Kayınvalidemle sorunlar....

mesafe koymak istiyorum ama değişti deniliyo denilsin umrumda diil, bunu farkediolar zaten nişanlıyken böle diildin şimdi bi mesafelisin,niaşnlıyken gönül eylemeye ne var 2 3 saat aslında diceksin yüzüne sende ben nişanlıken böle diildin die ama denemiyo işte herşeyy bide görümcem maddi durumunda dolayı ben evlenmeden 2 3 ay önce üst katıma taşındı o hep annesinn dizinn dibinde istiolarki bende öle oluyım gülüş ahenk onlara ayak uydurıyım her insan bir diildir canım öle diilmi ki o kendi öz kızı (allahı var hiç birşey dememiştir görümcem hiçbişeye karışmaz)

bende basta ayak uydurdum abla gordum onları kndıme ama ne kadar yanıldım bılemezsınız....ınsanın gercek yuzu sen kendını gerı cekınce cıkıyo..ya esım en ufak abısı uzakta tek erkek sayılır bıde tekne kazıntısı olunca :)) dertler artıyo tabı.kaynanamı hıc sormayın bı kasık suda... :)gelgelelım baktım olmıcak kım bana nasılsa ole oldum yanı sole kımseyı alttan almadım ne varsa soledm bole daha ıyı kafam rahat bı kacıyla konsumuyorm huzurum var.kaynanama gelınce cekmıyorm kndımı kavgada edıyorm..arkamdan yalan dolan esımde gordu o zaten soyle ne varsa derdı ama ben oyle yetısmemısım kı ayıp yanı bugun soyle yarın yuzune bak bende bu yok..ama onlar oyle..esımde bı kacıyla konusmuyo neyın ne oldugunu cok gec anladı ama anladı kısacası su vakıt kaybetmeden en kıbar yolla kendıne dusman etmeden huyuna suyuna gıderek bu ısı hallet canım yoksa olan sıze olur.

benim bildiğim yaptığım şey benim doğrumdur yaparım ama eşimle tartışmalar oluyo işte ve beni savunmadığı için benim yapmak istediklerime düşüncelerime saygı göstermediği için soğuyorum ondan bunu hissediyorum bu dahada kötü bişey

aynen katılıyorum aynı apartmanndayız 3 gün görmesem hıç sesini çıkartamazlar, ara sıra uğruyoruz oda eşimle gideriz çay içer evimize döneriz yazmıştım biraz oncede tıpkı komşu gibi

anlayıslı olduklarından mı yoksa mesafeden mı??eger anlayıslılarla ole ınsanların tadından yenmez :))

Kaynana sizinde artık bir aile olduğunuzun farkında değil zaten erkek kısmıda hanımından çok annesini dinler deli oluyorum bu kaynanalara ve yetiştirdikleri ana kuzularına sen hem eşinle hem anasıyla mücadele edeceksin bu da epey zaman alacak ve seni üzecek ya da direk anasına bahane edip kavga çıkarıp küseceksin ama dikkatli ol 100yüz senin haklı olman gerek

farkında diil bende bunun farkındayım bende hep biz diorum siz diorum ayrmaya çalışıorum konuşmalarımda az da olsa ima etmeye çalışıorum ayrı olduğumuzu onların bi aile olduğunu bizim bi aile olduğumuz her fırsatta

anlayıslı olduklarından mı yoksa mesafeden mı??eger anlayıslılarla ole ınsanların tadından yenmez :))

ilk başta hep seviyeliydik sürekli öyle devam etti, ben eşimle baştan konuştum ama dedim aynı apartmana taşınıyoruz butun sorumluluk sende kalabalıktan nefret ederim biliyor aksi birşey olursa hemen taşınırız falan kartları açık oynadık ikimizde eşimde ailesine güvendiği için kabul etti şuan hiç bir sorun yok 1 buçuk yıllık evlıyım bır kere ailesi yüzünden tartışmadım. Kaynanamda çok anlayışlı, öyle her gittiği yere çağırmaz nerdeydın dıye sormaz dediğim gibi ayrı bireyler olduğumuzun farkında, hergün çat kapı gelmez, şuan hamiileyim eminim bebek oluncada böyle devam edicek,düşünsene diğer arkadaşları bide bebek olsa yandılar evden çıkmazlar hayatta çekemem

aynen katılıyorum aynı apartmanndayız 3 gün görmesem hıç sesini çıkartamazlar, ara sıra uğruyoruz oda eşimle gideriz çay içer evimize döneriz yazmıştım biraz oncede tıpkı komşu gibi

En iyisini yapıyorsun..Çocuk yerine koyuyorlar kayınvalideler gelinleri.Bu nedir böyle hayret birşey.Gel gel git git herkes kendi kişiliğini öne atacak bu durumda..Restini çekecek kimse kimseye boyun eğmek zorunda değil her gün ziyaret ziyaret...

ilk başta hep seviyeliydik sürekli öyle devam etti, ben eşimle baştan konuştum ama dedim aynı apartmana taşınıyoruz butun sorumluluk sende kalabalıktan nefret ederim biliyor aksi birşey olursa hemen taşınırız falan kartları açık oynadık ikimizde eşimde ailesine güvendiği için kabul etti şuan hiç bir sorun yok 1 buçuk yıllık evlıyım bır kere ailesi yüzünden tartışmadım. Kaynanamda çok anlayışlı, öyle her gittiği yere çağırmaz nerdeydın dıye sormaz dediğim gibi ayrı bireyler olduğumuzun farkında, hergün çat kapı gelmez, şuan hamiileyim eminim bebek oluncada böyle devam edicek,düşünsene diğer arkadaşları bide bebek olsa yandılar evden çıkmazlar hayatta çekemem

senin adıına cok sewindim canım..oyy allah kucagına almayı sonrada analı babalı buyutmeyi nasip etsin.

bebek zaten bu sorunlar halolmadan asla !!!
eşimle konuşuyorum bak bizim bi hayatımız var bizim bi evimiz var tamm ailenn beklentileride var bunları gerçekleştirmem içinmi evlendin benm benmde ailemin beklentileri var ama ben önce biz diorum evimiz diorum sen diorum ama böle olmamak sanırım olmayınca dahamı kötüye gider bilmiorum yaa güzel güzel konuşuyorum yok çözüm yok kendi anneme anlatmayı düşünüyorum yavaş bu evden kovma olayından sonra vurdu kafama dan die oda bilsin durumdan azda olsa haberdar olsun yarın bi gün bırakırsam neden die sormasın hiç olmadı ve onun annesiylede konuşucam adam akllı dicem bu bu yüzden bizim huzurumuz kaçıo der kesin oda kaçıosa kızım gelmeyin uğramayın görüşmeyelim hiç benm üzerime direk oynar akıl verin napiyimm

bebek zaten bu sorunlar halolmadan asla !!!
eşimle konuşuyorum bak bizim bi hayatımız var bizim bi evimiz var tamm ailenn beklentileride var bunları gerçekleştirmem içinmi evlendin benm benmde ailemin beklentileri var ama ben önce biz diorum evimiz diorum sen diorum ama böle olmamak sanırım olmayınca dahamı kötüye gider bilmiorum yaa güzel güzel konuşuyorum yok çözüm yok kendi anneme anlatmayı düşünüyorum yavaş bu evden kovma olayından sonra vurdu kafama dan die oda bilsin durumdan azda olsa haberdar olsun yarın bi gün bırakırsam neden die sormasın hiç olmadı ve onun annesiylede konuşucam adam akllı dicem bu bu yüzden bizim huzurumuz kaçıo der kesin oda kaçıosa kızım gelmeyin uğramayın görüşmeyelim hiç benm üzerime direk oynar akıl verin napiyimm
aman diyim sakın ha kaynananla konusma esini doldurursa sonra altıından kalkamazsın senin tek çıkar yolun eşin!!

+ bi yönü yok hayatım olsada yaşann şeyler götürüyo herşeyi + yönü olmasın bölede bişey yaşamıyım diosun en azından şuan ben o piskolojideyim

eşimle konuşucam bu gece işten gelince birzdan gelicek hatta ben kalkıyım yemek hazırlicam çok kzıyorum ona yaa uff neyse konuştuktan sonra açarım yine yazarım size çok saolun allah razı olsun hepinizden dua edin nolur ben bu umutlarla evlenmemiştim hiç, hiç böle olucağını ummuyodum oysaki günlerim işkence gibi geçio
bende tebrik ederim canm allah elinize kavuştursunn:nazar::nazar::nazar:allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

canım benim sıkma canını. benimkide ana kuzusuydu. nişanlılık boyunca anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler.. herşeye karışıyodu. düğünümüzün ikinci günü eşimle ailesi tartışdılar ve ailesini terketti. daha doğrusu bizi evden kovdular. altı aydır evliyim. çok şükür çok rahatım. eşimede dedim bize yapılan haksızlığı gördün. bir gün olurda ailemdi deyip gidersen seni on çocuğum olsada boşarım dedim. o da herşeyin farkında. eşinin üstüne çok gitme. çektiğin sıkıntıları görmesini sağla. babaannem kadınlar eşlerinin gece öğretmenidir derdi. çokta haklı tatlı dile anlatttttttttt:66:

Türlü türlü insan var işte
Kayınvalideler neden hep sorun anlamam
Bak sen hep beraber olmak istiyor diye şikayetçisin bende hiç arayıp sormuyor diye şikayetçiyim
Hiç bi sorumluluk almak istemez, arayıp sormaz, gelip gitmez,evine davet etmez,yemek pasta çörek yapsın bi tabak göndermez...Ama komşularıyla olan ilişkilerine bak maşşallah :nazar:
Her hafta birinde toplanırlar , kendi evinde de hemen hemen 2 güne bir birileri davet edilir ama bi kere bile gelinimdir diye önemseyip beni davet etmez.Yemek pişirir komşulara da dağıtır -durumları olmadığından değil, iyi görünecek ya-
Yani diyeceğim o ki böylesi de beter...Bi orta yolu bulamıyorlar
Canım eşinin tutup ta aşağı inmiyorsun diye tartışması da ilginç..Sen ailesiyle evlenmedinki sonuçta ne işin varmış hergün onlarda..Sen de kafanı dinlemek istiyor olabilirsin
Tartışıyorsunuz illaki aşağıdan sesilerinizi duyuyordur hiç mi bişey demiyor sana
Yani onun yüzünden tartıştığınızın farkında mı
En azından oturup kızıymış gibi konuşmayı dene...Belki insafa gelir de oğlunu fitlemeyi bırakır

Canım sen kayınvalidene değilde eşine kızmalısın eşin tavrını koysa seni savunsa kayınvaliden bunları diyemez değil mi?

Bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ben evlenmeden konuştum her şeyi eşimlede annesiylede berabber yemeyceğiz arada inerim aşağıya hep beklenmesin diye..

Ne bu canım hep aşağıda durmak zorunda mısın sen sebep ne ki yani anlamıyorum kayınvalideleri sen hep onun yanında olsan ne olur olmasan ne olur madem seni hep yamacında istiyor ayrı eve ne gerek kalıyor acaba senin gibi aynı arkadaşım var annesi oğluna çok düşkün arkadaşımıda hep yanında istiyor kocasıda annesinin sözüne bakınca al sana kavga:19:

Eşinle konuşmuşsundur herhalde konuşmadıysan güzelce anlat canım evimde oturamayacak mıyım kayınvalide yanında duracaksam niye ayrı evdeyim arada inerim ama hep ne gerek var de ama eğer ki anlamıyorsa başka eve çıkmanız gerek yoksa bu sorunlar bitmez canım böyle devam eder ayrı eve çıkma şansınız da yoksa yapabileceğin pek bir şey yok sanırım ben hiç taviz vermem bu konuda ne eşime ne annesine inmek zorunda değilim her zaman sende değilsin

Ona artık sizinde bir ailes olduğunuzu hatırlat artık ön planda olan sensin!

asla ve asla kisiliginden odun verme.neysen osun.
sonra benim gibi deliriverir,kendi kendine konusmaya baslarsin alimalllah.
sen ve esin ayri bir yuva kurdunuz artik.
ayni apartmanda oturmaniz hicbirseyi degistirmez.
eviniz,kapiniz ayri.
yaptigin,soyledigin seyler dogru yada yanlis senin kararin
kimse icin kendini degistirme.
senin icin degisti,artik eskisi gibi degil mi dediler?
desinler,umrunda bile olmasin.
hayat senin,yasam senin.
onlari degistiremiyecegimize gore sen oldugun gibi ol nederlerse desinler.

Back
X