• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemlerin yakınına taşınmalımıyım?

uww fena kapak yapmışsın canım cuk oturmuş :KK70: Ben sinirlenince ayarım kaçıyo malesef elim ayagım başlıyo titremeye çenemi tutamıyorum. Öle bi patlama olmadı tabi onlara karşı uzak oldugumdan idare edebiliyorm. Kayınvalidemde bunun farkında kızmaya başladıgımı anlayınca hemen şakaya vurur :KK70: Mesafemi koruyabilcegime inanıyorum zaten ama tereddüte düşüyorum işte :/ Sagol tavsiyen için.

Ben de tartisma ortamina girmeden boype alttan carparim aile ici

Bacım deli misin ya?
Bizim aramızda 15dk mesafe var ona rağmen evliliğimiz çatırdıyor, huzurum kalmadı zerre kadar

Aynı yeri bırak yakın bir şehre bile taşınma bence! Kaç kurtar kendini

Hakkımızda hayırlısı canım dedigin gibi. Uzak iyidir uzak candır :KK70: Taşınmakta zor ya Allah kolaylık versin
çok teşekkürr ederimm... kısmetse yarın taşınıcaz... ama kv hergün arıyorrr .. kızım şunu şuraya bunu buraya koyalım diye eşime dedim artık kafasını yormasın boşuna ben oturucam neyi nereye koycağımada ben karar vercem dedim kırmak istemiyorum onu sen uygun bir dille söyle dedim söylemişş.. kısmerse yarın taşınıyorummm

Back
X