kayınvalidemle sorunlarım var yardım edin :(

papatyam83

MUCİZE'M...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
417
303
333
Eşimin ikinci eşiyim. 5 yıl süren ve eşimi aldatmasiyla biten bir evlilik. Çocuk yok. Yani esimi tanidigimda bekar bir adamdi. Neyse tanistik evlendik o ana kadar sorun yoktu. Evlililgimin 15. Gününde kaynanam eski eşini anlatmaya başladı bana. Hemde ne anlatmak yatak odalarına kadar kucak kucağa oturmalarina kadar. 3-4 ay dinledim yeni oldugum için buyuk tepkiler veremedim beni ilgilendirmiyor dedim her seferinde ama bitmedi anlatmaları. Bende esime soyledim gittik konustuk rahatsiz olduğumu soyledim eşim kayinpederim kaynanama kizdi. Oldu bitti niye geline anlatiyosun dıye. Neyse 5 ay kadar gecti yine basladi bizimki. Oglum seninle evlilikten sogumasin diye evlendi demsin mi cildirdim resmen esimi bosamayi bile dusundum. 1 ay kadar konusmadim anladi tabi ondan olduğunu. Yine bir 5-6 ay kadar gecti. Yeni hamileydim sorun oldugu icin onda kaliyordum. Yine acti bu konuyu. Bu kez iste oğlumu nasil aldatti hala aklim almıyor. Oğlum onu geri alsaydı benim yuzume nasil bakacakti merak ediyorum gibi beni uzecek bir suru sey yine soyledi. Daha cok sey var ama uzun oldu ondan kisa kesiyorum. Suan görüşüyoruz ve ben artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kadin beni uzmekten keyif aliyor adetaa. Bana yardim edin basil davranmaliyim sizce ???

sadist kaynana..
amacı çok açık seni üzmek. madem eski gelinini sana anlatacak kadar yüz göz olmuşssunuz sende cevabı yapıştır " ben bunları dinlemek zorundamıyım " diyebilirsin.
yada bu işin sonu yok eşine resti çek ( ki o adamında bir sucu yok ) annesini artık sert bir şekilde uyarsın.

kiz, post: 36934481, member: 596642"]sadist kaynana..
amacı çok açık seni üzmek. madem eski gelinini sana anlatacak kadar yüz göz olmuşssunuz sende cevabı yapıştır " ben bunları dinlemek zorundamıyım " diyebilirsin.
yada bu işin sonu yok eşine resti çek ( ki o adamında bir sucu yok ) annesini artık sert bir şekilde uyarsın.[/QUOTE]
Oncelikle tesekkur ederim cvb icin. Kac kere uyardi. Uyarmayi gec resmen bağırdı annesine suan gorusmuyoruz. Ama yakinda baslariz görüşmeye. Kac kere soyledim emin ol ama her seferinde anlatmaya devam ediyor. Psikolojimi bozdu kiskanmadiğim kocami kiskanmaya basladim

eski gelinini çokmu seviyomuş acaba ? oğlunu aldatıp boşanana kadından hala neden bahsediyor olabilir?
görüşme aman ha kendine çocuguna yazık hasta insanlar yüzünden psikolojimiz alt üst oluyo bizden uzak allaha yakın..

Bende onu nerak ediyorum. Nisanliyken hep kotu yonlerini anlattilar. Evlenince kocamla ozellerini anlatmaya basladi. Gorumcemde sen abimin evlenip ayrildigini biliyordun neden zoruna gidiyor diyor. Ne yapmak istediklrrini anlamış degilim.

Bende onu nerak ediyorum. Nisanliyken hep kotu yonlerini anlattilar. Evlenince kocamla ozellerini anlatmaya basladi. Gorumcemde sen abimin evlenip ayrildigini biliyordun neden zoruna gidiyor diyor. Ne yapmak istediklrrini anlamış degilim.
Ne yapmak istediklerini anlamak istiyorsan açıkça sor onlara ne yapmak istediklerini.

Canım bence kayınvalidene sen konuş ille de aranızın bozulmasına gerek yok . Ben anlattıklarından şunu anladım kayınvaliden açık konuşan birisi ve senin de oğlunu üzeceğinden ve çekip gideceğinden oğlunun ve kendisinin mağdur kalacağından korkuyor. Yani anlarsın ya sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bence sen çok dert etme söylediklerini kulak ardı etmeye çalış :) ve kocanla çoook mutlu ol bak o zaman bir kaç sene geçince sorun morun kalmayacak onları oğullarını bırakmayacağına dair ikna etmiş olursun :) yardım ettiysem ne mutlu bana yapıcı olmaya çalıştım biraz

Hala duunuyormusun napacagini esin agzinin payini verip susturamiyorsa gorusmeyeceksin insanlarimiz tam bir salak ya aldatilmak arkasindan is cevrilmesi hosuna gidiyor !!!!

ben aynı seyi düşünemiyorum çünkü 2 ay sonra 3 sene olacak evleneli ve bir kez daha tartışmamız olmadı eşimle. aksine bizi mutlu gördükçe konuyu açıyor. eşim eskisiyle bir birlerini köpek gibi severmişler. eşim onu çok kıskanırmış evden dışarı yalnız salmazmış ama ben çok rahatmışım. oğlumun huyu değişti herhalde eski eşine yaptıklarını sana yapmıyor diyor. yanı beni sevmediğini ima etmeye çalışıyor. hatta açık açık bile dedi oğlum seninle evlilikten soğumasın diye evlendi dedi. o bu konuları açınca anne iyikide boşanmış bak biz çok mutluyuz benim gibi gelinin var daha ne istiyorsun dediğimde de ayrılık kolay mı yaşayan bilir git onu oğluma sor diyor. eşim çok sert şekilde tavrını koyuyor her seferinde. son olarak 1 ay önce tartıştılar. neden anlatıyosun bunları dediğinde kayınvalıdem olmayan bişey değil ki yaşananları anlatıyorum diyor. yani dinlemek zorundasın der gibi.. görümcemde boşanmış ben evlenmeden önce şimdi yeni evlendi ama damadın yanında görümcemin eskisinden eser yok sanki ilk evliliği gibi davranıyor. yani yapacağını bana yapıuor.. çok zor bir durumdayım aslınsda görüşsem benim için iyi olmuyor, görüşmesem eşime üzülüyorum ortasını bulamadım henüz

Anladım canım tabi tam tanımadığım için böyle bir yorumda bulundum k bakma bazen ben bile kayınvalidem başkasının gelinlerini övünce alınıyorum senin daha büyükmüş sorunun bilemedim şimdi Allah ıslah etsin kv. Sana da sabırlar İhsan eylesin

Bosbogaz kadın. Huzursuz olduğunuzu anlamış bilerek yapıyor. He deyip geçin bence prim vermeyince keser sesini.insanin bogasi geliyo ya bu tipleri

Bosbogaz kadın. Huzursuz olduğunuzu anlamış bilerek yapıyor. He deyip geçin bence prim vermeyince keser sesini.insanin bogasi geliyo ya bu tipleri
Bugun eşimi aramis aksam gelin kusluk olmasin demis. Esime sen git ben gitmiycem dedim. Esim suan onlarda iyi mi yaptim kotu mu onu da bilmiyorum

Bugun eşimi aramis aksam gelin kusluk olmasin demis. Esime sen git ben gitmiycem dedim. Esim suan onlarda iyi mi yaptim kotu mu onu da bilmiyorum
Eşini yalnız bırakmasaydın keşke ya gerçekten üzülüyorum böyle sorunları olanlara çünkü bende bir gelinim anlayabiliyorum bu da senin sınavın demek ki Rabbim alnın ak çıkmayı nasip etsin inşallah :)

Bence iyi yaptın .
Madem onca uyarıya rağmen , gereksiz konuşmalar yapmaya devam ediyor , sizin de biraz araya mesafe koymaya hakkınız var . Belki bu şekilde daha net farkına varır . Eşin nasılsa senin neden gitmediğini biliyor ve hak veriyordur eminim .
Kv den neden gelmedin diye sorarsa , açık açık size geldiğimde çok üzülüyorum . Bu nedenle eşim yalnız geldi de .

Eşim seninle görüstürmiycem huzzurum bozuluyor ona anlattiklarindan mutsuz oluyoruz sen eskiyi acmaktan vazgecmiyceksin belli demiş gorusmeyin daha iyi demis kv e. Sanirim bir sire gorusmemek daha iyi sinirlerim duzelir en azindan biraz inanin cok yiprandim. Cok tskkkr ederim ilgilendiginiz icin ayrica. Insallah huyundan vazgecerde daha huzurlu olurum kocamla.

dın keşke ya gerçekten üzülüyorum böyle sorunları olanlara çünkü bende bir gelinim anlayabiliyorum bu da senin sınavın demek ki Rabbim alnın ak çıkmayı nasip etsin inşallah :)[/QUOTE]
Insallah cnm cok yiprat
Insallah cnm. Inan 3 senede cok yiprandim yuzunu gormek dahi istemiyorum. Buz gibi sogudum. rabbim hakkimizda hayırlısı ni versin insallah

eşini ilk karısının neden aldattığı ortaya çıkmış oldu..senin cici aynanan sebebi..kaynanan o gelinide oğluyla olan evliliğinden kendinden soğutmuş ee ne yapsın kadında mutluluğu başkasında aramış..bazı kaynanalar yuva yıkmak için varlardır nutma..bir bayan evlendiği vakit eşi olacak kişinin annesinin olmamasına dikkat etmeli..mesela genç yaşta ölmüş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…