kayınvalidemle nasıl başederim:( huzurum bozuldu...

ya benımkı naptı bacılar 10 tane bılezıgım vardı evde hepımız calısıoz dıye esımın halasıgıle vermıstık saklasınlar dıye bana sormadan alıp borclarına bozdurmus gecen ıkı tane kaldı dıo pıskın pıskın neye ugradımı sasırdım ne dıosun sen dedım ne o bıde ızın mı alacaktım bnm paramla alınmıstı onlar istediğimi yaparım dıo bu ne demek ya bnm paramı mı var bıde demezmı oglumun aldıgımdan haberi var diye eşime soruyom yok dıo kım yalan soyluo kafayı yıcem

offff offfffffffffffffff gelde çıldırma!!! Kızlar benimki de kayınvalidemin adına bankada kasada alayım dimi kendi üstüme baksanıza olanlara:59:

canım maşallah nasıl becerdin bunu.ahh ahh..bizede söylee..lütfenn

İnan ne eşimi doldurdum,ne onların adını ağzıma aldım.
Eşim annesine gidince sürekli bana hakaretler küfürler,saf kocam da gelip herşeyi bana anlatır :)
Elime koz üstüne koz verdiler.İşin özü biraz eşinizin yanında rol yapacaksınız.nasıl mı?
Evet biz mağduruz ama bunu eşimizin gözüne soka soka ben mağdurum annen şunu yaptı bacın bunu dedi dersen bir anda onları koruma moduna geçiyorlar,Ama eşinin yanında biraz sessiz kalıp ailesinin adına ağzına almazsan bu sefer sana yöneliyorlar.
Eşim geliyor diyor ki ya sen ne harika bi insansın onlar sana neler sayıyor ben gidince,sen onları bir kere kötülemiyorsun.Tabi bu biraz zor oluyor:) bende kendi annemle dedikodunun gözüne vuruyorum ama :) bunu eşim bilmiyor tabi.
Bu kayınvalide bana kötü olmayı öğretti,onlar gibi sinsi olacaksın bir bakıma :)

yani illaki hesaplar mı yapalım içimizden geldiği gibi yaşasak ne olur yani ıssız bi adaya kaçasım var :95:

Kocaman bi çukur açalım içinide odunla dolduralımm:27:..böyle kayganaları içine atıp yakalım dönüp arkamıza bakmadan gidelim Vatan Millet Kurtulsun...:72:Haaa benim eski kaynana bide sürekli Malımı mülkümü satıp sizi boşatacam diyodu:52:Gerek kalmadı masraf yapmasına ben boşadım kıymetli oğlunuuu :66::63::63::63:

Eşim annesine gidince sürekli bana hakaretler küfürler,saf kocam da gelip herşeyi bana anlatır :)
Elime koz üstüne koz verdiler.İşin özü biraz eşinizin yanında rol yapacaksınız.nasıl mı?
Evet biz mağduruz ama bunu eşimizin gözüne soka soka ben mağdurum annen şunu yaptı bacın bunu dedi dersen bir anda onları koruma moduna geçiyorlar,Ama eşinin yanında biraz sessiz kalıp ailesinin adına ağzına almazsan bu sefer sana yöneliyorlar.
Eşim geliyor diyor ki ya sen ne harika bi insansın onlar sana neler sayıyor ben gidince,sen onları bir kere kötülemiyorsun.Tabi bu biraz zor oluyor:) bende kendi annemle dedikodunun gözüne vuruyorum ama :) bunu eşim bilmiyor tabi.
Bu kayınvalide bana kötü olmayı öğretti,onlar gibi sinsi olacaksın bir bakıma :)

white1903 süpersin helal sana :65: öğreneceğim çok şey var sizde saolun yaaaaa :48:

evet haklsın canımseviyoruz dedik evlendik üstüne bide annesini kabul ettim.şimdi diyorum hey gidi kafaaaa.şimdi evleneceklere diyorum valla kayganayla oturacaksan hiiiçç evlenme.eltime dedim geçen kızkardeşi evlendi neden kayganayla oturma böyle bir şartı kabul etme demedin dedim.başını salladı ne bilim diye.dedim kendi çektiklerini bizim çektiklerimizi ne çabuk unuttun.valla insanlar hiç ders almıyor.

evet canım biz o kadar fedakarlık yapıyoruz.ama anneleri aileleri her şeyden daha kıymetli.neden böyle yaparlarki.belki iyi kaynanalar vardır.bize denk gelmemişltir....:)

valla ben direk olaya dalıyorum.aslında dediğin gibi.bu sinsiliğide yuapıyorum arada ama onlar gibi iki yüzlü davranamam.gözümü karartıyorum direk dalıyorum.:1:

canım çok doğru söylediklerin bu sfer acıtasyon yapıyo kullanıyo böyle bi durum olursa ki hiç olmadı allahtan da kendi kafasında yarattıklaırı var işte..... Biraz kendimi toplim da politik oyunlarma başlim bende dişe diş göze döz tabi yapabilrsem kanımda yok ama:17:

ahh güzelim bende de yokdu..Ta ki ailemi arayıp biz kızınızdan razı değiliz die..Babam yok abime şikayet etmişler beni her sözlerine bir cevabım varmış.. Hemen örnek yazıyorum denize gideceğiz eşim ben eşimin arkadaşı ve nişanlısı kayınpederim sen gitme diyor bana sadece eşim gidecekmiş bikiniler varmış benim gitmem olmazmış nası ya dedim gidersem benim gitmem gerek üstelik eşli gidiyoruz ya eşimin ne işi var ben olmadan dedim sinirlendim laf söyledim doğal olarak..
Sonra onların dediği gibi giyinmiyormuşum..Benim eşim neye müsade eder ise onu giyiyorum..

Yatak odama giremiyorlarmış sürekli kapısı kapalıymış..Ben bunları duyunca kayış koptu bende..Kayınvalidem eşimin yanında hep benimle ilgilenirdi hamile iken kızım ne istiyorsun yapayım derdi..Am gündüzleri o yokken çıkıyordum yanına ne yapıyorsun anne die muzlu puding yapıyorum demişti bir keresinde kokusu da ayy sanki hiç yememişim gibi nasıl güzel geldi ve bana getirmedi vermedi..Onu ömrüm boyunca unutabileceğimi hiç sanmıyorum..Hamile iken tuhaf işte dışardan ekmek gelse lezzetli oluyor..Neysee gel gelelim şimdi babamın yanında bende onun gibiyim meleğim ama laf soktuğunda hiç susmuyorum bende başlıyorum konuşmaya eşim de kayınpederim de susuyor hiç karışmıyor :60::60::60::60:

valla ben direk olaya dalıyorum.aslında dediğin gibi.bu sinsiliğide yuapıyorum arada ama onlar gibi iki yüzlü davranamam.gözümü karartıyorum direk dalıyorum.:1:

nevgul61 sen trabzonlusun galiba dimi? tam bir karadeniz kadını imajı oluştu zihnimde yazdıklarını okuyunca:46:

evet canım biz o kadar fedakarlık yapıyoruz.ama anneleri aileleri her şeyden daha kıymetli.neden böyle yaparlarki.belki iyi kaynanalar vardır.bize denk gelmemişltir....:)

aaaa çok ayıp ama eşine eşlerimize soralım bak ne kadar iyi kaynanalara sahibiz.biz kötülük yapıyoruz asıl.aşkolsun lütfen biraz kendine çeki düzen ver.:60:

Herkesle anladığı dilden konuşucan değilmi arkadaşımm....Bende geç oldu ama öğrendim bunu...:46:

Ne yapayım kızlar baktım kadın sinsi sinsi veriyor oğluna ara gazını,haaaa el mi yaman bey mi yaman,sinsilik öyle olmaz böyle olur dedim.Şimdi oğlundan da oldu sen karına söz geçiremiyorsun demiş en son gittiğinde,o da benim karım adınızı ağzınıza almıyor ne istiyorsunuz garibandan demiş,gidiş o gidiş bi daha annesinin evine adım atmadı.

Hatta geçen gün git annendir,küsme falan diye demogoji yaptım,ya aşkım ne kadar iyisin diyor:)
tabi bana bu taktikleri veren anneciğimin ellerinden öper,huzurlarınızda selamı bir borç bilirim :)

bizde eşimin zoruyla bozdurduk kaynanamda geldi benmle takıldı peşime. bozdurup kendi üstüme yatırcm dedm parayı ozmn ver bizimkileri dedm sokakta bende tuttum verdim eline :9: al dedm münasip.... ordan sonrası gelmedi lafım bıraktm orda onu eve geldm akşam eşim sordu anlattım tabi kıyamet koptu. kv kabullenmekde zorluk çekiyorlar oğullarının evlendiğini :47: cadılar

ahh ben böyle yapamıyorum yaa.sinsi olamıyorum işte.bu gidişle bende olacağım.mutlu olmadıktan sonra evliliğin sevginin de hiç bi anlamı kalmıyoo..

Ne yapayım kızlar baktım kadın sinsi sinsi veriyor oğluna ara gazını,haaaa el mi yaman bey mi yaman,sinsilik öyle olmaz böyle olur dedim.Şimdi oğlundan da oldu sen karına söz geçiremiyorsun demiş en son gittiğinde,o da benim karım adınızı ağzınıza almıyor ne istiyorsunuz garibandan demiş,gidiş o gidiş bi daha annesinin evine adım atmadı.

Hatta geçen gün git annendir,küsme falan diye demogoji yaptım,ya aşkım ne kadar iyisin diyor:)
tabi bana bu taktikleri veren anneciğimin ellerinden öper,huzurlarınızda selamı bir borç bilirim :)

anneciğinin ellerinden benim içinde öp valla çok acayip içimden geldi.saygılarımı sunuyorum ona.

ne yapayım kızlar baktım kadın sinsi sinsi veriyor oğluna ara gazını,haaaa el mi yaman bey mi yaman,sinsilik öyle olmaz böyle olur dedim.şimdi oğlundan da oldu sen karına söz geçiremiyorsun demiş en son gittiğinde,o da benim karım adınızı ağzınıza almıyor ne istiyorsunuz garibandan demiş,gidiş o gidiş bi daha annesinin evine adım atmadı.

ooofff arkadaşım önünde saygıyla eğiliyor yürekten alkışlıyorum!!!! Seninle gurur duydum bir kadın olarak hepinize beyonce who runs the worl şarkısını hediye ediyorum!!! Hadi ellerrr:64:

offff offfffffffffffffff gelde çıldırma!!! Kızlar benimki de kayınvalidemin adına bankada kasada alayım dimi kendi üstüme baksanıza olanlara:59:

canım hemen aldır kendi üstüne valla.bizimkiler yurt dışında olduğu için geçiremiyorum üstüme.gelsinler türkiyeye ilk işim o olacak.ne gerek var altınım bnde dursun ölümlü dünya ne olur ne olmaz:):)

offff kızlar offf:14::14::14: 6 sene öncesine götürdünüz beni.....Yaw ben ne muhteren bi kadınım ki aklımı kaybetmeden kurtarmışım kendimi...:53:Boşanırken yaşadıklarımı avukata anlattığımda bunları kitap haline getirmeyi düşün dedi bana:53:Senaryo şeklinde de yazarsan süper bi dizi olur ilgilen dedi..:53:Yapsammı acaba dizinin adıda GELİNİN FENDİ KAYGANAYI YENDİİ....gelinlere ışık olurum:60::60::60::60:

Bende senin ayakta alkışlıyorum:42::42::42::46::46::46::46:...YAŞASIN GELİN DAYANIŞMASII:kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X