- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Kv niz anne gibi konuşmuş faydalı şeyler ye diye onda bir şey yok da.Eşim mesela annesine diyordu karım iyi bakıyor bana diye.Onların aile yakınına gittik.Kadın dedi ki gelin iyi bakmış oğluna bak kilo almış dedi.Kv de yok o hep yerdi böyleydi de bir ara görev yerinden dolayı zayıflamıştı dedi.
Sonra eve geldik bu sefer diyor ki sen böyle yemezdin....o iki yüzlülüğe gıcık oldum.Hayır herkes gelin iyi bakmış diyor sen de desen ölür müsün.Zayıflasa oğlum niye zayıfladın der ama.
Eşim o an annesini savundu ne dedi ki kadın diye.Onda laf bitmez ki güzel yemeklerime dayanamıyor desem sen önüne koyma der.
Vallahi o zaman en güzeli hiiiiç kulak asmamak. Ben ilk başlarda biraz rahatsız olmuştum, acaba beni sevmiyor mu diye, sonra iyi niyetli olduğuna inandım, böyle ani çıkışlarını da komik bulup gülmeye alıştım :) Kötüye yorup kafanda büyütürsen yok yere sorun yaratırsın, görmezden gelirsen mutlu olursun. Başkaları "oğluna iyi bakmış" dedikçe sen de git kv'ne sarıl, annesi de oğlunu çok güzel yetiştirmiş, o da bana çok iyi bakıyor de gönlünü al :)
Benim annem de eskiden başkasının yanında beni övmezdi, herkes "aman ne akıllı" dese, bizimki "hiç ders çalışmıyo ki, ev işi yapmıyo, odasını toplamıyo, vs vs" diye beni gömer dururdu. Şimdi yüksek mühendisim, iyi bir kariyerim var, anneme sorsan yine beni övmez ama artık gömmüyor da :)