Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne babanız ordalarmı..aman kafanızı yormayın sanki otarafa yatırılsa el üstünde tutacaklarda![]()
Hicccc... :))) sanki o tarafa yatirilsa kiymet bilecekler..
Amannn hic kafani yorma arkadas dogru soyluyor..
Vala ben olsam inadına yine gderdim ailemin yanina..
Kaynvalidemin keyfine göre yaşayamam hc k.bakmasin..
dükkanı üzerimden almasalardı zaten direk gidicektik belki direk gitseydik bizi çoktan ayırırlardıda uzağa düştük ailem çok arkamda oldu bide eşim ezdirmeyince yanaşamadılar ama yinede tahrikleri bitmedi yalan söylemiyim son zamanlarda bende altlarında kalmadım ama evde eşimin beynini yedim acıyorum adama ama elimde değil hem gurbettesin hem mahrumiyettesin hem çocuk ev sorumluluğu derken bide bunlaryaşanınca psikolojik hasta olmamak elde değil
aynen canım..birde onları memnun etme çabası..memnunda olmazlar![]()
Hanımlar öncelikle konuyu doğru yeremi içtım bilmiyorum ama çok bunalıyorum kimseye bişi anlatamıyorum sizlerin fikrinize ihtiyacım var eşimle 4 senelik evliyiz kayınvalidemler beni ilk başta istemediler oğlularına layık görmediler eşim beni çok sevdiği için onları dinlemedi ve evlendik 3 gün sonra takılan takılarımı vs.aldılar hiç bi şekilde maddi destek olmadılar beni istemeye ilk geldiklerinde babamın benim üzerime yaptığı dükkanı derhal almasını istediler neymiş sonradan borcum çıkarmışta kendilerine falan kalırmış diye kestirip attılar babamda sesini çıkarmadı üzerimden 3yıllık dükkanı aldı ve evlilipim boyunca inanılmaz maddi destekte bulundu biz eşimle evlenir evlenmez doğunun ücrasında bi memlekete geldik 4 yıldır bu mahrumiyet bölgesindeyiz ve bi türlü batıdan yer açılmadığı için hiç bi yere gidemiyorduk taki eş durumundan gidileceğini öğrendiğimiz andan itibaren buda şöyle oluyor benimen az bir yıl biyerde sigortalı çalışmış olmam ve eşimi yanıma getirtebilmem gerekiyormuş hal böyle olunca bende kendi memleketimde yatırtılmasını istedim sigortanın çünkü (dükkanı kapattırmasalardı biz hiç doğuya gelmeden onların memleketine gidebiliyorduk bizim dükkan o sıralar onların memleketinde açıktı şuan benim ailem o şehirde yaşamıyor) allah var eşim bişi demedi ve babamlara söyleyerek sigortamı hemen başlattı ama bundan kayınvalidem ve kayınpederimin haberi yok duyduklarında çok kötü şeyler olacağını biliyorum çok çirkefler korkuyorum ama kendimden değil annemi babamı üzerler diye zira evliliğim boyunca bunu çok yaptılar eşimde korkuyor ara ara nasıl söylicem bizimkilere çok üzülecekler diyor bende çok endişeleniyorum çok streslendim ne yapabilirim nasıl davranmam gerek bi fikir bi çıkış yolu gösterin lütfen dayanamıyorum artık eşimde bende 2 kardeşiz ve abisi epilepsi hastası olduğu için tek umutları benim eşim ve tüm baskı bizim üzrimizde eşime çok söyledim olmuyorsa ayrılalım diye dayanamıyorum yaptıklarına ama eşim yalvarıp yakarıyo bırakmam senide oğlumuda diye ama şuana kadar ikimizede gurbette yaşadık benim memleketime gidilince işler değişirmi diye çok korkuyorum ayrılmaktan değil bu tantanayı devamlı yaşayıp huzurumun kalmamasından çok uzun oldu hakkınızı şimdiden helal edin![]()
Bence hc yoklarms gbi farzet,bu kadar ck takarsana kafaya saglgn bozulur
maxi pro 5
yoklarmış gibi davranıcam inşallah eşim bana tatillerde benim ailemin orda geçiricez sözü aldı benden benim korkum ordayken kavga falan çıkarırlarsa oğlumun psikolojisini bozarlarsa bunlardan korkuyorum babası çok nemrut utanma falan yok avazı çıktığınca millete duyura duya bağırır çok yaptı ilk evlediğim sıralar üçgünlük gelinken yazlıktaki bütün siteyi başımıza toplamışlardı karı koca eşim babasına sopa çektide araldı beni döveceklerdi o derece yani
Valla canim benim ben 13 yil memnun etmek icin elimden geleni yaptim, son 3 yildir bende cektim elimi ayagimi.
keske bu son 3 yildir yaptigimi; ilk 13 yilda yapsaymisim. akillandim artik.
cunku memnun edemezsin boylelerini. onyargili insanlarla ugrasmak cok zor.
baksana kocasi birsey dese, yapsa hemen "karisi" yaptirtiyor diyorlar. bende cok maruz kaldim bu duruma.
Arkadas da uzaktaymis ayni benim gibi. Allahin sevdigi kuluyuz demek ki, kurtarmis bizi onlardan..uzak olmak bile guzeldir.
Yaw bu nasıl aile?karı kocayı böyle üzüyolar?nasıl isterseniz öyle yapın neden denmiyor?ha orda ha burda ne farkder.?yerinde olsam telfn açar havamıda atarak söylerdm eşin senin yaninda hem.ya sanki haşa peygamberler sanki.
Valla canim benim ben 13 yil memnun etmek icin elimden geleni yaptim, son 3 yildir bende cektim elimi ayagimi.
keske bu son 3 yildir yaptigimi; ilk 13 yilda yapsaymisim. akillandim artik.
cunku memnun edemezsin boylelerini. onyargili insanlarla ugrasmak cok zor.
baksana kocasi birsey dese, yapsa hemen "karisi" yaptirtiyor diyorlar. bende cok maruz kaldim bu duruma.
Arkadas da uzaktaymis ayni benim gibi. Allahin sevdigi kuluyuz demek ki, kurtarmis bizi onlardan..uzak olmak bile guzeldir.
ben allah var memnun etmek için hiç uğraşmadım ama kayınvalidem okadar yüzsüzki onca yaşananlara rağmen hiç bişi olmamış gibi davranıp artık kötü kalpli kötü kadın beni gösteriyo uyanık ama karısı yaptırıyo olayı beni çok korkutuyor
Gelini istemedikleri icin boyle yapiyorlar.
Halbuki demiyorlar biz bu gelini uzersek,o da oglumuza yansitacak oglumuzda uzulecek
biz gelinimize deger verelim,saygi duyalim ki o da oglumuzla mutlu mutlu gecinsin.
ogullarina da acimiyor boyle aileler. yazik!!!!!!
Yaw bu nasıl aile?karı kocayı böyle üzüyolar?nasıl isterseniz öyle yapın neden denmiyor?ha orda ha burda ne farkder.?yerinde olsam telfn açar havamıda atarak söylerdm eşin senin yaninda hem.ya sanki haşa peygamberler sanki.