- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Gelini istemedikleri icin boyle yapiyorlar.
Halbuki demiyorlar biz bu gelini uzersek,o da oglumuza yansitacak oglumuzda uzulecek
biz gelinimize deger verelim,saygi duyalim ki o da oglumuzla mutlu mutlu gecinsin.
ogullarina da acimiyor boyle aileler. yazik!!!!!!
inşallah tümden kurtulursun canım..kayınvalidem rahmetli oldu eşimin hatırına görümcemin tüm kaprislerine rağmen iki sene görüştüm..sırf eşim memnun olsun diye..oğlum 1.5 yaşında falandı onu azarlar..beni çağırır,hep evde yapılacak işi vardır..bir gün hoş sohbet güzel geçtiğini hatırlamam..eşimle bir tartışması oldu..hiç bir şey demeden mesafemi koydum..anam beni onları memnun edeyim diye doğurmadı herhalde..
Aynen öyle .bu ne hırs ya valla sanki kuması?gelini sevmeyblrsin ama onlar artik evli.bosanmalarna yol acmak yuva yıkmak çok günah .günah bırak vicdan meselesi.
onların derdi şu benim eşim veteriner hekim bense 2 yıllık mezunum profil fotoğrafınızı görünce anlatma gereği duydum benimde kedim vardı eşim o sıra klinik yapıyordu ve biz o şekilde tanıştık beni oğullarına layık göremediler madem çalışmıyorsun biz nedersek onu yapacaksın havasındalar maddi gücün yok ev hanımısın zaten gözüyle bakıyolar ama benim ailemin maddi durumu şükür iyi ve bana bu eksikliği yaşatmadılar ve ben onların karşısında boynu bükük durmadığım için kıskançlıklarından yapıyorlar bunu benim onları çok ciddiye almamammdan herşeye burunlarını sokuyorlar eşim onlara fırsat vermiyor ama evdede hissettirmiyor değil
onlar nsıl bir gelin istiyorlarmış merak ettim..
Aman canim benim benden uzak Allaha yakin olsunlar.
oz yegenine yaptigina bak! ne ayip ya..en iyisini yapmissin canim boylelerine mesafe lazim zaten. bende inanilmaz mesafeliyim.
aynen dedigin gibi milleti memnun etmek icin gelmedik dunyaya..
çalışan süslü kokona böyle birini istiyolardı ben tesettürlü olunca yakıştıramadılar beni ailelerine
onlar nsıl bir gelin istiyorlarmış merak ettim..
Sorma canim! dedigin gibi sanki kuma..
Geliini sevmeyebilirsiniz bari oglunuz icin saygi duyun. oglunuz sevmis almis hanimi yapmis..
niye bu kadar zor geliyor kabullenmek anlamiyorum.
ben 15 yillik gelinleriyim hala beni kabullenemediler :) bunu herturlu hissettiriyorlar. inan zor dayaniyorum cogu zaman.
hic takmiyorum! umurumda da degil.
sende çok ödün vermişsin bilorum arkadaşım ,artık nasıl bir psikolojiye girdiysem oğlum hasta yatıyo koltukta 6 aylıktı görümceye temizlikte yardım ediyorum..demiyorki al çocuğunu eve git..bencil insanlar bencil..gelin düşmanları
bende dolmuşum bayağı
Bizim kv ve kp icin soruyorsan canim diyeyim:
onlar, kendi istedikleri,kendi Irklarindan,kendi tanidiklarindan bir gelin hanim istemisler.
esim beni anlattiginda bile hemen onyargi yapip, onla evlenirsen seni askerde sehit oldu sayarim demis babasi.. :)
ne aci,ne yazik....
önemli olan eşinin sevmesi onlara neki ailende ne biçim destek çıkmış eşin çok şanslı vallahi..
Ya bend yeni evlym kv ile yaşıyorum.çok karaktersiz birisi bende istemiyolar açıgm diye.bende zor dayanıyrum.Allahtan eşim yanımda
Kıskanç kaynanalar neolcak:)
kafayı yemişler gerçekten kusura bakma..benide istemediler..kelim yok körüm yok..10 günlük evliyim,kayıvalide ,kayın peder,birde kayınvalidenin kızkardeşi geldiler..hemen terlik tuttum buyur ettim..yalakalık yapıyo diyo balkonda kayınvalide..ama bizi yetiştirenlerdede kabahat var rabbim affetsin..büyüktür saygıda kusur edilmez diye diye bu günlere geldik..
eşim ailem tarafından şanslı ama asıl ben eşim gibi biriyle evli olduğum için gerçekten çok şanslıyım eşini ve çocuğunu öven yarı yolda kalırmış ama yiğidi öldürüp hakkını yemicen bana karşı okadar fedakardırki anlatamam çevremizdeki arkadaşlarımız bile hep böyle derler ama gel gelelim anasıyla babasındanda çekinmiyor değil öyle oluncada ben fıttırıyorum
Kız vallahi öyle.deminde yazdm kendi yaşayamdklarını gelınde görünce kıskanıyolur.heleki eşi kendisine yapmaypta oglu gelne yaparsa vay anam vay:)Ayyy aman Allahim yaa, sanki onlara ne sen aciksan?? sinir oluyorum yaaa
herkezin kendi hur iradesi. ne sacma sapan seylere takiliyorlar anlamiyorum yeminle..
Benimde esim yanimdadir hep Allah var. Aldigim kararlarda hep yanimdadir, deger verir.
kiskaniyorlar iste :) kiskancliklarindan yapiyorlar.
ama kendi damatlari kizlarinin bir dedigini iki etmeyince gurur duyuyorlar? ogullari gelinlerinin dediginde olunca da krizee giriyorlar
inanilir gibi degil yaaaaa!
eşim ailem tarafından şanslı ama asıl ben eşim gibi biriyle evli olduğum için gerçekten çok şanslıyım eşini ve çocuğunu öven yarı yolda kalırmış ama yiğidi öldürüp hakkını yemicen bana karşı okadar fedakardırki anlatamam çevremizdeki arkadaşlarımız bile hep böyle derler ama gel gelelim anasıyla babasındanda çekinmiyor değil öyle oluncada ben fıttırıyorum
Ayyy aman Allahim yaa, sanki onlara ne sen aciksan?? sinir oluyorum yaaa
herkezin kendi hur iradesi. ne sacma sapan seylere takiliyorlar anlamiyorum yeminle..
Benimde esim yanimdadir hep Allah var. Aldigim kararlarda hep yanimdadir, deger verir.
kiskaniyorlar iste :) kiskancliklarindan yapiyorlar.
ama kendi damatlari kizlarinin bir dedigini iki etmeyince gurur duyuyorlar? ogullari gelinlerinin dediginde olunca da krizee giriyorlar
inanilir gibi degil yaaaaa!
Kız vallahi öyle.deminde yazdm kendi yaşayamdklarını gelınde görünce kıskanıyolur.heleki eşi kendisine yapmaypta oglu gelne yaparsa vay anam vay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?