Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturmak :S

sultan a katılıyorum aynı evin içinde olmaktan iyidir bence bizim karşı komşumuz var yeni gelin geldi sürekli kavga ediyorlar gelin kaynana..bende altlı üstlü oturcam..ben fazla içli dışlı olmam sanıyorum..kaynanm gezmeyi çok sever bende araba kullanmayı öğrenmeye yeni başladım..öğren kızım diyor gezeriz:)şimdi olur dedim ama ilerde sıvışırım:)canım istemiyor karnım ağrıyor başım ağrıyor derim 1 2 anlar heralde gitmek istemediğimi:)Allah ım eşimle mutlu olayımda kaynana faktörü olsun olmasın sorun deil..herşey tatlı dille olur gibime gelir şuaan inş ilerdede böle olur

sultan a katılıyorum aynı evin içinde olmaktan iyidir bence bizim karşı komşumuz var yeni gelin geldi sürekli kavga ediyorlar gelin kaynana..bende altlı üstlü oturcam..ben fazla içli dışlı olmam sanıyorum..kaynanm gezmeyi çok sever bende araba kullanmayı öğrenmeye yeni başladım..öğren kızım diyor gezeriz:)şimdi olur dedim ama ilerde sıvışırım:)canım istemiyor karnım ağrıyor başım ağrıyor derim 1 2 anlar heralde gitmek istemediğimi:)Allah ım eşimle mutlu olayımda kaynana faktörü olsun olmasın sorun deil..herşey tatlı dille olur gibime gelir şuaan inş ilerdede böle olur

şimdi çok basit gibi söylemişsin ama, burda o kadar çok şey okuyoruz ki, hiç öyle böyle olmadığınız anlıyoruz..

bence başka bir yerde oturma ihtimaliniz varsa, altlı üstlü oturmayı hiiiç düşünmeyin..

Evet canım öğretmenim ben ama malesef ücretliyim ... Hemde bu sene başladım..İnşallah seneye kpssye girip sözleşmeli yada kadrolu atancam..Valla zor her ayın sonunda kira,fatura market e bide gençsin istekler oluyo evine ufak tefek eşyalar ne bileyim kıyafet
falan onların taksidi derken para bitiyo anlamıyosun yani nasıl geçiyo hayat ...Zaten işten de geç geliyomuşsun valla kaçırma fırsatı çok pişman olursun sen harcayamıyo musun 750 800 milyonu da ev sahibine vercen ...Anne baba olarak yapsınlar görevlerini bak benimkiler hiçbir halt yapmadıkları gibi bide akıl veriyolar...Biz evlendik eşim 750 milyon maaş alıyodu 4 sene önce 250 kira 250 mobilya 160 beyaz eşya taksidi ödedik... Ve o halde bile kaynanam dedi ki ben artırırdım senin yerinde olsam ... Düşünebiliyo musun ve oturduğum evde 9 tane fare çıktı..3 Haftalık evliydim ...En güzel geçmesi gereken yıllarım ağlamakla geçti..Ben bu evden çıkmak istiyorum dedim .Ne dedi biliyo musun nesi var bu evin gayet güzel fareden ne olacak ! ya böyle İNSAN !!! lar var :oklava::oklava:
b
ayyyyy!!!:sm_confused: bu ne ya!!! kıyamam .. canım imşallah kpss iyi geçer de gönlüne göre olur herşey.. çk zor başlamışsın hayata ama umarım Allah bundan sonra yardım eder sana.. Ama gerçekten çok düşüncesizlermiş..

aynı evde oturmaktan sa altlı ustlu oturman daha ıyı eee nasıl olsa calıscakmıssın sorun yok sanırım ben de altlı ustlu oturuyorum gayet su an ıyı...allah kolaylık versın sana kocanla mutlu olda gerısı yalannnn

evet evet.. sabah 7de çıkıcam evden akşam 8 gibi dönücem .. bi pazarım var.. ne zaman görüp de problem yaşicam ki.. hoş insanın içine olunca her şartta kırgınlık olur ama napiim kii çıkarsa çıksın.. bi şekilde atlatılır.. uzak olsak da tartışılacaksa tartışılır diye düşünüyorum.. sanırım biraz daha ısındım yakın oturma fikrine sayenizde...

Ah canim bir de soruyorsun canim benim burda neler neler yaziyor evleri 10-15 dk mesafedekiler bile neler cekiyorlar alti ustlu valla sana cok sasirdim cok buyuk risk aliyorsun bence orya yerlesince gozun ne araba gorcek ne de baska bir sey herseyi bosverip kendi hayatini yasamak isteyeceksin her dakika gitmeni bekleyecekler her misafirde cagirmani ve onlara misafir gittiginde gitmeni bekleycekler ve dahasi sen cok cesursun ama ben senin yerinde olsa idim kiraya cikar ama evliligimi saglama alirdim sen burda yazilanlari detayli okursan neden boyle yazdigimi anlarsin istersen dunyanin en huylu saygili gelini ol hic farketmez erkek annelerine YARANAMAZSIN yasadim ogrendim aci tecrube oldu he gonlum hic sikinti yasamadan ayni apartmanda oturup para sikntisi yasamamandan yana ama tecbure sahibi oldum bu konuda elimde bir sans olsa idi farkli sehirde hayat kurardim o kadar !hayirlisi hakkinda olsun arkadasim!!

Ben çok problem yaşamadım kaynanamla ilgili ama onlara ne zaman misafir gelse bizde gitmek zorundaydık, üstelik evlerimiz 10 dak. mesafede olduğu halde. Haftada 1 kere görüşmek isterdim ama 2 güne bir görüşürdük, 2-3 gün gitmesek niye hiç gelmiyorsunuz olurdu. Birde ben yoğun çalıştığım halde.
Yemeklerimi yapar koyardım, iş yerine bir telefon annem akşama yemek yaptım gelin olurdu, benim yemeklerde çöpe. Üstelik ben 3 yıllık evliyim, sen yeni gelin olacaksın kocanla vakit geçirmek isteyeceksin. Yukardaki arkadaşın dediği gibi gözün ne araba görecek ne eşya, 1 oda olsun ama huzur olsun diyebilirsin. ınşallah düşündüğümüz gibi olmaz ama işler olurda kötü giderse o evden çıkmanız çok zor olur. Eşin rahata alıştıktan sonra çıkmak istemeyecektir ve hep bir bahane bulacaktır. Her erkek değil ama %90 evlendikten sonra değişiyor.

ya ben ne halt edicem bir kişi güzel olcak demiyor acayip tırsmaya başladım hatta rüyama bile giriyor

sevgili celnur bu iş evlenmeden önceki tahminlerimizle çokta hoş şekillenmiyor aslında..işyerinin kurtuluş olması hayalde kalıyor burda görüyoruz çoğu bayan evli çalıştığı halde sıkıntı çekiyor.ben mesela çalışıyorum ona rağmen eşimi zor gördüğüm halde(nişanlıyken daha çok görüşüyorduk inan)niye gelmiyorsunuz diyorlar biyere çağırıyorlar.bunaltıcı.nefes alamazsın desem abartmamış olurum..

sanırım bu kadr insan bişiy biliyorda konuşuyor..ama yapcak bşiyim yokki daha 1 sene var zaten evlenmeme herşey kader kısmet...

ya ben ne halt edicem bir kişi güzel olcak demiyor acayip tırsmaya başladım hatta rüyama bile giriyor

sevgili celnur.. elbette herşey güzel olacak.. mutlaka bir takım sorunlar çıkacaktır. ama temennimiz en az şekilde atlatmak olmalı.. uzakta olsan da sorun çıkabileceğini gözardı etmemelisin. sanki uzakta olmak apayyrıı şehirlerde olmak mı.. en fazla 5-10 dk.mesafede olunuyor.eşine güvendikten sonra ve eğer benim gibi müthiş bir alttan alma kabiliyetin varsa herşey güzel olur.. gönlünce olsun!!!!

bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum bu durumu başından beri bildiğim için de tavrımı baştan koymuştum
öyle her olsun dediğine he dersen içinden çıkamazsın her zaman ben böyle olmasını istiyorum diyeceksin ağzını açmasına bile fırsat vermeyeceksin ki anlasın anyayı konyayı zemuszemus
benimkinin ailesi höt desem kaçacak delik ararlar yok öle kimseye kölelik delikafadulden

bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum bu durumu başından beri bildiğim için de tavrımı baştan koymuştum
öyle her olsun dediğine he dersen içinden çıkamazsın her zaman ben böyle olmasını istiyorum diyeceksin ağzını açmasına bile fırsat vermeyeceksin ki anlasın anyayı konyayı zemuszemus
benimkinin ailesi höt desem kaçacak delik ararlar yok öle kimseye kölelik delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayildim ..keske herkes böyle tavrini koyabilse

darısı başımıza :delphin:

yok ya size kendilerinden uzak bir ev alsalardi o zaman :))) kira vermek istemiyorsaniz orda oturacaksiniz paraya kiyip kira vereceksenizde kiraya cikacaksiniz

bence bunun çözümü var madem o evi size ayırdılar sizde orayı kiraya verin o kira geliriyle de başka bi yerde oturun böylece maaşınız da size kalmış olur

Back
X