Kayınvalidemlerden bıktım akıl verin nolur

Aynen öyle .bu ne hırs ya valla sanki kuması?gelini sevmeyblrsin ama onlar artik evli.bosanmalarna yol acmak yuva yıkmak çok günah .günah bırak vicdan meselesi.

Aman canim benim benden uzak Allaha yakin olsunlar.
oz yegenine yaptigina bak! ne ayip ya..en iyisini yapmissin canim boylelerine mesafe lazim zaten. bende inanilmaz mesafeliyim.
aynen dedigin gibi milleti memnun etmek icin gelmedik dunyaya..

Aynen öyle .bu ne hırs ya valla sanki kuması?gelini sevmeyblrsin ama onlar artik evli.bosanmalarna yol acmak yuva yıkmak çok günah .günah bırak vicdan meselesi.

Sorma canim! dedigin gibi sanki kuma..
Geliini sevmeyebilirsiniz bari oglunuz icin saygi duyun. oglunuz sevmis almis hanimi yapmis..
niye bu kadar zor geliyor kabullenmek anlamiyorum.
ben 15 yillik gelinleriyim hala beni kabullenemediler :) bunu herturlu hissettiriyorlar. inan zor dayaniyorum cogu zaman.
hic takmiyorum! umurumda da degil.

Vallahi seninle aynıym.bunların çogu böyle.
Ama bakn eşiniz yanınzda.ne güzel birşey
Bence takmayn bukadar.onlar çatlıymuş sizde bundan mtluluk duyun
Zaten kvalideleq cogu kendisinin yapamdgnı gelinin yaptgnı görüp çıldırıyolar.ogluna layık degil kendine layık olmayanı isterler.

Aman canim benim benden uzak Allaha yakin olsunlar.
oz yegenine yaptigina bak! ne ayip ya..en iyisini yapmissin canim boylelerine mesafe lazim zaten. bende inanilmaz mesafeliyim.
aynen dedigin gibi milleti memnun etmek icin gelmedik dunyaya..

sende çok ödün vermişsin bilorum arkadaşım ,artık nasıl bir psikolojiye girdiysem oğlum hasta yatıyo koltukta 6 aylıktı görümceye temizlikte yardım ediyorum..demiyorki al çocuğunu eve git..bencil insanlar bencil..gelin düşmanları
bende dolmuşum bayağı

Derdin bu olsun tayin icin sizin bulundugunuz il ve annemin bulundugu ili yazdik bos kadro annemin orda varmis orasi cikti dersiniz es durumundan tayin aldik demeyin sanki arastiracaklar kurumu arayip doguda bunaldik sansimizi denedik kismet buraya cikti dersiniz olur biter esinede boyle tembihle oh mis gibi olur onlarda catlasin hic ezdirme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çalışan süslü kokona böyle birini istiyolardı ben tesettürlü olunca yakıştıramadılar beni ailelerine

önemli olan eşinin sevmesi onlara neki ailende ne biçim destek çıkmış eşin çok şanslı vallahi..

onlar nsıl bir gelin istiyorlarmış merak ettim..

Bizim kv ve kp icin soruyorsan canim diyeyim:
onlar, kendi istedikleri,kendi Irklarindan,kendi tanidiklarindan bir gelin hanim istemisler.
esim beni anlattiginda bile hemen onyargi yapip, onla evlenirsen seni askerde sehit oldu sayarim demis babasi.. :)
ne aci,ne yazik....

Ya bend yeni evlym kv ile yaşıyorum.çok karaktersiz birisi bende istemiyolar açıgm diye.bende zor dayanıyrum.Allahtan eşim yanımda
Kıskanç kaynanalar neolcak:)

insan hemde oyle bir doluyor ki canim benim,sorma...
Hic der mi??? Baska bir gorumce olsa sahsen ben olsam orda yegenim hasta yatacak da, ben geline is yaptiracagim..Allah korusun
Bencil insanlarin yapabilecegi seyler bunlar. bencil insanlarla ugrasmak cok zorrrrrrrrrrr.....

kafayı yemişler gerçekten kusura bakma..benide istemediler..kelim yok körüm yok..10 günlük evliyim,kayıvalide ,kayın peder,birde kayınvalidenin kızkardeşi geldiler..hemen terlik tuttum buyur ettim..yalakalık yapıyo diyo balkonda kayınvalide..ama bizi yetiştirenlerdede kabahat var rabbim affetsin..büyüktür saygıda kusur edilmez diye diye bu günlere geldik..

önemli olan eşinin sevmesi onlara neki ailende ne biçim destek çıkmış eşin çok şanslı vallahi..

eşim ailem tarafından şanslı ama asıl ben eşim gibi biriyle evli olduğum için gerçekten çok şanslıyım eşini ve çocuğunu öven yarı yolda kalırmış ama yiğidi öldürüp hakkını yemicen bana karşı okadar fedakardırki anlatamam çevremizdeki arkadaşlarımız bile hep böyle derler ama gel gelelim anasıyla babasındanda çekinmiyor değil öyle oluncada ben fıttırıyorum

Ya bend yeni evlym kv ile yaşıyorum.çok karaktersiz birisi bende istemiyolar açıgm diye.bende zor dayanıyrum.Allahtan eşim yanımda
Kıskanç kaynanalar neolcak:)

Ayyy aman Allahim yaa, sanki onlara ne sen aciksan?? sinir oluyorum yaaa
herkezin kendi hur iradesi. ne sacma sapan seylere takiliyorlar anlamiyorum yeminle..
Benimde esim yanimdadir hep Allah var. Aldigim kararlarda hep yanimdadir, deger verir.
kiskaniyorlar iste :) kiskancliklarindan yapiyorlar.
ama kendi damatlari kizlarinin bir dedigini iki etmeyince gurur duyuyorlar? ogullari gelinlerinin dediginde olunca da krizee giriyorlar
inanilir gibi degil yaaaaa!

Kendi ici fesat demek ki..sen olmasi gerekeni yapmissin canim.
biz ailelerimizden boyle gormusuz buyuklere saygi hurmet..kendi kizlari yapmiyorsa belki ondan gicik olmustur senin o guzel tavrina.
cekemedigindendir inanki..
kendilerinde yoksa elin yaptigi batar iste!..

anasını babasını bırak kızkardeşlerinden bile çekiniyo çoğu,en iyisi güzellikle yönlendirmeye çalış çok verici olma kendini ezdirme..onlar hiç adım atmazlarsa sen ne yaparsan yap yaranamazsın abla tavsiyesi..

Kız vallahi öyle.deminde yazdm kendi yaşayamdklarını gelınde görünce kıskanıyolur.heleki eşi kendisine yapmaypta oglu gelne yaparsa vay anam vay:)

masallah...Allah her daim aranizi boyle iyi ve guzel eylesin.
o cekinme olayi her erkekte var bence. cekinmeyen,masaya yumrugunu vuran erkek bence cok azdir.
benim esimde cok cekinir onlardan. hep susar.

kızkardeşimin kaynanası kızkardeşim şehirli diye köyden gelin aldı hizmet eder diye..geline gittiklerinde çok otururlarsa başım ağrıyo deyip çekiliyomuş odaya çıkmıyormuş bir daha..yinede o değerli..kendi köyünden kendi aldı ya..yani ne kadar yaranmaya çalışsanda istemeyince istemiyorlar..

Kız vallahi öyle.deminde yazdm kendi yaşayamdklarını gelınde görünce kıskanıyolur.heleki eşi kendisine yapmaypta oglu gelne yaparsa vay anam vay:)

Aynen kendileri lafini gecirememis demekki zamaninda, korkmuslar kocalarindan.
yada kocalari deger vermemis,onlarin dedigini yapmamis,ezdirmis.
bizim eslerimizde bize deger veriyor,sozumuzu ikiletmiyorlar diye cekemiyorlar iste..
e ne yapican anam devir degismis.. ben cok takdir ediyorum ama kendini ezdirmeyen kadinlarimiza.
ne ezdirecekmisiz kendimizi.. hepimiz insaniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…