kizlar ben esimden ayrildim ama yine birlesmek istiyoruz,simdi ayrilali dün ilk defa tekrar bi vesileyle telde konustuk ve kendisi normaldi,yani sordu nasilsin falan....
hic gelmemislerdi ben evi terk ettiketen sonra ailemin yanina ve bi takim olaylar oldu,eski esim diyor ki istemiyorlar....ama ben diyorum onunla bir cafede falan oturup konussam mi???
yani maksat bir konusalim nedir neyin nesidir?niye gelmediler hic benim ve ailemin yanina....
Çok yüzeysel yazmışsınız,anlamak zor.
Eşinizden ayrılmışsınız,dün ilk kez telefonla konuşmussunuz,ayrılık sürecinde hiç görüşme olmamış vs.
Şimdi bir cafede biraraya gelip konuşma nedeniniz: tekrar birbirinize şans vermekmi? Ayrılık sürecinde niye hiç gelmediklerimi?Kayınvalideyle konuşup konuşmamakmı?
:44::44::44:
ya kadin aslinda kötü biri degil ama mesela aileme cok seyler söyleyip derdi ben söylemedim öyle,veya öyle demek istemedim,
yani kadin biraz kurnazlik yapiyim derken herhalde bi cok seyi bozuyordu.....
anliyacaginiz ailelerin arasi acik ve görüsmüyorlar,ama ben diyorum bi yoldanda tekrar irtibata gecilse
sorun esimin kumariydi,tamam onu cözmeye calisiyor,calisiyoruz,hayir öyle büyük kavgalar falan olmadi ki gelmemelerini onayliyacak,,yani gelmeliylerdi gelinlerinin yanina konusmaya.
simdi ben guru mu yapacam yoksa büklük bende mi kalsin diyecem,sorunum o.
Eski eşiyle uzun zamandır görüşüyor ve tekrar biraraya gelmek istiyorlar. Fakat ayrılık süreci de dahil kayınvalideyle hic görüşülmemiş, sadece dün telefonda tesadüfen görüşmüşler. :)
bellkiki tepkililer sana gelmediklerine göre;
sen eşine dönmek istiyorsan bunu eşinle çözmelisin neden ailesini bu kadar kafana takıyorsun,beraber mi yaşıyorsunuz?
hay eline saglik canimya heyecanlandim konuyu tam anlatamadim
ama esimde bende aileler bagli davraniyoruz
ve ben güzellikle olsun hersey istiyorum...
sorun esimin kumariydi,tamam onu cözmeye calisiyor,calisiyoruz,hayir öyle büyük kavgalar falan olmadi ki gelmemelerini onayliyacak,,yani gelmeliylerdi gelinlerinin yanina konusmaya.
simdi ben guru mu yapacam yoksa büklük bende mi kalsin diyecem,sorunum o.
ya kizlar benim annem ama mesela diyor-kizim ailesi istemioyrsa tekrar birlesmenizi nasil olur,ailesiz nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?