Kayınvalidemlemi evlendim?bilmiyorum..

hayatını size adamış kadın ayakları...

ne alaka baştan neden kabul ettin direkt oldu bittiye getirmişler...kp vefat etmiş Allah rahmet eylesin ozaman daha 50 yaşındaymış

illaki gelip size yerleşmesi mi gerekiyordu otursaydı evinde düzenini bilseydi

o size değil asıl siz ona yardımcı olmuşsunuz senelerdir yetsin artık...

hala bencillik olaya bak böyle evlilik mi olur

senin ailen yok mu bişey demiyorlar mı

insanların çocuklarının mutluluğunu istemesi bu kadar mı zor yaa .gitmiyosa sizinle mutsuz etmeye ne hakkı var.bence gidin ne derse desin boşverin.

aynen eşinede yazık ama sana ve çocuğuna da yazık babasını ayda yılda bir görerek mi büyüsün bence git eşinle kv seni zorla tutucak değil yaa ben gidiyorum dedikten sonra kimse karışamaz.iş hakka,süte geldiyse offf diyorum başka bişey demiyorum kv.

eşimde diyor zaten,5 yıldır dogru dürüst evladımı görmedim onada yazık diye.kendi ailemde senin yerin kocanın yeri,o nerdeyse orda olmalısın diyor.hayırlısı bakalım.inşallah kavuşuruz.

bencede git canım daha fazla hayatınıza müdahele etmesine izin verme kendi düzeniniz olsun yazık çocuğuna da baba sevgisinden mahrum mu kalsın

kesinlikle arkana bile bakma eşinle git ayrı ayrı yerlerde evlilikmi sürer bu zamana kadar özlemini çekmişsin eşinn eşinde sizin
k v de 55 yaşında sağlıklı maaaşı evi var yaşasın
yalnız yaşayan birçok insan var dbaşka çocugu yokmu kızı falan

git derim ben hatta arkana bile bakma zaten yanlış okumadıysam 3-4 yıl falan yazıyodu o zamana kadar sende evliliğini yaşarsın kocanın yanında olursun ve evliliğininz solmaz. zaten kv dende geçnçmiş maaşıda varmış idare eder hatta belki belli bi süre sonra size ihtiyacı olmadığını bile anlar ve el çeker bnm bi yakınımında başında böyle bi olay vardı kararını verdi ve kv kaldı şimdi çok pişman ve kv kocasından çok herşeyine karışır oldu hattakv bile kocasından çok görür oldu. sonra da yürümedi zaten evlilikleri sen yol yakınken eşini seç derim umarım yeterince yardımcı olmuşumdur.

su kaynanaların kocaları oldukten sonra oglunun yanına yerlesme huyuna uyuz oluyorum cok yalnız kalamıyorsa evlensın o zaman
valla cok zor ınsallah esının fıkrını degıstırmez somuru yaparak
kayınpeder olupte kaynanamla aynı evde yasayacaksam kayınpeder olecegıne ben oleyım daha ıyı

Allah Allah bu ne bencillik ben gelemiyorsam karında gelmesin ne demek..Zaten biraz düsünceli bir kadın olsaydı kendine bakabilecek durumda olmasına ragmen sizin yanınıza gelmez yalnız yasardı..Diyecek birsey bulamadım esin annesinin doldurusuna gelmesin bari 2 yıl kafa dinleyin..

Kayınvaliden bencillik ediyor.
Ne demekmiş beni kullandınız ? Kendisi sizi kullanmış ve daha kullanmak istiyor.
Oğlunu düşünse,oğul sevgisinden yapsa,gelini götüremezsin demezdi.

Senin yerin,eşinin yanı.Çocuğunuzu babası varken babasız büyütmeyin.
Hem gözden ırak olan,gönülden de ırak olur.
Mecburiyet yokken,eşler ayrı kalmamalı.

Son düzenleme:
tabiki eşinle gideceksin. adam karısından evladından ayrı, sen kocana hasret, evlat babasını yolda görse tanımayacak duruma gelmiş neredeyse, tabiki de gideceksiniz. annesinin de evi maaşı var, akrabaları da vardır. günlere gitsin, kokonalık yapsın 55 yaşında gezsin eğlensin yahu.

anneannem 78 yaşında ve sağlığı çok iyi değil ama hala yalnız yaşar. 3 çocuğu var hiç birinin evine gidip 2 geceden fazla yatmaz.

boşverrr git kocanın yanınaa
55 yaşında gayet te gençmiş kendine bakabilir
zaten senin arkandan oğlunu araypta bıdı bıdı yapan kadın
çok ta güsel yaşar tek başına korkmaa canım

Kusura bakmasın da, ömrün kocandan ayrı, kayınvalidenle mi geçecekmiş?
Bebeğin büyüyor eşin hiç yanınızda olamıyor, en güzel yaşlarınız, gezip tozacağınız zamanlarda oturup kayınvalideyle zaman mı geçer? Ben olsam giderdim..Zaten kayınvalidende düşünce olsa, "elim ayağım tutuyor, oğlumla gelinim bir arada değiller, bırakayım yuvalarında beraber mutlu olsunlar" diye düşünürdü..
Acaba kendileri gelin olsalar kayınvalidelerine bu kadar bağımlı olurlar mıydı merak ediyorum..

arkadaşlar gidecegimiz yer yurtdışında.kayınvalidemi istesekde götüremeyiz zaten.o benide götürün yada sadece sen git gitceksen diyormuş eşime.

kayınvalidemin ayrıca bakıma ihtiyacı yok.maşşallah ben hasta olurum o olmaz.55 yaşında daha.

55 yaş çok genç. 4 yıl yaşamışın onunla zaten mecbur musun hala onu çekmeye
onu götüremeyecek eşin işte, sanki bilerek mi almıyor onu.
eşin gitsin sen kal, oldu... sanki onun kızısında emirler verip duruyor

valla mecbur kalınca insan öyle bir yaşar ki yalnız

ve sen gerçekten kayınvaliden ile evlenmişsin.

demek size alışmış ve sevmiş.çocuk da var ona da ayrı bağlanmıştır.zor çünkü kocası ölünce direk size gelmiş ve hiç yanlız kalamış belki bazı şeylerle yüzleşmemiş bile şimdi korkuyor olabilir.başka çocugu varsa ondan yardım isteyin

Baştan hata olmuş beraber yaşamanız
Bence hiç vicdan falan yapma ve yuvan nerdeyse oraya git
Yalnız yaşayamam ne demek yahu,
Bu zamana kadar yaşadığına saysın
Sizinde yaşamak hakkınız

Ya hayatta bızım ne olcagımız bellı değil,
Siz zaten çekmemenız gereken sıkıntıları cekmıssınız kabul ama kocasının vefatından sonra hıc yalnız kalmamış,başkalarına bağlanmış bir kadının tepkısı de normal geldı bana duygusal olarak bakıyorum acıkcası benı de terk etsınler ıstemezdım.
( tabı ben tehtıt etmezdım evlatlarımı hakla hukukla oda ayrı )

Eşiniz neden alamıyor yurtdısına annesını ?
Güzel güzel konuşsa önce sizi zamanlada annesını yanına alacagını anlatsa orta yol bulunsa bır sekılde,
Olmadı gitmeden başgöz ediverin kaynanızı

Siz bu ortamda 2ci cocugumu düsünüyorsunuz? Siz esinizi göremiyorsunuz, cocugunuzda göremiyor, su an bile duygu sömürüsünü yapan bir kvdeniz var, ve 2ci cocugumu düsünüyorsunuz?

Ben sizin yerinizde olsam, eger kv'de geliyorsa yada ben esimle gidemezsem bosanardim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…