- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Maşallahh tü tü tüSadece başlığı okudum ama bana da gelmediler ve ben bir mutluydum bir mutluydum ki.... Rabbime sonsuzzz şükürler olsun diye diye hala daha derim 3 yıl oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahh tü tü tüSadece başlığı okudum ama bana da gelmediler ve ben bir mutluydum bir mutluydum ki.... Rabbime sonsuzzz şükürler olsun diye diye hala daha derim 3 yıl oldu![]()
Yok gelmesin zaten ya işte kınadan önce tatile başka bi yere gidiyo ama kınaya yol uzun diye gelemiyo ya ondan yoksa gelmesin artık
Böyle yazılarınız bana çok yardımcı oluyo Allah razolsun artık takmıyorum mutluyumAyy güzelim salla gitsn daha ii gelmadiği hiç umursama bende çok istememiştm gelmemsini inadıma çıktı geldi benim oglum sahipsizmi yok size tapusunumu verdim diye terbiyesz karaktersnz teki annemde herkesn yavrusu var kımse senın oglunu sahiplenmiyo demnşti kına boyunca yılan yılan bakışlar elinden gelse beni oracıkta bitirecek insanın kendi annesi ailesi gibi yokmuş evlenince daha ii anladım keyfine bak eglen kınanı yakın güzellik şimdiden hayırlı olsn hiç muhatap dahi olma
Aminn inşallah,Rabbim huzurunuzu bozacak her şeye engel olsun.Maşallahh tü tü tüİnşallah bizde öyle oluruz
Ağzından bal damlıyoBoşverin hiç sıkmayın canınızı, 48 yaşında genç bir kayınvalide, üstelik düğünden önce başka şehre rahatlıkla tatile gidecek biri pekala sizin kınanıza da gelebilirmiş ama gelmiyor, dert etmeyin, çevreye bahane uydurmaya da gerek yok, direkt gelmiyor dersiniz olur biter, ayıpsa onun ayıbı sizin değil.
Hatta gelmemesi daha bile iyi belki de, herkes gönüllerdeki yerini kendi hazırlar, size el gibi davranana canım diyecek haliniz yok, resmi olursunuz daha güzel.
Allah müstakbel eşinizle size huzur versin inşallah![]()
Allah razolsun çok iyi geliyo böyle tecrübelerinizi okumak biraz daha olgunlaşıyorumElalem ne der diye çekiniyosun sanırım, hiç dert etme herkes kendine yakışanı yapar,biz kv ile kına yüzünden atışmıştık zaten yapmaya da gönlüm yoktu,yapmadım, onlar erkek kınası yaptılar annemle babamı çağırdılar
Herkes türlü türlü canım ele karışmak böyle birşey,bundan sonra da yapılan hersey senin kafana yatmıcak bar nasıl insan dediğin çok zaman olacak, böyle böyle pişeceksin hayatta,oynamana eğlenmene bak
Amin cümlemizinAminn inşallah,Rabbim huzurunuzu bozacak her şeye engel olsun.![]()
Bi gün sonra onlara gidicem bir hafta kalıcamboşver sende araya mesafeni koyarsın kız dert ettiğin şeye bak boşver vallaha gelmesin demekki onun oğluna sana sevgiside bu kadarmış canını sıktığına değmez üzülme![]()
Böyle insanların amacı ne acaba lanet olsunGelmiyosa gelmesin insanlar laf eder diye çekiniyosan hiç oralı olma.
Laf edicek olan gelse yine eder.
Ben hamamda yapmak istemiştim kınayı kv ayyh ben giremem hamama sokma bizi hamama dedi diye vazgeçtim şimdi ki aklım diyo ki keşke hamamda yapsaydımda gelmeseydi.
Bi gün sonra onlara gidicem bir hafta kalıcam![]()
gelmezse gelmesin, kendi ayıbı, sen üstüne alma , soran olursa kalabalıktan utanıyormuş dersin :)
Aynen öyle yarın sabah gidiyorum ama valla ayaklarım geri geri gidiyor nefret ettimdedim ya mesafeli olursun bacım git kal boşver her zaman yüz yüze geleceğin karşılaşacağın bi insan sadece mesafeli ol yerer Allaha havale et :*
Yok kız yarın gidiyorum gelinlik eşya davetiye vs şeyleri ayarlamak için ve nişanlımın ısrarı üzerine 1 hafta kalıcam yani orada napıcam bilmiyorum evlenince kendi evimize çıkıcaz direktOnlarda kalmak zorunda misiniz ? Kınadan sonra mi , bir gün ? Düğün ne zaman ?
Bence bir yolunu bulun orada kalmayın , başka evde uyuyamıyorum deyin sizde.
Nisanlinizda sizi kulaginizdan çekip götürecek hali yokya
Aman arkafaşlarıö istediklerini desin ki zaten gelmeyince herkes daha fazla şey diyecek ama gelmesini artık istemiyorum mümkünse düğüne de gelmesinBencede gelmesin atiyorum akrabalarindan ilk defa gorenler hemen baslayacaklardir kv şöyle kv boyle diye atiyorum oyusden deet etmeyin cok daha rahat olacaginiz icin tadini cikarin.