birleşilecekse lütfen sen alttan alma...bırak onlar görüşmek istesin...olmayacaksa da sadece eşinle barışırsın...

Tam Olarak Anlayamadim Konuyu. Evi Terketme , ayrilma nedeniniz buyukse , o zamanlarda buyuk kavgalar olmussa gelmemeleri normal.

sorun neydi ? neden ayrıldınız? nereye gelmediler?:44:

olaylar nasıl gerçekleşti bilmiyorum ama eşiniz istemiyorlar diyorsa yanlış anlamayın da üstüne gitmeyin bırakın o size gelsin...

Madem istemiyorlar ne konuşacaksınız ki?

ya kadin aslinda kötü biri degil ama mesela aileme cok seyler söyleyip derdi ben söylemedim öyle,veya öyle demek istemedim,

yani kadin biraz kurnazlik yapiyim derken herhalde bi cok seyi bozuyordu.....

anliyacaginiz ailelerin arasi acik ve görüsmüyorlar,ama ben diyorum bi yoldanda tekrar irtibata gecilse

Çok yüzeysel yazmışsınız,anlamak zor.

Eşinizden ayrılmışsınız,dün ilk kez telefonla konuşmussunuz,ayrılık sürecinde hiç görüşme olmamış vs.

Şimdi bir cafede biraraya gelip konuşma nedeniniz: tekrar birbirinize şans vermekmi? Ayrılık sürecinde niye hiç gelmediklerimi?Kayınvalideyle konuşup konuşmamakmı?

:44::44::44:

Bence ailecek bir oturup konuşun.Yanlışlar, yalanlar neyse ortaya çıksın.Yuvanın tekrar toplanmasına gerçekten sevinirim.
Bir anla bakalım neyin nesiymiş.
Sonuçta yalan yanlış birçok sey söyleniyor hayatta.
İçini kemiren soruları sor.
Denemekten korkma.

Eski eşiyle uzun zamandır görüşüyor ve tekrar biraraya gelmek istiyorlar. Fakat ayrılık süreci de dahil kayınvalideyle hic görüşülmemiş, sadece dün telefonda tesadüfen görüşmüşler. :)

sorun ailelerde mi sadece? sen eşine dönmek istiyorsun ama aileler görüşmüyor anladığım kadarı ile,aslında baştan ayrıntılı yazıp toparlasan iyi olcak...

sorun esimin kumariydi,tamam onu cözmeye calisiyor,calisiyoruz,hayir öyle büyük kavgalar falan olmadi ki gelmemelerini onayliyacak,,yani gelmeliylerdi gelinlerinin yanina konusmaya.

simdi ben guru mu yapacam yoksa büklük bende mi kalsin diyecem,sorunum o.

bellkiki tepkililer sana gelmediklerine göre;
sen eşine dönmek istiyorsan bunu eşinle çözmelisin neden ailesini bu kadar kafana takıyorsun,beraber mi yaşıyorsunuz?

hay eline saglik canim ya heyecanlandim konuyu tam anlatamadim

bellkiki tepkililer sana gelmediklerine göre;
sen eşine dönmek istiyorsan bunu eşinle çözmelisin neden ailesini bu kadar kafana takıyorsun,beraber mi yaşıyorsunuz?

ama esimde bende aileler bagli davraniyoruz

ve ben güzellikle olsun hersey istiyorum...

hay eline saglik canim ya heyecanlandim konuyu tam anlatamadim

ama esimde bende aileler bagli davraniyoruz

ve ben güzellikle olsun hersey istiyorum...

o zaman eşin ailesini ikna etsin bir araya gelin ve konuşun...
tabi güzellikle olsun muhakkak haklısın...
geçmişe bir perde çekin ve yeniden başlayın ki bunu sen istiyorsun...

Gurur yapıp yapmamak tamamen senin iç dünyandaki durum olmalı.

Yapmadıkları/gelmedikleri sana cok dokunduysa tabi ki gurur yapacaksın. Ayrıca bu tarz şeylerde kendini briaz geri çekmek de fayda görüyorum. O zaman aramayanlar şimdi de aramasınlar.

Eşinle sorunları aşmıs gibi gorunuyorsan cokta aileyi umursama derim ben , cunku onlar donmeni isteselerdi seni mutlaka arar sorardılar , ama pek takmamıslar , sen fazla ilgi ve alaka gosterirsen baştan ipleri ellerine vermis olursun.Once sen mutlu ol , sonra zamanla ne yapman gerektigin sekillenir bence...Hem eşinde ailesini tanıyor biliyorki ,sana konusmak istemiyorlar sinyalini vermiş , sen yok ben illa başıma dert acmak istiyorum diyosan ugraş dur kaynananla

ya kizlar benim annem ama mesela diyor-kizim ailesi istemioyrsa tekrar birlesmenizi nasil olur,ailesiz nasil olur?

ya kizlar benim annem ama mesela diyor-kizim ailesi istemioyrsa tekrar birlesmenizi nasil olur,ailesiz nasil olur?

bal gibide olur,sizde bir ailesiniz,yeniden eşinle aile olmak istiyorsan kafandan çıkar at şu düşünceyi,tamam ailesinle görüşmek istiyorsun güzel ama onlar istemiyor napcan şimdi...çok hassas birisin sanırım onları çok önemsiyorsun ama hep hayal kırıklığı yaşarsın,artık kendini düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…