mesafe koymak istiyorum ama değişti deniliyo denilsin umrumda diil, bunu farkediolar zaten nişanlıyken böle diildin şimdi bi mesafelisin,niaşnlıyken gönül eylemeye ne var 2 3 saat aslında diceksin yüzüne sende ben nişanlıken böle diildin die ama denemiyo işte herşeyy bide görümcem maddi durumunda dolayı ben evlenmeden 2 3 ay önce üst katıma taşındı o hep annesinn dizinn dibinde istiolarki bende öle oluyım gülüş ahenk onlara ayak uydurıyım her insan bir diildir canım öle diilmi ki o kendi öz kızı (allahı var hiç birşey dememiştir görümcem hiçbişeye karışmaz)
bende basta ayak uydurdum abla gordum onları kndıme ama ne kadar yanıldım bılemezsınız....ınsanın gercek yuzu sen kendını gerı cekınce cıkıyo..ya esım en ufak abısı uzakta tek erkek sayılır bıde tekne kazıntısı olunca :)) dertler artıyo tabı.kaynanamı hıc sormayın bı kasık suda... :)gelgelelım baktım olmıcak kım bana nasılsa ole oldum yanı sole kımseyı alttan almadım ne varsa soledm bole daha ıyı kafam rahat bı kacıyla konsumuyorm huzurum var.kaynanama gelınce cekmıyorm kndımı kavgada edıyorm..arkamdan yalan dolan esımde gordu o zaten soyle ne varsa derdı ama ben oyle yetısmemısım kı ayıp yanı bugun soyle yarın yuzune bak bende bu yok..ama onlar oyle..esımde bı kacıyla konusmuyo neyın ne oldugunu cok gec anladı ama anladı kısacası su vakıt kaybetmeden en kıbar yolla kendıne dusman etmeden huyuna suyuna gıderek bu ısı hallet canım yoksa olan sıze olur.