Kayınvalidenin size karışmaması iyi bir şey mi?

Zaten cümbür cemaat iç çamaşırı almaya gitmek kadar saçma ve lüzumsuz birşey yok bana göre. O yüzden k.validen gencin halinden anlayan, görgülü, bilgili bir kadın sanırım.

Niye kafanız karışıyor anlamadım ;
sizleri genç olarak görüp gezmeniz gerektiğini, seçimlerinizi kendiniz yapmanız gerektiğini söylüyor; gayet naif hareketler bunlar.

Nişanlınız ise yanlış bir uslupla söylemiş ama size destek olmuş, demek ki sözünü sakınmayan bir kişi.

Bu kadar güzel durumlara kafanız karışıyorsa sizde önyargı var demektir..

Bu ailede mutlu olmak sizin elinizde gibi görünüyor anlattıklarınızla.

Mutlu olun inşaallah.

Son düzenleme:
senin adına çok sevindim çok şanslısın :) keşke bnmki de seninki gibi olsa ama nerdeee utanmasa aramızda yatacak :) benim çamaşırlarımı benden iyi bilir kafasına göre alır yıkar falan :) boşver böylesi daha iyi umarım evlendikten sonra da böyle devam eder. Çeyizlerinin hepsini götürme bence varsa bi yer orda bırak kendi evini kurunca sıfırdan açarsın eşyalarını.. sadece eksikler varsa onları kullan derim ben şimdiden hayırlı olsu mutluluklar dilerim:)

Bence arkadaşımız burada yazılan kayınvalide ile ilgili sorunları okuyup gardını almış,
ancak durum hiç beklediği gibi gitmeyince endişelenmiş :)
Bu işte bi tuhaflık var demiş ama bulamamış bizimle paylaşmış
Tuhaflık sizin kayınvalidenizde değil diğerlerinde güzelim

bu kaynanalar yapsada yaranamıyor,yapmasada

Baya korkmuş kızcağız burda yaşananları okuyunca

Maşallah..
Kayınvalide Dediğin Böyle Olur..
Allah Bozmasın..
Mutluluklar..

Nişanlın iyiymiş.Ezdirmemiş seni.
Ama ablasına birz fazl tepki vermiş arkadaşının yanında.Kaba mı yoksa...

Kaynananın karışmaması güzel.İnşallah böyle devam eder.Çıkın gezin demesi de güzel.Kıskançlık olmaz.Aranıza girmez.

Hadi iyisiiin

Bir ara benim kayınvalidemi anlatıyorsunuz sandım. Aynı modeller, ben gayet memnunum, evladını çok iyi yetiştirmiş, bende çalıştığım için sürekli oğluna yardım etmesini tembih eden bir kayınvalide. Gelinliğimi bile kendim seçtim, eşimle beraber..Herşeye karışıp, fikir beyan etmesinden iyidir.

Tabiki iyi bişey.İnsanlar neler çekiyor kaynanalardan okusana bi forumda.Sen şanslı adaylardansın kıymetini bil kaynananın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…