- Konu Sahibi papatyam83
-
benımkıde her zaman esımın eskı gorustuklerını anlatırdı benı sınır ederdı esıme soylerdım onunla konusurdu ama yıne de vazgecmezdı sonra ben gecen yıl hamıleyken dusuk tehlıkem oldu kv yanıma geldı yıne onu anlatmaya basladı esım tanıstırmıs tanısmalarını yedıklerı yemege kadar anlattı bende guzelce dınledım ay annecım ben o kızı tanıyorum o benım arkadasımdı bız gorusuyoruz hatta aynı evde kalcaktık da olmadı dedım çok severım ben onu dedım kadın bıdaha anlatmadı oylece kesıldıEşimin ikinci eşiyim. 5 yıl süren ve eşimi aldatmasiyla biten bir evlilik. Çocuk yok. Yani esimi tanidigimda bekar bir adamdi. Neyse tanistik evlendik o ana kadar sorun yoktu. Evlililgimin 15. Gününde kaynanam eski eşini anlatmaya başladı bana. Hemde ne anlatmak yatak odalarına kadar kucak kucağa oturmalarina kadar. 3-4 ay dinledim yeni oldugum için buyuk tepkiler veremedim beni ilgilendirmiyor dedim her seferinde ama bitmedi anlatmaları. Bende esime soyledim gittik konustuk rahatsiz olduğumu soyledim eşim kayinpederim kaynanama kizdi. Oldu bitti niye geline anlatiyosun dıye. Neyse 5 ay kadar gecti yine basladi bizimki. Oglum seninle evlilikten sogumasin diye evlendi demsin mi cildirdim resmen esimi bosamayi bile dusundum. 1 ay kadar konusmadim anladi tabi ondan olduğunu. Yine bir 5-6 ay kadar gecti. Yeni hamileydim sorun oldugu icin onda kaliyordum. Yine acti bu konuyu. Bu kez iste oğlumu nasil aldatti hala aklim almıyor. Oğlum onu geri alsaydı benim yuzume nasil bakacakti merak ediyorum gibi beni uzecek bir suru sey yine soyledi. Daha cok sey var ama uzun oldu ondan kisa kesiyorum. Suan görüşüyoruz ve ben artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kadin beni uzmekten keyif aliyor adetaa. Bana yardim edin basil davranmaliyim sizce ???
eşini ilk karısının neden aldattığı ortaya çıkmış oldu..senin cici aynanan sebebi..kaynanan o gelinide oğluyla olan evliliğinden kendinden soğutmuş ee ne yapsın kadında mutluluğu başkasında aramış..bazı kaynanalar yuva yıkmak için varlardır nutma..bir bayan evlendiği vakit eşi olacak kişinin annesinin olmamasına dikkat etmeli..mesela genç yaşta ölmüş olsun..
onun amacı zaten senı sinirlendırmek bende dusurdum o bebegımı sınır stres yaptım onun ytuzunden ama bellı etmedım ona sende rahatsız olduunu bellı etme bence anlatmaktan vazgececektır emın ol bıde benımkı benden korkuyo bıraz anneme sıkayet etmıs benı gelın cok sert dıye ona da soyledım benım sınırlerım bozuk agzıma gelenı soylerım dıye soylemem aslında nolursa olsun esımı annesı ama kavga ederım onla dıye cekınıo biraz dişini göster benceBen sizin dediginizi desem hiç susmazbenden yüz bulamadığı halde bunları anlatıyor birde yüz versem ne olur tahmin bile edemiyorum. Gerçi bilmediğim pek bisey kalmadi 5 yıllık evliliğini dinledim adamın. Bende riskli bir gebelik gecirdim kaybettim bebegimi. Hamileyken ona gittiğimde eşim eski eşini boşandiktan sonra geri alsaymış kv min yüzüne nasıl bakacakmıs merak ediyormus. Bana soyledigi seyler beni cok rencide ediyor. Keske sadece yeme icmeden bahstse
Kac kere soyledim , eşimde bende kac kere kustuk gidip gelmedik. Barisiyoruz 3-5 ay sonra yeniden kaldigi yerden devam. Dinlemiyorum ilgilenmiyorum ama duyuyor iste kulagim napayim sonra kafama takiyorum. Son anlattiginda bunlari ogluuma soyleme bana cok kiziyor dedi. Bende sadece o degil bende kiziyorum dinlemek zorunda degilim eski gelilinini diyorum.. ne var ki bunda diyor. Yani hereye bir cevabi var. Kiskaniyor yani baska bisey olamaz eşim uzerime titredikçe bana sariyor. Idim cok zor anlayacagin cnm.Fesatlandı kıskançlık başka hiç bişey değil bnm kv de aynı bnm eşimin ben 2. Evliliğiyim ya neler anlattı bana neler en don eşime dedim Allah tan eşim çok düşkümdür maşallah bana o gün bugün sesi çıkmaz mesafe koydum bende çünkü yüz vericin astarını istiyorlar Allah yardımcımız olsun ya bana o kadının adıyla bile kaç kez hitap etti düşün artık onun için salama dinleme de ki anne sen bnm durumumda olsan böyle anılsa hoşuna gider mi de eşini de al karşına açık açık konuş evliliğin için çocuğun için
Aslinda bunu deneyebilirim. Belki anlar belli olmaz .Çok Can sıkıcı bir durum. Arkadaşın da yazdığını Söyleyebilirmisin bilmiyorum; ama konu açıldığında sende “ bazı kayınvalideler gelinini oğluyla olan evliliğinden soğuturmuş. Ne yapsın gelinde mutluluğu başkalarında ararmış,ya da eşinden ayrılırmış. bazı kayınvalideler de yuva yıkmak için vardır” desen belki birdaha konuya açamaz. Kendini korumaya geçerse de bilemicem, olan şeyler bunlar ben ortaya konuştum desen. K. validen sana eşinin sana eski eşi kadar değer vermediğini, sevmediğini ima edip seni üzüyor ya.
Allah ona dert degil onu bana dert verdi .Ne kadar edepsiz bi kadın ki yatak odasına kadar anlatabiliyorKonuşmaya başladığı anda beni ilgilendirmiyor bunlar diyip kalkın su almaya falan gidin, telefonla konuşun, o konuşurken başka biriyle konuşmaya başlayın falan duymaz gibi yapın, belli ederseniz sinirlendiğinizi istediği olacak, gülümseyin o sinir olsun belli ki hasta kadın, uğraşacak bişeyi yok, Allah dert vermemiş
Bende hep eşimin annesi diye sabrettim kırıcı bisey soylemedim ama onlar oglumun karısı diye düşünmüyor malesef.onun amacı zaten srlendırmek bende dusurdum o bebegımı sınır stres yaptım onun ytuzunden ama bellı etmedım ona sende rahatsız olduunu bellı etme bence anlatmaktan vazgececektır emın ol bıde benımkı benden korkuyo bıraz anneme sıkayet etmıs benı gelın cok sert dıye ona da soyledım benım sınırlerım bozuk agzıma gelenı soylerım dıye soylemem aslında nolursa olsun esımı annesı ama kavga ederım onla dıye cekınıo biraz dişini göster bence
düşünmezler cnm gelındır bız nedesek sesını çıkarmıycak cekecek sıneye dıye dusunurler benım kaynamam bıde anlatırken kıskanma hemı derdı bana dalga gecer gıbıBende hep eşimin annesi diye sabrettim kırıcı bisey soylemedim ama onlar oglumun karısı diye düşünmüyor malesef.
Gitmiyorum zaten gorusmuyorum suan. Ararsa oyle diycem.o aerken orayı terketdaha mı anlamıyor evine gitme... nıye gelmıyorsun dedıgındede sen onun konusunu açtıgın surece ben ewıne adım atmıycam de.
Inan kiskanmadigim adami kiskanmaya basladim. Esimin telefonlarini karistirmaya basladimdüşünmezler cnm gelındır bız nedesek sesını çıkarmıycak cekecek sıneye dıye dusunurler benım kaynamam bıde anlatırken kıskanma hemı derdı bana dalga gecer gıbı
aman sakın o psikolojıye gırme hiçbişey yoksa da aklına suphe dusurceksın kaynanana desene oğlun adam oldu anneye ıhtıyacı yok kadına ıhtıyacı var o da evlılık gecırmıs az cok anlar ne demek ıstedıınıInan kiskanmadigim adami kiskanmaya basladim. Esimin telefonlarini karistirmaya basladimpsikolojimi bozdu resmen ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?