Kayinvalidemle konusmuyorum

Prenses 14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
25
2
1
42
Arkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.

Baska eve cikin. Yalniz ev onlarinken yargilayamazsiniz. Ev degistirmek zorunda degil. Iyi kotu bi yer vermisler size begenmiyorsaniz kiraya cikin.
Kv konusmamaniz sorun degil bence baslik yanlis olmus. Kocaniz 3 haftadir onlarda. Bence sorun burda. Biraz kv derdini birakip esinizle sorunlariniza yonelin bence.

Baska eve cikin. Yalniz ev onlarinken yargilayamazsiniz. Ev degistirmek zorunda degil. Iyi kotu bi yer vermisler size begenmiyorsaniz kiraya cikin.
Kv konusmamaniz sorun degil bence baslik yanlis olmus. Kocaniz 3 haftadir onlarda. Bence sorun burda. Biraz kv derdini birakip esinizle sorunlariniza yonelin bence.
İyi kötü yer derken zaten eşimin kendi evi. Asgari ücretle nereye gidelim. Ben sadece günaha giriyomuyum KONUSMAYArak die merak ettim. Ayrıca kayinvalidemi tanisaydin böyle rahat konuşmazdın. Soylim bütün entrika onda mesela. Herkesin yuvasına gözaltına diken. Dedikoducu iftiracı. Daha cok

Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim

başka eve çıkın. siz rahat edeceksiniz bu sefer de yaşlı iki insan rutubet içinde yaşayacak.
O iki yaşlı dediğiniz insan hocayla muskayla uğraşan insanlar.. onlarin kullandığı iphoneyi ben kullanmıyorum. Üstelik onlar buraya tasinsa hemen üstünü yapacak paraları var. Bu ev dubleks ama üstü yapilacak

Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim
Insanlarin anlayacagi sekilde duzgun yazsaniz duzgun cevaplarda alirdiniz. Ben esiniz inlarda diye anladim ve de ev kv nin sandim. Konuyu duzenleseniz iyi olur. Ayrica olumsuz yorum alinca da boyle soylemlere girmenize gerek yok.

Simdi duzeltilmis hali icin yorumuma gelecek olursam ki ciddiye alir misiniz bilmiyorum ama konusmamaniz makul bence. Torunlari ve sizi umursamayan onlar. Iftira entrika gibi seyler de varsa be kadar uzak o kadar iyi. Esinizde farkindaysa olaylarin hic endiselenmeyin bosuna.

Hem fikir soruyorsunuz hem begenmiyorsunuz ama :63: Sizinki canda onlarinki patlican mi? Cikin o evden kimse oturmasin orda. Ev degistirmek zorunda degiller ki...

Insanlarin anlayacagi sekilde duzgun yazsaniz duzgun cevaplarda alirdiniz. Ben esiniz inlarda diye anladim ve de ev kv nin sandim. Konuyu duzenleseniz iyi olur. Ayrica olumsuz yorum alinca da boyle soylemlere girmenize gerek yok.

Simdi duzeltilmis hali icin yorumuma gelecek olursam ki ciddiye alir misiniz bilmiyorum ama konusmamaniz makul bence. Torunlari ve sizi umursamayan onlar. Iftira entrika gibi seyler de varsa be kadar uzak o kadar iyi. Esinizde farkindaysa olaylarin hic endiselenmeyin bosuna.
Hayır agresif değilim. Cok çektim bu kadından. 2 çocuğumu doğurdun lohusa halimle hem ev hem diğer cocuma koşturdum dibimde oturduğu halde elimden tutmadı. Ailem uzakta. Buralı değilim. Sadece içim içimi yiyo günaha giriyomuyum die.

bence siz taşının. kimseye minnet etmeyin. beklentiye girmeyin. sonra siz daha çok üzülürsünüz. hem taşınıp giderseniz kimse ileride size müdahale etmeye kalkamaz. yok ben yaptım şunu, ben evi onarttım falan... erişkin insanlarsınız sonuçta kendinize bakacak durumdasınız. onlarda ne istiyorlarsa onları yapsınlar.

Canım ister konuş ister konuşma günah kısmını bilemem..
Bence haklısın, zorunda değiller ama benimde gücüme giderdi.
Siz birşekilde o evi satın başka yere geçin.
Rutubetli ev hastalık sebebi..
Bakın kayinpederim iç güveyi kayinvalidemin durumu cok iyi. Ama kocası ne derse o. Evlat bile görmüyorlar gözü. Ayrıca evin tapusuda onun. Eşimin evi ama tapusunu vermedi. Kafası kizincada kapıyı gösteren bu kadın. Ne yapim bilmiyorum. Onun yüzünden günaha girmek istemiyorum.

Mantolama vs yaptirin yada şu eve koyulan nem giderici cihazlardan alin işe yariyormuş bari en ucuz yol olarak. Coluk cocuk rutubetli evde tek oda da nasil yasiyorsunuz bunca zamandir ve buna bir cozum bulmuyorsunuz. Saglik acisindan cok zararli birsey farkinda misiniz?
Kiraya çıkalım diyorum ancak 1300 lirayla nereye. Bende biliyorum bu yüzden evden kaç tane eşya attığımı biliyorum hep curuyorlar nemden.

Bence konusmamakta hakkiszsiniz cocuklarinizi siz düsuneceksiniz onlar degil baskalarindan birsey beklemeyin hepimiz kayinvalidelerimizin evleri varken kiralarda zor sartlarda yasadik ama hic konusmayalim demedik hem size buyuk firsat kacin kurtulun iste ev sizinse satar daha guzelini alin ama ev onlara aitse yapabileceginiz birsey yok..Biz esimle kayinvalidenin yaninda ciktigimizda asgari ucretin cok cok altinda bir ayligimiz vardi kari koca verdik elele simdi cok sükur evimizi aldik..Sizde baskalarindan birsey beklemezseniz daha mutlu olursunuz istediklerini yerler istedigi telefonu kullanirlar ve size hesap vermek zorunda degiller.

Sizin hatanız başkalarından yardım beklemek. Çocuklarınıza bakmayabilir, evini değişmek istemeyebilir onların kararı saygı durmak zorundasınız. Siz de bir bireysiniz ve aldığınız kararların sorumluluğunu da ustlenebilmelisiniz. Cocugunuz sizin cocugunuz neticede kimse bakmak zorunda degil, 1300 lira maaş var dediginize göre siz çalışmıyorsunuz ya çocuklarınıza bakıp başkalarından yardım beklemeyeceksiniz ya da çalışıp başka eve çıkacak hayatınızı da ona göre idame ettireceksiniz.
Kendi ayaklarınız üzerinde durup kimseye eyvallah etmemek varken bu minnet altina girme meraki neden?

Bence konusmamakta hakkiszsiniz cocuklarinizi siz düsuneceksiniz onlar degil baskalarindan birsey beklemeyin hepimiz kayinvalidelerimizin evleri varken kiralarda zor sartlarda yasadik ama hic konusmayalim demedik hem size buyuk firsat kacin kurtulun iste ev sizinse satar daha guzelini alin ama ev onlara aitse yapabileceginiz birsey yok..Biz esimle kayinvalidenin yaninda ciktigimizda asgari ucretin cok cok altinda bir ayligimiz vardi kari koca verdik elele simdi cok sükur evimizi aldik..Sizde baskalarindan birsey beklemezseniz daha mutlu olursunuz istediklerini yerler istedigi telefonu kullanirlar ve size hesap vermek zorunda degiller.
Karşıdaki insan sizi anlamiyosa en iyi cevap susmaktir iyi gunler

Kiraya çıkalım diyorum ancak 1300 lirayla nereye. Bende biliyorum bu yüzden evden kaç tane eşya attığımı biliyorum hep curuyorlar nemden.

Kiraya gucunuz yetmeyebilir tamamda 6 senedir bir mantoloma icin hic mi para biriktirilmez?

Şu nem ceken cihazlara en kotu 1.000tl veremiyor musunuz taksitle? 2 tane cocuk yapiyorsunuz ama...
Kimseye suc bulmayin bu sorumsuzlukla.

Back
X