Kayinvalidemle yine tartistik..

Lafım meclisten dışarı deyip benı etiketleemende hoş olmuş.

Ben çalışıyordum benı etıketledıgın ıcın cevap verıyorum

Ayni benim kaynana )) Ben de hamileyken dizlerime kadar dondurdu beni. Mutfak buz gibi, zaten donuyordum, bir de mutfagin penceresiyle kapisini da aciyordu ben yemek yaparken. Sezeryanla dogum yaptim, yine aysi sey, dondurdu öldurdu beni. Agridan kivraniyordum, acma diye agliyordum yine aciyordu. Demem o ki, boyle insanlarda acima duygusu yok ...

Gercekten sizi kastederek yazmadım. Sizin ped alma örneğinizi görünce yazdım. Konu sahibinin kayınvalidesi parayı nasıl zorlukla kazandığından bahsediyormuş. Demek ki o ödüyor faturaları. Yoksa gelini çalışıp para kazandığı halde kendine aldığı birtokaya bile karışanlar var. Incittiysem kusura bakmayın.

Ciddimisiniz Rabbim merhamet versin insallah cok zor degilmi boyle insanlarla ugrasmak.. suan hala berabermisiniz peki..

Canım lütfen kötü yorumlara üzülme buradaki insanları gerçek hayatta zaten tanımıyorsun destek için açtın köstek olanları görme gözardı er kurtul.Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı...

Ciddimisiniz Rabbim merhamet versin insallah cok zor degilmi boyle insanlarla ugrasmak.. suan hala berabermisiniz peki..
Ciddiyim malesef. Yok, 5-6 ay once benle ogluna cok buyuk bir kotuluk yapip evden gitti. Ne oglu onu ariyo, ne de o oglunu. Evet, cok zordur ugrasmak. 5-6 aydir ayriyiz ama hala yaşadiklarimin etkisinden cikamiyorum. Boyle insafsiz insanlar da var, bencil, kendinden baskasini dusunmeyen. Kaynanamin bana yaşattiklari ile ilgili kitap bile yaza bilirim, o kadar cok cektirdi yani ...

Aynı evde aranız iyiydi ya da sen öyle sandın malesef cogu şeytan yapacak bişey yok.canını sıkma bebeğini düşün umrunda olmasın bunlar.

Vay anam vay döktürmüşsünüz ama haksızsınız diyemem.

Sen hiç üzme kendini hamile halinle. Çoğu türk kadınının sıkıntısı kayınvalidesi. Umarım herşey gönlünüzce olur. Ne kadar güzel ki üzülmemen için ailen kirasız oturmanizi istemiş gerisi hallolur gider. Kayinvalidesinden çekmeyen herkese su konular basit gelir ama bilmezler bu basit konu bardağı taşıran son damla oluyo. Allah ıslah etsin diyelim :)

Boşverrr inşallah bir an önce kurtulur kendi güzel yuvanı kurarsın mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam dilerim

Bu devirde ev almak kolay değil ki.
Eşinizin sabit bir işi yokmuş, işe girdi diyelim muhtemelen asgari ücret ile çalışır.
Kira vermezseniz bile asgari ücret ile ev almak için nasıl para biriktireceksiniz?
Düğünde takılan takılar peşinat olur ama aylık kredi ödemelerini tek maaşla yapmanız çok güç, sizin de çalışmanız şart ev sahibi olmak istiyorsanız.
Elektrik, su, ısınma, mutfak masrafı derken yarısı gider aldığı maaşın, bir de bebek doğunca asıl masraf o zaman (bez, mama, ilaç vb.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…