Kayınvalidenin cimriliği

Ha bu arada, dugunde taktiklari bilezikleri esim kendisi aldi onlara verdi taksinlar diye. Bunu zaten biliyordum. Ama nisanda kayinvalidem ince bir bilezik takmisti, onu kendi takti saniyordum meger onu da esim almis. Ev esyamizi da kendimiz aldik, dugunu vs kendimiz yaptik. Misafir gibi katildilar ceplerinden 2 kurus cikmadi. Durumlari var. Ama esim hic minnet etmez o konularda cok nettir. Iyi ki de oyle olmus o kadar memnunum ki.

Ayy benimki de ev eşyasını öyle yaptı ben alırım siz beğenin öderim dedi. Taksitleri öderken de hiç sesi çıkmadı

Ev hediyesi gerçekten bu kadar önemli mi? Almasın ne olacak. Kafaya takılacak bir şey mi bu? Çay bardağı alınca sizi sevdiğini düşündüğünü mü gösterecek bu? Sizin yuvanıza maddi anlamda çok büyük etki etmediği sürece bence anne ile oğlu arasındaki ilişkiye kendi ruh sağlığınız için hiç karışmayın. Hamileliğiniz için tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın. Ama bu sizin çocuğunuz annesi sizsiniz. Başkalarının sizin çocuğunuza hediye veya kıyafet alma zorunluluğu yok. Bunu beklemek de bana oldukça garip geliyor. Eşiniz için boşuna üzülüyorsunuz. Erkekler böyle ayrıntılara genelde pek takılıp kendilerini yormayacak kadar akıllılar

Kendi kendinize dert aramayın.

İçinden geliyorsa alır , alması nazik bir davranış olur.

Ama almıyorsa da üstünde düşünmemek gerekir.

Vala bende evimi ayırdım kv sadece eski püskü altı yanmış tencerelerini ve kullanılmış tabaklarını verdi. Ben beklenti içinde değilim zaten. Demek ki içinden gelmiyor yapacak bir şey yok. Almıyorsada almasın o kadar kafaya takma yani.

Bence sizi hormonlar basmış, yazdiklarinizin başka bir açıklamasını bulamıyorum.
Bütün enerjinizi böyle bitirmeyin hamileyken bol bol dinlenin uyuyun zaten bebek doğunca tüm bunları düşünecek vaktiniz kalmayacak

Adı üstünde hediye ya. Velev ki cimri cebinizden para almıyor sonuçta biri bana hediye almiyo diye dert edinmek...
Evinin bozulan eşyalarını bize aldırıp size geri ödeyeceğim diyip sonradan ses etmeyen biri. Yani cebimden paramı alıyor. Oğlundan aldıgı için benden de almış oluyor. Sanırım bu kadar takılmamın sebebi bu.

Ah ah herkeste mi aynı dert var bende nerdeyse doğurucam herseyi kendi ailem ve ben yaptık eşimle kaynanamlar bir çorap bile getirmedi onu da geçtim bir kere bile sormadılar bir şey lazım mı diye. Ne maddi ne manevi
Benimde oyle sorsalar da lafta arkası gelmez o yuzden beklentiniz ne kadar az olursa okadar daha ve rahat olursunuz

Sizin aileniz sizden hiç yardım istemiyo mu ettiğiniz yardımı borçtan mi sayıyosunuz? Öyleyse muhatabiniz esiniz

Sizin aileniz sizden hiç yardım istemiyo mu ettiğiniz yardımı borçtan mi sayıyosunuz? Öyleyse muhatabiniz esiniz
Hanımefendi hangi yardımdan bahsediyorsunuz. Ortada yardım yok. Siz kartınızla taksitle alın ben size aydan aya ödicem diyip eşyalarını aldırıp sonra da ses etmiyor. Yani yardım ettiğimiz yok. Kredi kartı olmadığı için magazaya değil bize borçlanıyor.ama borç bize oldugu için de takmıyor. Ben zaten yeni evli sayılırım. Bir de kayınvalideme eşya mı alıcam. Ayrıca ailem bizden hiç yardım istemedi.

Bende uzun yıllardır evliyim. Onbir yıl oldu bu süreçte iki kere ev alıp değiştirdim. Bir kere bile ev hediyesi almadı. Biz ev alırken aldığımız paraya para katmış öyle diyor (yerseniz tabi)

Evlenirken evin eşyalarına yardımcı olduysa belki ondan almamıştır bence çok takılma almazsa almasın

Bence çoğumuzda benzer dertler var. Benim çocuğum olmuyor, tüp bebekle bile 5.denemedeyim. Maddi manevi çok yıprandık. Kv üzülme kızım ben tüp bebek parası vericem size dedi, tedaviye başlayınca da sanki o parayı hiç teklif etmemiş gibi davrandı. Velhasıl kelam, nerdeyse bütün kv ler aynı..

Kaç yıllık evliyim kayınvalidem hediye almadı bir kere aklıma gelmedi almadığı.Ama sağolsun kışlık erzakları yapar onları da yapmasa sorun olmazdı canı sağolsun

Size ne ki? Eşinizin ailesi, eşiniz sizin kadar takıyor mu bu ev hediyesini? Birşey yapmak ve soylemek istese eşiniz soyler zaten.
Eşinize uzuldugunuzu de hiç sanmiyorum kendiniz beklentidesiniz.

6 yillik evliyim ev hediyem olmadi diye hiç dusunmemiştim sahi bana da almamişlar.
İnsanlarin yakasini bir birakin allasen ya, hediye getirmez getirmedi olur, hediye getirir bi tulum getirmiş olur.
Yani yapmak istemediginiz şeyleri ne siz yapin ne başkasini zorunlu tutun rahat edersiniz valla bak.

Bacım sen hayırdır ya. Niye bu kadar dellendin. Benim eşime üzülüp üzülmediğimi sen nerden biliyosun. Aramızda bu konuyu konuşup konuşmadığımızı.annesinin bazı tavırlarından rahatsız olup olmadığını nerden biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…