- 3 Nisan 2015
- 221
- 100
- 53
- Konu Sahibi damar mavisi
Öle kv olmaz ölesine anne denir :) Allah bozmasın canım böle olucanı bilsem hiç sorun etmem de evlendigimden beri uzakta oldugum tam bi samimiyt yakalayamadk uzakta iyi davranıylarBu biraz kv ye bağlı. Benim eşim ailesine çok bağlı. İşin aslı eşim aile kavramına bağlı ki benim aileme bile bazen benden çok bağlı. Üç aile toplanıp yaşayalım desek adam ikinci düğünü yapr o kadar seviyor iki anne Baba'yı da. Ben 3 senelik evliyim annem de kv de bi dönmüşlük mesafede hatta yürürsen yarım saatte galan rahat gidersin ama ben halimden çok memnunum. Neden dersen sıkılınca atlıyorum dolmuşa hop annem Yada kv. Bebek ilk olduğunda banyosunu yaptıramazdım tek Başıma annemi Yada kv yi arardım yarım saatte evde olurlardı.arabada kullanıyorum ki artık işim varsa alıyorum kızımı bırakıyorum onlardan birine rahat ohhh. Kücük görümcem de çok guzel bebek bakar Sağolsun ne işim olsa koşar yanıma. Ama bunların yanı sıra ikisinde de evimin anahtarı olmasına rağmen be annem be kv benden izinsiz Yada zırt pırt evime gelmez. Hatta kv benden habersiz bir kere girmişti onda da ilk anneler günümde çiçeklerle bana supriz yapmak istemiş o yuzden girmiş. Yani işin özü kv mantıklı biriyse,sana ve özel hayatına saygı duyuyorsa. O zaman yakın oturmak bence çok zevkli
ölesi kv olamaz anne olur :) Allah bozmasın aranızı canım öle olucanı bilsem hiç durmamda bn evlendiktn sonra uzaga gittigmdn tam o samimiyeti yakalayamadık uzaktaykn arada görüşünce gayet iyi ama yakına taşınınca degişir mi diye korkyrmBu biraz kv ye bağlı. Benim eşim ailesine çok bağlı. İşin aslı eşim aile kavramına bağlı ki benim aileme bile bazen benden çok bağlı. Üç aile toplanıp yaşayalım desek adam ikinci düğünü yapr o kadar seviyor iki anne Baba'yı da. Ben 3 senelik evliyim annem de kv de bi dönmüşlük mesafede hatta yürürsen yarım saatte galan rahat gidersin ama ben halimden çok memnunum. Neden dersen sıkılınca atlıyorum dolmuşa hop annem Yada kv. Bebek ilk olduğunda banyosunu yaptıramazdım tek Başıma annemi Yada kv yi arardım yarım saatte evde olurlardı.arabada kullanıyorum ki artık işim varsa alıyorum kızımı bırakıyorum onlardan birine rahat ohhh. Kücük görümcem de çok guzel bebek bakar Sağolsun ne işim olsa koşar yanıma. Ama bunların yanı sıra ikisinde de evimin anahtarı olmasına rağmen be annem be kv benden izinsiz Yada zırt pırt evime gelmez. Hatta kv benden habersiz bir kere girmişti onda da ilk anneler günümde çiçeklerle bana supriz yapmak istemiş o yuzden girmiş. Yani işin özü kv mantıklı biriyse,sana ve özel hayatına saygı duyuyorsa. O zaman yakın oturmak bence çok zevkli