Şimdi salgın olduğu için okulda yok.kreşe de göndermiyorsunuz. .belli bir yaştan sonra insanlara çocuklara uğraşmak, seslerini dinlemek zor geliyor...yorulması normal ama tavrı çocukça geldi..sanırım biraz ilgi,şevkat ,etrafında fır fır dönen insanlar istiyor...yaşlandıkça insanlar çocuklaşıyor..umarım aranız düzeliro zaman da ya kres ya bakici bi sekilde buluyoruz cok problem olmuyor, bir tanesi okul yasinda zaten. ayrica bende uzun dogum izni almistim iki cocuktan sonra da, o da hemen cocuk bakmaya baslamasin dinlensin diye.
misafiri ben cagirmadim ki kendisi cagirdi, istersen hafta sonu cagiralim ben evde olunca daha rahat olur dedim, kendi aramis davet etmis. daha fazla israr etseydim engellemis durumuna dusecektim.am eşim geldiğinde cocuklar dan o kadar yorulmuş oluyorum ki ben de kv gibi oluyorum kadın bunalıyor gönüllü ama resmen işi üstüne yıkmışsınız bir de misafir falan cagırmışsınız cok cok yorucu.
Eve yardımcı alın
Ne sacma bir dusunceayrica imkansiz yardimci istemez, direk beni istemiyorsunuz diye dusunur, temizlikci almami bile istemiyor.
Sizde roller karısmış gercekten. Orası sizin eviniz ve kuralları siz koyarsınız. Hem misafer hem kural koyuyor hem de yoruldum diyor. Bu durumda yapıcı olmayı nasıl basarırsınıx bilemiyorummisafiri ben cagirmadim ki kendisi cagirdi, istersen hafta sonu cagiralim ben evde olunca daha rahat olur dedim, kendi aramis davet etmis. daha fazla israr etseydim engellemis durumuna dusecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?