- 16 Haziran 2011
- 16.498
- 72.912
- 798
![]()
e benzetmek gibi olmasın ama ayaklarına bakım yaparım onu bunu şunu yaparım diyerek finosu olmuşsunuz.
Her şeyin aşırısı zarar. Ona bu yüzü ve haddi siz vermişsiniz.
Hoşgeldiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
e benzetmek gibi olmasın ama ayaklarına bakım yaparım onu bunu şunu yaparım diyerek finosu olmuşsunuz.
Her şeyin aşırısı zarar. Ona bu yüzü ve haddi siz vermişsiniz.
Ay valla bilmiyorum neresine bakmış ahahaha konunun ismini unuttum adam mesaj atmadikca mesaj atmış birde bana cevap vermiyor diyorduAhaha adamın Boğazına bakarak mı acaba en güzel manzaram demiş
O konuyu okumadim daha doğrusu görmedim
Konuyu açıp gitmişsin ablam fakesin sanırsam![]()
Çok üzüldüm yaptığınız bunca iyiliğin karşılığının böyle olmasına. Benim asıl merak ettiğim bunca yıl size karşı iyi miydi ?Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Teşekkür ederim
Gerçekten neler var hergun yeni birşey . Dün sen en güzel manzaramsin diye bir erkeğe yürüyen abla bugün kayınvalidesinin ayağına masaj yapan gelin![]()
Ama böyle de olmaz ki attı bombayı gittiBakima gitti o birazdan gelir.
O geldiğinde kırmızı halı donaaat, İzzet i ikram donaaatt, gönlümün gülü gözümün nuru vs de belki seni affederHahaha kız kayınvalidem bana bozuk bu aralar zaten iyice öğreneyim de sultanimin gönlunu olayım kolay mı errrrrkek adam doğurdu o çatır çatır![]()
Umarım bir Kıvanç Tatlıtuğ bir Kenan İmirzalıoğlu bir Brad abimizin gençliği gibi bir şeydir yürüdüğüne değer pardon koştugunaKVKK yüzünden manzarayı da göremiyoruz, manzara nasıldı acaba.
![]()
Canımın içi , yaşamamin sebebi deyip mum ışığında bize romantik yemekte mi hazirlasamO geldiğinde kırmızı halı donaaat, İzzet i ikram donaaatt, gönlümün gülü gözümün nuru vs de belki seni affederbelki yani
![]()
Oo o zaman best of the gelins sen olursunCanımın içi , yaşamamin sebebi deyip mum ışığında bize romantik yemekte mi hazirlasam![]()
Maalesef onun bir tane besti varOo o zaman best of the gelins sen olursun![]()
Ahaha adamın Boğazına bakarak mı acaba en güzel manzaram demiş
O konuyu okumadim daha doğrusu görmedim
Ay valla bilmiyorum neresine bakmış ahahaha konunun ismini unuttum adam mesaj atmadikca mesaj atmış birde bana cevap vermiyor diyordu![]()
Bazen eltisiz olduğuma seviniyorumMaalesef onun bir tane besti varbeni zor kabul etti ben içimizdeki İrlandalıyım beni ayak masajı bile kurtarmaz
![]()
Ya çok teşekkür ederiz valla bende hangisiydi hatırlayamamistimMerak edenler için işte o konu![]()
Yok hayır fake değil keşke fake olsamKonu fake herhalde. Ya da öyle olmasını umut ediyorum galiba ya bu nedir![]()
Aaaa olur mu öyle hayatın ne kadar renksizdir şimdi ben hep onun arkasından birtanem derim ahahaj cidden eşim ve ailem birtanem deyince kimden bahsettiğimi anlıyor ..Bazen eltisiz olduğuma seviniyorum![]()