- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
böyle giderse daha neler neler yaşayacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorum ayakta alkışlanırBence haklı kadın, sadece nispet yapar gibi söylemesine gerek yoktu. Yoksa insanın ne yaparsa yapsın, onu terk etmeyen, yanında olan tek kişi anne- babasıdır.
Kayınvalide istediğini almış. Aranızı bozmuş. Bunu keşke daha farklı şekilde soyleseydiniz erkekler ailesinin kötülenmesine katlanamiyor.Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım![]()
Biraz dişli , hazır cevap olmayı öğrenmelisin, bu şekilde sürekli donarsan ciddi anlamda dona kalacaksın birgün , bu kadar tepkisiz olman herkese malzeme oluyor ve seni esin dahil kimse umursamıyor, kaynınla aynı oda da yatman teklif edildiğinde büyük olay çıkarsaydın herkes ayağını denk alırdı, bu pasif haliniz en çok size zarar veriyor, kocan da sümsük herifin teki ...Kendimi korumayı ögrenemedim şu hayatta
Eşin ve ailesi tam boşamalık insanlar ..Ailede herkes sorunlu doğru .Ben de normal kalamadım.Kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşiyle birlikte büyümüşler.Çok yakınlar sarılmalar, uzanmalar falan.Ben eskiden abimle evlenmek istiyordum .Ama sonradan anladım olmuyormuş , sana kaptırdım demeler.Parçaları birleştiriyorum
Bu olay sonrası yaptığı tek şey sigaraya başlamak oldu, Zaten bahane arıyordu, ara ara içerdi.Sessiz ve gereksiz saygılı, naif bir insan olmamdan ben de şikayetçiyim.Ama bu özelliklerim kimseye bu yapılanları bana yaşatma hakkı vermiyor diye düşünüyorum.Ciddi anlamda değişmek istiyorum.Gerekirse terapi alcam.Ailem de çocukken hep bastırmıştı.Sağlıklı büyütülmememde en çok etkili olan baba kişisine baştan hakkımı helal etmiyorum ki maddi manevi hiç bir şeyini görmedim .Çok şükür bir şekilde annem okuttu hep başımızdaydı da bir yerlere geldim.Yani ekonomik özgürlüğüm var.Şu an konuşmuyoruz.Hiç yanımda olmadın dedim.Başta gittim bir hata yaptım tamam.Sonrasında saçmalıkların ardı arkası kesilmedi.Mecburiyetten bir gece kaldın tamam saçmaydı, o söylediği sözde saçmaydı ama kötü niyeti yok diye kapatmalar.Tüm gün migrenim tuttu sıkıntıdan . Yalnız olduğumu biliyordum da hiç bu kadar derinden hissetmemiştim.Dert sahibi oldum.Biraz dişli , hazır cevap olmayı öğrenmelisin, bu şekilde sürekli donarsan ciddi anlamda dona kalacaksın birgün , bu kadar tepkisiz olman herkese malzeme oluyor ve seni esin dahil kimse umursamıyor, kaynınla aynı oda da yatman teklif edildiğinde büyük olay çıkarsaydın herkes ayağını denk alırdı, bu pasif haliniz en çok size zarar veriyor, kocan da sümsük herifin teki ...
Düzeltmeye çalışmak istiyorum.Bu olanlar dışında mutluyduk.Ama bunları da görmem gerekiyormuşEşin ve ailesi tam boşamalık insanlar ..
Keşke o an cevabını verseydiniz.Esinizde annesini hakli bulunca kafanız rahat annesine bırakır yolunuza bakardinizMerhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım![]()
Kız sana da iyi ki Bi hemen boşan yazma dedik her konuda laf sokuyorsun.Boşanın diyince linç yiyorum.
İşte ilk saygısızlığı tolere etmesseniz buraya kadarda gelmiyor.![]()
Alsınlar hayrını görsünler.Zaten ailede mutlu değilmiş.Oluruna bırakıyorum hasta oldum burda.Allahtan hayırlısını diliyorumKeşke o an cevabını verseydiniz.Esinizde annesini hakli bulunca kafanız rahat annesine bırakır yolunuza bakardiniz![]()
Bu cevabı nasıl versin kız kocası güvenilmezin teki. Evet Bi anam var der kızı zort eder orda kendi kendine gelin güvey olduğuyla kalır. Ama sen hayırdır amacın ne oğlun da böyle düşünüyorsa al seninle kalsın deseydi keşke.Valla hata sizde sizin ağız diye bir organınız yok mu ? Onun arkasında karısı var başkası olmasına gerek yok diyemediyseniz boşuna eşinize kızmayın kendinize kızın
1. Kendini korumayı öğrenmen lazım.Alsınlar hayrını görsünler.Zaten ailede mutlu değilmiş.Oluruna bırakıyorum hasta oldum burda.Allahtan hayırlısını diliyorum
Teşekkür ederimBu cevabı nasıl versin kız kocası güvenilmezin teki. Evet Bi anam var der kızı zort eder orda kendi kendine gelin güvey olduğuyla kalır. Ama sen hayırdır amacın ne oğlun da böyle düşünüyorsa al seninle kalsın deseydi keşke.
1. Kendini korumayı öğrenmen lazım.
Eşin muhtemelen annesinin lafının nereye gittiğinin bile farkında değil. Aynı şehirdeyseniz Bi süre gitme kv. Asla arama. Ararsa 3 ararsa 1 aç. Soğuk ve mesafeli konuş. Anne diyorsan anne demeyi kes mesela ortaya konuş. Eşine konuşma annesinin yaptıklarını çünkü hiç Bi halt anlamayacak aksine sen konuştukça anne aşkı kabaracak. Ama kadına ciddi Bi mesafe koy. Bi daha tatil olaylarına ya da birlikte dışarda Bi yemek dahi olsa asla girme. Böyle ba
Yramdan bayrama küs değil ama haddini yerini bildirecek şekilde görüş.
[/QUOTE
Kendimi korumayı geç te olsa öğrencem.Eşim büyütme diyo, lafını ciddi bulmuyo yani.Çok ciddi mesafe koycam .Çok şükür çok uzağız .Bayramdan bayrama artık o da mesafeli.Asla tatil falan , birlikte birşey yapmalar falan katılmam, bana ders oldu.Hala da o cümleyle ne demek istediniz, eşim de ben de saçma bulduk diyesim var ama kendini bir bk sanıp önemsendiğini düşünsün istemiyorum.Hiç bir şeye saygısı yok o kadının . Eşim hiçbir hatasını görmüyor.Keşke biraz sahiplenseydi bu kadar büyümezdi konu .Şimdi eşimle de kötü olduk, bakalım ne olacak
1. Kendini korumayı öğrenmen lazım.
Eşin muhtemelen annesinin lafının nereye gittiğinin bile farkında değil. Aynı şehirdeyseniz Bi süre gitme kv. Asla arama. Ararsa 3 ararsa 1 aç. Soğuk ve mesafeli konuş. Anne diyorsan anne demeyi kes mesela ortaya konuş. Eşine konuşma annesinin yaptıklarını çünkü hiç Bi halt anlamayacak aksine sen konuştukça anne aşkı kabaracak. Ama kadına ciddi Bi mesafe koy. Bi daha tatil olaylarına ya da birlikte dışarda Bi yemek dahi olsa asla girme. Böyle ba
Yramdan bayrama küs değil ama haddini yerini bildirecek şekilde görüş.