kayınvalidenin yanında herşeyi unutuyorum

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
ama gel gelelim onlardan ayrılıp eve gelince özellikle çalışırken tüm laflar sözler bizi evlenirken düşürdükleri zor durumları unutamıyorum...ne yapacağım bilemiyorum..kendi kendime hazırlıyorum yok olmuyor kadının yanına gidiyorum bir acıyorum.hiç bişi diyemiyorum.benim eşimi diğer oğullarından kötü anlamda ayırdılar sanki üvey evlat benimkisi hep varsa yoksa büyük ve küçük oğulları hep onları düşünürler şimdiden küçük kaynıma emekli parasını biriktirmeye başlamış para lazım diyor evlenecek diyor..be kadın ben bşiy demiyorum tabi evlensin para tabiki lazım ama biz biz neden böyle düşünülmedik.(Lütfen size yardım etmek zorunda değiller demeyin öyle olabilir fakat ben eşitsizliği anlatmaya çalışıyorum)
onlara kırgın olduğumu nasıl anlatabilirim??yardım edinn

iyi de bi eşitsizlik varsa onların arasında seni ilgilendirmez ki

zaten çocuklara eşit davranmak diye bişey yok, insan fıtratı, iki ve fazlası çocuk ya da herhangi birşey, ya da kardeş, ya da pet ne dersen de varsa eşit davranamazsın, şartlarına göre davranırsın birini daha çok seviyosundur ona göre davranırsın falan filan liste uzar gider... ama bence bu normal...

genelde ortancalar daha dirayetli olur hayata karşı o yüzden arada kaynarlar

iyi de bi eşitsizlik varsa onların arasında seni ilgilendirmez ki

zaten çocuklara eşit davranmak diye bişey yok, insan fıtratı iki ve fazlası çocuk varsa eşit davranamazsın, şartlarına göre davranırsın birini daha çok seviyosundur ona göre davranırsın falan filan liste uzar gider... ama bence bu normal...

genelde ortancalar daha dirayetli olur hayata karşı o yüzden arada kaynarlar
ama ilgilendiriyor işte ben üzülüyorum böyle olduğunu görünce çok kızıyorum sinirleniyorum ipleri koparmak istiyorummm ama olmuyor yapamıyorum yanına gidince unutuyorum herşeyi o kadar çok şey varki ilk konularda anlatmıştım ayrıntılı

Olan olmuş, sana yapılmamış ona yapacaklar, adaletsizlik mi evet ama ne yapabilirsin ki? Haaa bu durumun benzerini gördüm, bize dışardan evlat ayırma gibi gelir ama içine girince bakarsın ki yapmadıkları çocukları senelerce bunlara ne fayda sağlamış, ne eve hayrı olmuş ama diğer çocuk bir şekilde yapmış etmiş. Ya da başka durumlar vardır, durduk yere evlat ayırımını yapıyorlarsa da ayıptır elbet.

Eşin de bu durumdan rahatsızsa sıkça görüşmezsiniz olur biter. Size dokunmasınlar, sizden para istemesinler ya da bulaşmasınlar yeter.

Olan olmuş, sana yapılmamış ona yapacaklar, adaletsizlik mi evet ama ne yapabilirsin ki? Haaa bu durumun benzerini gördüm, bize dışardan evlat ayırma gibi gelir ama içine girince bakarsın ki yapmadıkları çocukları senelerce bunlara ne fayda sağlamış, ne eve hayrı olmuş ama diğer çocuk bir şekilde yapmış etmiş. Ya da başka durumlar vardır, durduk yere evlat ayırımını yapıyorlarsa da ayıptır elbet.

Eşin de bu durumdan rahatsızsa sıkça görüşmezsiniz olur biter. Size dokunmasınlar, sizden para istemesinler ya da bulaşmasınlar yeter.
evet aynen benim eşimin çok faydası oldu tüm birikimini eşimin kayınpederim kaynıma verdi eşim evlenecekti hiç parası kalmadı napalım oğlum dedi sonrada eşin çalışıyor beraber yaparsınız dediler

evet aynen benim eşimin çok faydası oldu tüm birikimini eşimin kayınpederim kaynıma verdi eşim evlenecekti hiç parası kalmadı napalım oğlum dedi sonrada eşin çalışıyor beraber yaparsınız dediler

deli oluyorum eşin çalışıyor muhabbetinede hı hı tabi sizin için çalışıyor çünkü o çalışsın siz sefasını sürün diye

kaynım ev alı o parayla tabi kayınpederimde kattı

O zaman yuhh yani, hani eşinize para vermeme, kayna verme kısmına karışamam ama bir de eşiniz kaynınıza yardım etmeye zorlandırılmış. Burası cidden saçmalık. Eşin çalışıp edecek para biriktirecek ve o para bekar kayna ev almak için kullanılacak. Pardon da neden eşin kendine ev almıyor kendi parasıyla? O kaynının ayrıcalığı neymiş, ayrıca eşin neden buna müsade etti?

Offf ablamın kaynanası da aynen böyle, varsa yoksa küçük oğlu. Ablamın eşi hep saygılı ailesine ama azıcık şeyde kötü oldu, kardeşi bunlara etmediğini bırakmadı ama ondan iyisi yok, hep ona yapıldı herşey.

Evet var böyleleri maalesef. Çok muhattap olmamak gerek.

ama ilgilendiriyor işte ben üzülüyorum böyle olduğunu görünce çok kızıyorum sinirleniyorum ipleri koparmak istiyorummm ama olmuyor yapamıyorum yanına gidince unutuyorum herşeyi o kadar çok şey varki ilk konularda anlatmıştım ayrıntılı

iyi tarafından bak minnetin olmaz, yapılan her iyilik arkasında bi kamyon beklenti saklar

O zaman yuhh yani, hani eşinize para vermeme, kayna verme kısmına karışamam ama bir de eşiniz kaynınıza yardım etmeye zorlandırılmış. Burası cidden saçmalık. Eşin çalışıp edecek para biriktirecek ve o para bekar kayna ev almak için kullanılacak. Pardon da neden eşin kendine ev almıyor kendi parasıyla? O kaynının ayrıcalığı neymiş, ayrıca eşin neden buna müsade etti?

Offf ablamın kaynanası da aynen böyle, varsa yoksa küçük oğlu. Ablamın eşi hep saygılı ailesine ama azıcık şeyde kötü oldu, kardeşi bunlara etmediğini bırakmadı ama ondan iyisi yok, hep ona yapıldı herşey.

Evet var böyleleri maalesef. Çok muhattap olmamak gerek.
yok büyük oğullarınna aldılar küçük henüz evli değil şimdi biz ev almak istiyoruz herkes kendi kabuğuna çekildi önceden kayınpderim ben aldın oğluma ev derdi şimdi hiç konusunu açmıyor konuyu değiştiriyor ki bizde ev talebinde bulunmayalım su aktı yarıklar doldu...

ama gel gelelim onlardan ayrılıp eve gelince özellikle çalışırken tüm laflar sözler bizi evlenirken düşürdükleri zor durumları unutamıyorum...ne yapacağım bilemiyorum..kendi kendime hazırlıyorum yok olmuyor kadının yanına gidiyorum bir acıyorum.hiç bişi diyemiyorum.benim eşimi diğer oğullarından kötü anlamda ayırdılar sanki üvey evlat benimkisi hep varsa yoksa büyük ve küçük oğulları hep onları düşünürler şimdiden küçük kaynıma emekli parasını biriktirmeye başlamış para lazım diyor evlenecek diyor..be kadın ben bşiy demiyorum tabi evlensin para tabiki lazım ama biz biz neden böyle düşünülmedik.(Lütfen size yardım etmek zorunda değiller demeyin öyle olabilir fakat ben eşitsizliği anlatmaya çalışıyorum)
unutman senin iyiliğinden bırak başkaları alsın senin intikamını sabret ve gör

inşallah canım ya ama bu sinir ve öfke beni bitirecek yanına gidince hiçbirşey diyemiyorum
ben de aynı durumdayım.ben allaha havale ettim.konustum anlatmaya calıştım anlamadı yalanlarına yalan ekledi eklediler o yuzden değmez uğraşmaya dedim yanlarında sadece haa haa haa hiii hiii hiii.hiç bir şekilde özel hayatıma ait hiç bir şey paylaşmam.fikir sormam hayatıma karıştırmam yer içer gelirim

ben de bu 'seni ilgilendirmez' i anlamiyorum haa... hepiniz de masallah york dusesisiniz.. neden ilgilendirmesin ben o aileye girmedim mi,neden bana yapilmayan seyler baskasina yapilsin.. nasil bu kadar kendinize dis kapinin dis mandalligini layik goruyorsunuz..

ben de sen gbıyım
kadını aramam sormam
iletişimimiz hiç yok
farklı sehırlerdeyız
ama onlara gıdınce bırkac ayda bır gıdıyoruz
onlar bana cok sıcak davranıyorlar , eşime karsı iyi anne olarak gorunmek için
bastan oyle değillerdi ama şuanda baktılar benden kurtulus yok
hatta o kadar ıyıler kı sınırlerım bpzuluyor
ama içlerinin o şekilde olmadıgını bılıyorum

ben de hep söz verıyorum kendıme
herseyımı anlatmayacagım , mesafelı olacagım dıye
çok sıcak olmuyorum ama tepkılı de olamıyorum sanki

ben de sen gbıyım
kadını aramam sormam
iletişimimiz hiç yok
farklı sehırlerdeyız
ama onlara gıdınce bırkac ayda bır gıdıyoruz
onlar bana cok sıcak davranıyorlar , eşime karsı iyi anne olarak gorunmek için
bastan oyle değillerdi ama şuanda baktılar benden kurtulus yok
hatta o kadar ıyıler kı sınırlerım bpzuluyor
ama içlerinin o şekilde olmadıgını bılıyorum

ben de hep söz verıyorum kendıme
herseyımı anlatmayacagım , mesafelı olacagım dıye
çok sıcak olmuyorum ama tepkılı de olamıyorum sanki
hiç bir şeyimizi paylaşmayız.ev alırız araba alırız el gibi duyarlar.benim derdimle dertlenmeyeni yok sayarım.mesafeyi koyduk çok rahatız

hiç bir şeyimizi paylaşmayız.ev alırız araba alırız el gibi duyarlar.benim derdimle dertlenmeyeni yok sayarım.mesafeyi koyduk çok rahatız
bizimkiler hep iyiyi oynadıkları için ve hep aayıp eşimi sordukları için eşim de paylasmak durumunda kalıyor
ilk evlendıgımızde eşimle telfon konusmalarını duydum
sen eceyi seçtin dediklerını
hatta daha bırkac aya kadar erken evlendın , neden evlendın, eşinden para sakla dedıklerını duydum

eşimle baslarda ciddi catısma yasadılar
eşim hep benım yanımda idi
ama son birkac aydır o kadar ıyı davranırlar ki
kv sürekli beni över eşime
ve hep iyi anne rolunde

eşim belki annesi diye o zamanları unuttu
ya da unutmus gbı yapıyor bılmıyorum
ama ben unutmadım
o konusmaları duyduktan snr
kv bana ne kadar annecim yawrum da dese benım için bitmiştir

Back
X