Arkadaşlar ben sıkıntımı en kısa yoldan anlatmak istiyorum ve fikirlerinize cidden ihtiyacım var.Ben yaklaşık 5 yıldır evliyim.evliliğimin 8.ci ayında ben 6 aylık hamileyken ,kayınvalidem yanıma geldi.yardım etmek için vs.bu süre içinde kayınpederim aniden rahatsızlanıp o bendeyken vefat etti.Eşimden tek oglu oldugundan mecburen kayınvalidem bende kalmak zorunda kaldı.Herşey okadar ani olduki bu sırada kayınpederimden kalan bir miktar para,benim düğünümde bilezikler ve birazda kredi çekerek bir ev aldık.ev eşimin ve kayınvalidemin üzerine oldu.eşimde krediyi ödemek için şehir dısında çalışmaya başladı.kayın validem bebeğim ve ben ücümüz yaşamaya başaldık.eşim sürekli görev yeri degiştiginden bizi götürmesi imkansızdı ve 2-3 ayda bir 10 gün görebilyoruz eşimi.neyse yaklasık 4 yıldır böyle.şimdi eşimin bizi yanında götürebilecegi bir iş imkanı var 2-3 yıl sürecek bir iş.ama kayınvalidemi götüremiyor.oda şimdi bana birşey demesede hergün telefonla eşimin burnundan getiriyormuş.hakkımı helal etmem,gidemezsin,götüremezsin.ben çalıştıgım için bebeğime o bakmıştı.şimdi beni kullanıp kenara atıyorsunuz,ben yalnız yaşayamam diye duygu sömürüsü yapıyor.bende vicdan azabı çekiyorum.ama eşimlede 4 yıl ayrı yaşadım,mutlu olmak beraber olmak hakkım değilmi.ne yapmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?