- 13 Haziran 2022
- 1.312
- 2.415
- 63
- 30
- Konu Sahibi Sonya Blade
Şu kayınvalideyle çok sık görüşmeyin ya çok özlüyosa kocanız ziyarete gitsin bi süre. Huzurunuz geri gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen genelde bende cvp vermem saygımı asla yitirmem, yüz göz olmam aslaa. Ama benim eşimde susan biri değildir. Böyle birşeyde karşısında kim olursa olsun cvp verir bana kalamadan o konuda şanslı hissediyorum kendimi![]()
Kaynananızın ettiği laf o kadar açık ki. Onu o an anlamamış ayağına yatıp susan ve kendimi korumayan sizken, siz bile kendinizi korumuyorken o eşten çok şey beklemiyor musunuz?Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım![]()
O yokken sıkıntımız yoktu.Farklı şehirlerdeyiz zaten yine de içime oturdu . BoşveremiyorumŞu kayınvalideyle çok sık görüşmeyin ya çok özlüyosa kocanız ziyarete gitsin bi süre. Huzurunuz geri gelir
Kendimi korumayı ögrenemedim şu hayattaKaynananızın ettiği laf o kadar açık ki. Onu o an anlamamış ayağına yatıp susan ve kendimi korumayan sizken, siz bile kendinizi korumuyorken o eşten çok şey beklemiyor musunuz?
Eşim anlayamıyor ama .İyi niyetli görüyor ana kuzusu.Eş kelimesi fazlaKaynananızın ettiği laf o kadar açık ki. Onu o an anlamamış ayağına yatıp susan ve kendimi korumayan sizken, siz bile kendinizi korumuyorken o eşten çok şey beklemiyor musunuz?
Dayanamadım içim doldu bırakıp gidecektim yolda rezil olduk .Saygısızdan daha fazlasını hak ediyo çünküO an yolda kvyi arayip "giderayak esime boyle bi cumle kurmanizi anlayamadik bir daha aciklar misiniz" deseydin
direkt anasina saygisiz demen esinin kivrimlarindaki suzgecten gecmeyecek tepkiler cunku![]()
Hiç kusura bakmayın, 1+1 eve o kadar kişi doluşup tatil yapma fikri baştan beri en saçma olan şey, siz ayrı oda tutacaktınız ve ya kabul etmeyecektiniz.Eşim annesinin iyi niyetli olduğunu düşünüyor hala .İnandıramıyorum.O yatak olayında kız kardeşim hastalanınca düşünemedi, son söylediği söze saçmaladı demeler falan.İnsanlık hali diyo
Evet bunu ben de düşünüyorum.Haddini bildireyim geç te olsa .Ya da kendini fazla mı önemli görür .Bak nasıl etkili olmuşum diye sevinir miKayknvalideni arayıp ‘Biz eşimle geldiğimizden beri bu kurduğun cümle yüzünden tartışıyoruz. Nedemek istedin bize bi açıklada ona göre bundan sonra hareket edeyim ‘ diyebilirsin arayıp içinde soğumuş olur
Hepsi başlı başına saçmalık kabul ediyorum.Diğer konunuzu yeni gördüm. Siz karı koca yatak odasında, kayınvalide de oğlu ve kızıyla salonda (çünkü üç yatak varmış) yatmalıymış. Neden aksini kabul ettiniz? Haydi o neyse neden kayınla aynı odada yatmaya ses çıkarmadınız?
Kayınvalide öyle dediğinde neden tek bir cümle kurmadınız?
En önemlisi neden kayınvalide ve görümce ile birlikte tatil?
1. Konu: Bedava tatil çökem de beğenmezsem söylenem.
2. Konu: Tatil diye gittik beğenmedim şiştim orda olay çıkarmadım yolda çıkaram da huzur vermeyem.
Kaynana tatil ayarlamış, giderken ne ne değil sorup beğenmiyorsanız kendinize ayrı bi tatil ayarlayarak gidebilirsiniz. Hem milletin sırtına binip hem gönlümce bindirmediler diye mutsuz olup (karşı taraf da muhtemelen elimi taşın altına soktum yaranamadım diye düşündü onun üstüne vazife gibi ne yapcak bilmiyorum milleti ufacık yere tıkıp) surat yaptınız o da benden başka güvenecek kimsen yok demiş.
Otobüste bağırıp çağırmalı kavga etmek nasıl iş başkaları kavga gürültü çekmek zorunda mı? Yola çıkmadan ya da eve gidince konuşabilirsiniz. İki senedir karısını baş üstünde taşıyordu da üç günde mi taşımaz oldu, zaten neyse o dur.
Mıç mıç ilişkilerden hiç hazetmem, mesafe gerekli... İlk yapılan yanlışta ağzınızı açmazsanız böyle olur.Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım![]()
Her olayda böylesiniz yalnız.Donup kaldım , emin olamadım.Yani kulaklarıma inanamadım.Sonra eve döndük
Donup kalacağınıza kv ye iki çift laf deseydiniz şişip eşinizle şu diyalogu yaşamazdınız, kayın aileye susup susup eşe patlamak da komik...Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım![]()
Ailede herkes sorunlu doğru .Ben de normal kalamadım.Kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşiyle birlikte büyümüşler.Çok yakınlar sarılmalar, uzanmalar falan.Ben eskiden abimle evlenmek istiyordum .Ama sonradan anladım olmuyormuş , sana kaptırdım demeler.Parçaları birleştiriyorumİnanki esinin konusmasi daha sinir bozucu ailede herkes manyak. Gelinle ayni odada yatan kayindada sorun var esini kardesiyle ayni odada yatiran esindede sorun var herkesi ayni odada yatirip prenses kizina ayricalik yapan kaynanadada sorun var.anne ne yapiyosunuz bu hal vaziyet ne demeyen gorumcedede sorun var.bu delilerle tatile giden sendede sorun var.otobuste birakip gelseydin bari Allah askina