Canım sizin mutluluğunuz herşeyden önemli ne demek kayınvalide ne karışıyor gerekirse fizzana gidersiniz çeksinler ellerini üzerinizden maddi bişeylerini görmediniz manevi desteklesinler yoksa sizde Yoksayın güzelce anlatın anlamadılarsa sert dille ya hatta emrivaki gidiyoruz filan kısa yoldan :)
sizin sigortanızın ödenmesi kaynanaları neden rahatsız ediyorki anlamadım:44:
Hanımlar öncelikle konuyu doğru yeremi içtım bilmiyorum ama çok bunalıyorum kimseye bişi anlatamıyorum sizlerin fikrinize ihtiyacım var eşimle 4 senelik evliyiz kayınvalidemler beni ilk başta istemediler oğlularına layık görmediler eşim beni çok sevdiği için onları dinlemedi ve evlendik 3 gün sonra takılan takılarımı vs.aldılar hiç bi şekilde maddi destek olmadılar beni istemeye ilk geldiklerinde babamın benim üzerime yaptığı dükkanı derhal almasını istediler neymiş sonradan borcum çıkarmışta kendilerine falan kalırmış diye kestirip attılar babamda sesini çıkarmadı üzerimden 3yıllık dükkanı aldı ve evlilipim boyunca inanılmaz maddi destekte bulundu biz eşimle evlenir evlenmez doğunun ücrasında bi memlekete geldik 4 yıldır bu mahrumiyet bölgesindeyiz ve bi türlü batıdan yer açılmadığı için hiç bi yere gidemiyorduk taki eş durumundan gidileceğini öğrendiğimiz andan itibaren buda şöyle oluyor benimen az bir yıl biyerde sigortalı çalışmış olmam ve eşimi yanıma getirtebilmem gerekiyormuş hal böyle olunca bende kendi memleketimde yatırtılmasını istedim sigortanın çünkü (dükkanı kapattırmasalardı biz hiç doğuya gelmeden onların memleketine gidebiliyorduk bizim dükkan o sıralar onların memleketinde açıktı şuan benim ailem o şehirde yaşamıyor) allah var eşim bişi demedi ve babamlara söyleyerek sigortamı hemen başlattı ama bundan kayınvalidem ve kayınpederimin haberi yok duyduklarında çok kötü şeyler olacağını biliyorum çok çirkefler korkuyorum ama kendimden değil annemi babamı üzerler diye zira evliliğim boyunca bunu çok yaptılar eşimde korkuyor ara ara nasıl söylicem bizimkilere çok üzülecekler diyor bende çok endişeleniyorum çok streslendim ne yapabilirim nasıl davranmam gerek bi fikir bi çıkış yolu gösterin lütfen dayanamıyorum artık eşimde bende 2 kardeşiz ve abisi epilepsi hastası olduğu için tek umutları benim eşim ve tüm baskı bizim üzrimizde eşime çok söyledim olmuyorsa ayrılalım diye dayanamıyorum yaptıklarına ama eşim yalvarıp yakarıyo bırakmam senide oğlumuda diye ama şuana kadar ikimizede gurbette yaşadık benim memleketime gidilince işler değişirmi diye çok korkuyorum ayrılmaktan değil bu tantanayı devamlı yaşayıp huzurumun kalmamasından çok uzun oldu hakkınızı şimdiden helal edin
canım sigorta benim memleketime yatırıldığı için eğer onlarınkine yatırılsa sorun yok oğullarını kendi tarıfıma çekiyorum diye çıkar sorun
karışıyorlar işte okadar ağır şeyler yaşadımki kayınvalidemle mahkemelik bile olduk en son kavgamızda o derece yani bu evlilik nasıl devam ediyor bende bilmiyorum kadın okadar acite okadar mağdurki oğluna hep o şekilde yaklaşıyor adamda diktatör eşim şu yaşında babasının karşısında dık diyemez ama benide kırmak istemiyor o arada kalınca ben kendimi çok kötü hissediyırum benim memleketime gidince tavrının değişmesinden ve orda aileme sıkıntı yaşatmasından korkmuyor değilim
Bir gelin istenmedi mi nedense hep ayni sorunlar yasaniyor.
Benide istemediler ogluna baskasini bulmuslardi onunla nisanladilar bile ama esim sevmedigi icin kizi nisani atmisti.
Benim evlendikten sonra yuzume bile vuruldu, biz o kiza su kadar harcama yapmistik,ahh oglumuz bizi batirdi,verdiklerimizide alamadik o kizdan...dediler hic utanmadan.
bizde gurbette onlardan cok uzakta yasiyoruz. Bizede hicbir maddi destekleri olmadi. herseyi kendimiz yaptik cabamizla.
En ufak bir olayda hemen aileme dedikodumu yaptilar anami babami uzduler.
inanilmaz yanlislari oldu bana,benden ozur dileyen hep onlar oldu.
sende canini sikma onlar icin, kendini bu kadar kasma. uzme..
ince ve derin dusunme. caniniz nasil istiyorsa oyle yapin.. bu hayat sizin hayatiniz.
Agzimizla kus da tutsak yaranamayiz boylelerine.. cunku istenmemissin ilk basta. onyargilarini kirmak mumkun degil boyle insanlarin.
Bu hayat sizin. Esinizle siz ele ele verdikten sonra kimse size karisamaz. kim ne dusunurse de dusunsun. hic takma!
Veee asla kocana da bosanalim istersen deme. ne munasebet niye bosanacaksin ki?
Yuvanda huzurla ve mutluklukla yasa dilerim...
Sigorta olayından hiç söz etmeyin,tayininiz çıkarsa eşiniz orada görev sürem doldu ve tayinim çıktı desin.canım sigorta benim memleketime yatırıldığı için eğer onlarınkine yatırılsa sorun yok oğullarını kendi tarıfıma çekiyorum diye çıkar sorun
Aman Allahim ya! Ayni benim yasadiklarim.. aynii
benim kayinvalide de hep magduru oynar, acitasyon tavan yapar.
kayinpeder de diktator dedigin gibi, oglu ona karsi kesinlikle diklenemez. Babasi ne derse o olur..
Benim esim ailesine yeri geldi hic agzini acamazdi, onlarin yanlislari olurdu onlara diyemezdi gelir hirsini benden alirdi,(kac kez dayak yedim onlar yuzunden)
o nedenle icimde ilk baslarda onlara karsi olan sevgimde yok oldu gitti bu sayede..Esim cok arada kalmistir..
onlari gorunce dayak yedigim gunler gelir aklima. unutamam...
eşim çok duyarlı biridir benden daha fedakardır annesinin yaptığı aciteden çok etkileniyor hayırlı evlat olamamaktan korkuyor onlar yaşlanıp hasta olurlarsa benim bakmam gerekki zaten yaşlandılar bi sorun hastalık çıkarsa gitmem gerekebilir diyor solayısıyla benimde gitmem gerekicek ama ben baştan söyledim gitmeyeceğimi
Eşinle beraber mumkun oldukca uzak durun bence,tamam ailesi fakat eger ogullarini dusunselerdi zaten mutlulugunu isterlerdi,eşin tavir koymuyo mu bu yaptiklarina peki?istememek die bisey yok,saygi gostermek zorunda herkes,yuwayi onlar kurmuo sonucta,walla okudum yazdiklarni ck gerildim cnim,Allah bilsin artik,ilerde senin eline dusmicekleri ne malum,o zman istemedgmz gelin bze bkar mi acaba diyebilcekler mi ki?canini sikma,istedkleri kadar ugrassnlar,eşin arkanda dursun tek
maxi pro 5
yok öyle şiddet uygulamadı daha ama okadar yufkadırki evde bana ve çocuğuna karşı ama aileden dolup evde biz yokmuş gibi davranması beni akşama kadar dövse okadar ağırıma gitmez yani
anne babanız ordalarmı..aman kafanızı yormayın sanki otarafa yatırılsa el üstünde tutacaklardacanım sigorta benim memleketime yatırıldığı için eğer onlarınkine yatırılsa sorun yok oğullarını kendi tarıfıma çekiyorum diye çıkar sorun
anne babanız ordalarmı..aman kafanızı yormayın sanki otarafa yatırılsa el üstünde tutacaklarda
Ne değişik insanlar var şu hayatta ya hu insan evladinin mutluluğundan başka ne ister ki neden hep bi hayatlarina mudahale etme çabasi var ki bunlarin birakin herkes dilediği gibi yaşasin Anne babasisin fiye hayatina mudahale etme hakkini mi veriyor
Arkadasim sikinti yapma bu kadar simdilik söylemeyin ne zaman taşinirsaniz o zaman söyleyin ve gidin Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?