Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öncelikle merhaba
niye böyle oluyor nişanlıyken sevgiliyken melekler evlenince 4x4 değişiyorlar 7 ay önce evlendim eşim işi dolayısıyla çok yoğun ve vardiyeli çalışıyor gecesi gündüzü belli değil yani.kayınvalidem alt katımda oturuyor eşim işten gelince ilk ona uğricak (uğricak tabiki annesi bişey demiyorum ben ama uğramadığında bana soruyo niye uğramadı die), ben eşim evde olmadığında hep orda durucam onlarla vakit geçiricem artık eşime şikayet mi ediyodur nedir eşimle bu şeylerden dolayı deli gibi kavga ediyoruz, ama bende istiyorum ki biraz kendi halimize bırakılalım bi rahat kalalım herşeyde bi müdahale.eşim işteyken bile aşşağı indinmi die soruyo bu bile benm delirmeme yetio bunaldım artık yaa inanın çözemiyorum ve şuan ağlıyorum eşim buyüzden 2-3 hafta önce evden kovdu beni çok kötü kavga ettik tabi sonra ne özürler faln filan ama kırılan kırıldığıyla kalıyor.beklentiler çok fazla ailesi tarafından bunları karşılayamıyorum karşılayamicamıda düşünmeye başladım artık eşimin yüzüne bile söledim bukadar anakuzusu olduğunu bilmiodum die offf dahaa neler kızlar ne olur yardım edin deliricem ben kimseyle konuşamıyorum
seni çok iyi anlıyorum.bende 9 aylık evliyim.buzamana kadar olan tartışmalarımız hep bu yüzden oldu.
çok şükür biz aynı apartmanda oturmuyoruz.senin için çok üzüldüm
nedense evlendikten sonra çocukları daha bir kıymetli oluo.
gelinler arada karaçalı.
bana haftada bir falan geliyorlar ben ona bile katanamıyorum.hergün arıyor açmıyorum anlasın diye.
herkes zamanla düzelir başlarda böyle olur diyor ama nezaman ?
herşey eşlerimizde bitiyo.onlara göre arada kalıyorlar ama hiçte öyle değil
idare etmesini bilmiyorlar.
aran nasıl peki kayınvalidenle?
bu kaynanalar neden her halta karışır anlamıyorum...
aynı apartmanda oturmanın olumsuz sonuçlarını hergün kkda açılan konular sayesşnde dahaüçok anlıyorum
olan olmuş aynı apartmanda oturmayı kabul ederek ilk hatayı yapmışsın
eşinle konuş bağımsıız olmak istediğinin canının istediği zamann onlara gideceğini söyle
peki bşka bi yere taşınma gibi bir durumunuz var mı?
Allah yardımcın olsun canımm..O kadar zor kı senı o kadar ıyı anlıyorm kı elden ne gelır ama daha yolun basındayken mesafe koymaya calıss sonra ıpın ucu gıttıkce gıder ısterdım sana burda tesellı edıcek sözler sarfedebılıyım ama malesef dost acı soyler hesabı.. kaynanan hıc degısmıcek sende bıraz uyanık olcaksın sana laf soktu mu sakayla sende cevap verıceksın yoksa 7 ay degıl 7 yılda gecse aglarsın...yanı sessız olma kaybedersın...yasayan bılır kı cok ıyı bılıyorm..
yapmacık sevemiyorum onu ama sebepsiz diil hep bi kendi isteğini yaptırım çabası var yani bak böle böle yapın ama siz bilirsiniz yani böle yapalım ama farketmez bugün ya bugün kendi annem gelcekti neyse evimde bişey eksikti aradım varmı die annem gelicek haberin olsun dedim oda ooo ii burda oturuz dedi bende yok burda oturucaz dedim neyse geldi annem uğradı aşşağı bende indim bi kahve falan yaptım arada anneme sölüyo burda oturalım dedim ama yukarda oturalım dedi faln dei benm için farketmezde belki 30 kere tekrrladı neyse anneme kaş göz ettim çıktık yukarı sonra nezaketen çaardım yemek için bişeyler hazrlamıştım düşün işte dimi yanlız kalsın ana kız diee yok yaa yokk geldii
kafama işte yaa cahillikmi nedenir geldim o zmn bi gaflete ağzım dilim bağlandı sanki bu aynı apartmanda oturma konusunda. bi 3 4 sene yok malesefki ama her fırsatta söylüyorum ev olayını ima ediyorum yavaş yavaş bildiriyorum eşime
bende aynı apartmanda oturuyorum senın için çok uzuldum, bazı arkadaşların dediği gibi baştan hiç samımı olmayacaksın sanırım çalışmıyosunda çalışsaydın herşey daha kolay olurdu bu arada benım oyle sorunlarım olmadı hıç bı zaman hesap vermedım ne kocama ne kaynanama halada sevıyesını bılır bılmek zorunda hıssettırdım çnkü baştan beri tabı bu karşındakı kışıylede alakalı evıme geldığınde yatak odama bıle girmez girmek zorunda olduğunda musade ister, bız aynen komşu gibiyiz iki ayrı aile olduğumuzun farkında tabıkı bu işler eşlerde başlar eşlerde biter...
kusura bakmayın ama böyle erkekler adam diye ortalarda gezinmiyorlar mı bide sinir oluyorum. nasıl bir anne nasıl bir çocuk yetiştirmiş yaa...
çok üzüldüm durumunuza Allah kolaylık versin.
mesafe koymak istiyorum ama değişti deniliyo denilsin umrumda diil, bunu farkediolar zaten nişanlıyken böle diildin şimdi bi mesafelisin,niaşnlıyken gönül eylemeye ne var 2 3 saat aslında diceksin yüzüne sende ben nişanlıken böle diildin die ama denemiyo işte herşeyy bide görümcem maddi durumunda dolayı ben evlenmeden 2 3 ay önce üst katıma taşındı o hep annesinn dizinn dibinde istiolarki bende öle oluyım gülüş ahenk onlara ayak uydurıyım her insan bir diildir canım öle diilmi ki o kendi öz kızı (allahı var hiç birşey dememiştir görümcem hiçbişeye karışmaz)
nasıl olucak ki nasıl araya mesafe koyucas.
beni arıyorlar sana geliyoruz.diorum tam kapıdaydım çıkıcam.ii gelmeyelim ozaman diyor kaynanam
çıldırıyorum deliriyorum.nezaketsiz bir insan değilim evime gelenede surat yapamıyorum.
bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım etsin vallahi:85:
bende tek kaçış yolu olarak çalışmayı buldum zaten şimdi tırım tırım iş arıyorum eşimede söyledim böyle devam edersek ya bizim sonumuz olur yada annenlerle küs olurum dedim bu yüzden çalışıcam sırf sebebide senin ailenn beklentileri baskıcı tavırları ve senin dengeyi kuramamn dedim
ya bu erkekleri anlamıyorum.. bu kadar anasına düşkündü evlenmiycekti o zaman oturcaktı anasının dizinin dibinde oh ne ala ya hep bana hep bana, bir tek onların istekleri önemli zaten... bizim anamız babamız yok sanki
nasıl olucak ki nasıl araya mesafe koyucas.
beni arıyorlar sana geliyoruz.diorum tam kapıdaydım çıkıcam.ii gelmeyelim ozaman diyor kaynanam
çıldırıyorum deliriyorum.nezaketsiz bir insan değilim evime gelenede surat yapamıyorum.
bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım etsin vallahi:85:
bende tek kaçış yolu olarak çalışmayı buldum zaten şimdi tırım tırım iş arıyorum eşimede söyledim böyle devam edersek ya bizim sonumuz olur yada annenlerle küs olurum dedim bu yüzden çalışıcam sırf sebebide senin ailenn beklentileri baskıcı tavırları ve senin dengeyi kuramamn dedim
Her gün anneye uğranacak ve sürekli kayınvalideye inilecek yok böyle bir düzen!Elinden geleni ardına koyma arkadaş...Nasıl bir karar alırsan al haklısın ve bir an önce buna bir dur demelisin.Sen kukla değilsin ki bu nedir Allah aşkına..Komedi...
bak o dediğini yapabildim evime girdiğinde bi kaçkere gözünün içine bakarak yatak odamın kapsısını kapattım anladı bişey olduğunda girebilirmiyim die sordu bide bişey istio yaa yerini söleyip orda bak al demiyorum dur ben getiririm diorum başka bu tarz şeyle bilen varsa yazsın
anlamıyoralr.yada anlamamazlıktan geliyorlar.
ne olursa olmamış gibi yine devam.ben hiçbirşeyi unutamıyorum hep içimde.eşime söylüyorum
bana tek dediği iyi annemler bize gelemicekmi sizinkilerde gelmesin ozman.
annemler 3 aydır gelmedi zaten.
kızın konusunuda karştırdım yaww
aynı konudan mızdarip olduğum için tutamıyorum kendimi
Her gün anneye uğranacak ve sürekli kayınvalideye inilecek yok böyle bir düzen!Elinden geleni ardına koyma arkadaş...Nasıl bir karar alırsan al haklısın ve bir an önce buna bir dur demelisin.Sen kukla değilsin ki bu nedir Allah aşkına..Komedi...
aynen katılıyorum aynı apartmanndayız 3 gün görmesem hıç sesini çıkartamazlar, ara sıra uğruyoruz oda eşimle gideriz çay içer evimize döneriz yazmıştım biraz oncede tıpkı komşu gibi