• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle sonunda kavga ettik

Kv kıymetinizi çok iyi biliyormuş görmüş oldunuz. Eltinizle kendiniz halledemiyor musunuz kv ne diye karışıyor amaan iyi olmuş ayrılık iyidir

Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Kaynana kaynanadir.
Bundan sonra bunu bilerek davranırsiniz umarım

Yok hayır fake değil keşke fake olsam 🙏. Şuan sinirden ağlıyorum. Ben napiyim ya.

Akraba evliliği mi yaptınız ? Kaynananız aynı zamanda teyze / hala / yengeniz olabilir mi ?

Manikür - pedikürcü değilseniz; kayınvalideniz de 7 kat else, kendisine neden ayak bakımı yaptığınızı ve marifet olarak anlattığınızı anlayamadım.

Bazen iyi bazen konuşmaz sürat aşar. Ama yemin ederim ben hep iyi oldum sabır sabır diyerek. Sonunda da böyle oldu.
Canım sizin iyi olduğunuza şüphe yok
Keşke bu kadar iyi olmasaydınızda ben şunu merak ettim siz ne dediniZ bu eltiye

Back
X