Kayınvalidemle sorunlar....

kk'dan kısa sürede edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum, kayınvalideyle aynı evde, aynı apartmanda ne biliym aynı muhitte oturmayacaksın. telefonla da ortalığı karıştıranlar var tabi ama uzaklık iyidir. biz ayrı şehirlerdeyiz, kısan bile uzak olunca bi süre sonra özlüyorsun, gözüne çok batmıyor.
evlenmemiş kızlara verilebilecek tek tavsiyem var yani, asla kabul etmeyin aynı evde aynı apartmanda falan oturmayı.
dünyanın en iyi kayınvalidesi bile olsa, fazla yakınlık tez ayrılık getirir:42:

3 yil kayinvalideyle birlikte yasadim... asadigim seylerdn bahsetmiyorum bile((( sonra bisekilde ayri eve ciktik, ne kavgalarla ciktik ama... ayri eve ckincada hergun k.valideyi ziyaret etmem gerekti hatta geceleyin bile kalmamiz gerekti. seni cok iyi anlayabiliyorum. evlenen bi insan ozel hayati olsun ister yalniz kalmak ister. kendi evinde durmak ister. ama tabi esinin ailesi bunu anlamaz yada anlamak istemez. eger esin bi kural koymazsa daha cok uzulursun. senin yapabilecegin bisey yok. Allah yardimcin olsun

seni o kdr iyi anlıyorum ki arkadaşım aynısı bnm başımda da var :( daha öncede anlatmıştım konularım var.evimde asla oturamam işim yoksa. neymiş efendm annem yanlız yanına çık.bi de çalışıyorum ya hiç düşünce yok. çıkmadığın zmnda ztn reklamn oluyosun her gelene ben yanlızım canım sıkılıyo gelinler de arada bi gelioyolar fln die şikayetleniyo.aslında bnm de vicdanım el vermez tek başına oturmasına ama çok şikayetçi ve memnuniyetsiz birisi nefret ediyorum gidiyorumsırf oturmak için eşimle aramda kavga çıkmaması için düşünün oraya çıktım mı saniyeleri sayıyorum o derece

öncelikle merhaba
niye böyle oluyor nişanlıyken sevgiliyken melekler evlenince 4x4 değişiyorlar 7 ay önce evlendim eşim işi dolayısıyla çok yoğun ve vardiyeli çalışıyor gecesi gündüzü belli değil yani.kayınvalidem alt katımda oturuyor eşim işten gelince ilk ona uğricak (uğricak tabiki annesi bişey demiyorum ben ama uğramadığında bana soruyo niye uğramadı die), ben eşim evde olmadığında hep orda durucam onlarla vakit geçiricem artık eşime şikayet mi ediyodur nedir eşimle bu şeylerden dolayı deli gibi kavga ediyoruz, ama bende istiyorum ki biraz kendi halimize bırakılalım bi rahat kalalım herşeyde bi müdahale.eşim işteyken bile aşşağı indinmi die soruyo bu bile benm delirmeme yetio bunaldım artık yaa inanın çözemiyorum ve şuan ağlıyorum eşim buyüzden 2-3 hafta önce evden kovdu beni çok kötü kavga ettik tabi sonra ne özürler faln filan ama kırılan kırıldığıyla kalıyor.beklentiler çok fazla ailesi tarafından bunları karşılayamıyorum karşılayamicamıda düşünmeye başladım artık eşimin yüzüne bile söledim bukadar anakuzusu olduğunu bilmiodum die offf dahaa neler kızlar ne olur yardım edin deliricem ben kimseyle konuşamıyorum

canım aynı şeyleri yaşamışız bende kovuldum tokat yedim aynı sebepten bütün gün kaynanama inip orda durcakmışım anneme giderken onla gitcekmişim veya izin alcakmışım ayrı yemek yapmak yok gece yatmadan yatmaya {oda gece 12-1i buluyo}başbaşa kalmak falan yok pazar günleri kocanı alıp onlarsız gezemezsin falan diye daha neler neler benimkide biyere giderken gelirken uğramadan geçmez girdikmide gece 1e kadar bırakmazlar sinir krizlerine giriyodum en sonunda resti çektim eşimde düzeldi baya şimdi hamileyim elimi ayağımı çektim bulantım var rahatsızım diyorum evimden çıkmıyorum muhatap bile olmuyorum

Back
X