• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okadar çok ederki bazen utanırım hep prensesim der yanaklarımı sıkıp öper en kötü yaptığım şeylere bile bayıldım harika der insanlara beni hep akıl hocam,kızım,o hayatıma girince hayatım çok değişti der hep över beni ki kendisi öğretmen.çok iyi bir insandır samimimi derseniz gerçeten samimi.allahım ona uzun ömür ve sağlık versin.

okadar çok ederki bazen utanırım hep prensesim der yanaklarımı sıkıp öper en kötü yaptığım şeylere bile bayıldım harika der insanlara beni hep akıl hocam,kızım,o hayatıma girince hayatım çok değişti der hep över beni ki kendisi öğretmen.çok iyi bir insandır samimimi derseniz gerçeten samimi.allahım ona uzun ömür ve sağlık versin.

arkadaşım senin bahsettiğin kişi kayınvaliden mi ?
ve dünyalı mı ?

ve dünyalı mı ?

aynen ya inanamadım ne şanslı insanlar var yaa..
bizimki de şöyle,benimle birlikte girdiği ortamlarda ben biraz dikkat çektiğim için ona hemen ''ayy çok güzelmiş gelinin maşallah kaçırmamışsın böyle kızı '' derler ve bizimki de çok ama çok bozulur ve Alllah iç güzelliği versin der. -tatlicadiarzu- :bbo: milyonlarca kez aynı olay yaşanmıştır.ben artık sallamamaktayım ne yapayım kızlar ??

benim kaynanam asla insanı yüzüne karşı övmez ( kızları hariç)-tatlicadiarzu-
geçen sene bana bi kadın oturmasında tip tip bakıyodu
eve geldikten sonra ordaki en güzel gelinde sendin dedi

hiç beklemediğim bişeydi tabiki şaşırdım "vallamı "dedim :1shok:
oda evet dedi:utangac:

madem beni güzel buluyodun 10 senedir niye hiç demedin dedim
şimartmamak için demedim dedisırnaşık şey tabi ben anında şimardımsırnaşık şey

şaka bi yana beni beğendiğini ben hariç herkese dedide yüzüme karşı 1 kere söyledikaydirigubbakcemile3

Her yerde beni övüyormuş,kulağıma geliyor.En güzel benim gelinim,diyormuş.:utangac:
Yüzüme de söyler devamlı.Şuran güzel,buran güzel.Ardından da Maşallah ,diye ekler.:nazar:
Bir de bana ''sosyete '' der.:roflol:Kötü anlamda değil elbette.Hoşuna gittiği,beğendiği için.:asigim:

Benim kayınvalidem över ama onu övüyormuş gibi söylemez.Çok güzel hamurişi yaparım ben mesela bunu söyler genelde ama öyle över gibi değil beceremez öyle övmeleri herşeyi direk söyler.İyi yada kötü yani herşeyi direk söyler...
Her güzelin bir kusuru vardır...

evet eder ama ne kadar gerçekçi allah bilir :delphin:

ve dünyalı mı ?

evet canım gerçekten bana seslenir geliiiin diye sonrada hoşuma gidiyor der okadar içtenki mesela ben çok kilo aldım arkadaşları ay nekadar kilo almışsın der hemen kızar benim gelinim böyle daha güzel sz kendinize bakın kıskanıyosunuz benim gelinim bitane başka yok der hatta kayınpederimin beni kıskandığını söyler o senn gibi bir eşe sahip olmadı oğlu benden mükemmel gelin bulduğu için kıskanıyo der.aslında bizde tam tersi ben kaynana o gelin herşeyi söylerim kızarım bişey demez haklısın sen mutlu ol der bize gelir oğlumu özlemedim seni özledim der azcık oturur gider bana hep sen bizim aileye allahın lütfusun der.evet gerçekten çok güzel allah herkeze nasip etsin.benim kayınvaldem hem melek hem polyanna.ama kayınpederimmmmm kötükedihüsokötükedihüso :oklava::oklava: :jeyyar::jeyyar:

beni övmek gibi bir derdi oldugunu sanmıyorum olsa da ilgilenmiyorum
ama garip bir şekilde benim güzelliğmle havamla kendi capında kendi etrafındakilere övünmeye calısıtgına sahıt oldum..
beni sevmez takmaz ama beni malzeme yaparak kendi havasını atmayı iyi bilir
o buldu sankı beni ogluna ya..
amaann naparsa yapsn banane..

benimki de över arada saolsun.arada bana der arada başkalarına:)

oğlunla evlendiğim için 'annen seni kadir gecesi doğurmuş'der
kayınvalidemin akrabaları bana geldiğinde yemeklerimi överlerse 'bende aynısını yapıyorum benden öğrendi,gelin birgün ben size yapayım' der
bunlar iltifat sayılırmı :delphin: :delphin: :delphin:

enterasan bi iltifat şekli :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerine göre iltifat eder, yeni gelinken ederdi. şimdilerde duyamıyorum.

belki küçük bi ayrıntı ama ne mutlu size kayınvalideniz baştada olsa söylemiş, kalbin çok kırılıyo çünkü herkese denipte sana denmemesi ....

bende yeni gelinim 6 aylık.üstelik evlendikten 1 ay sonra eşinden ayrı yaşamak zorunda kalan bi gelin.ama saolsun kayınvalidem çok anlayışlıdır.anne düğünde neden bana güzel oldun demedin diyerek sitem ettiğimde bile düğünde çok güzel olduğumu söylediler bana dedi kendisi için tabi delikafadulden

sadece düğünde değil her zaman iltifat eder sağolsun :1hug:

benimkide çok iltifat eder mesela
benim aldığım sana daha çok yakışıyo annenin aldığını giyme
sen güzel temizlik yapıyosun benim camları da siliversene
yaptığın kek çok güzeldi yarın misafirim gelcek banada yapıversene

kayınvalidem bana iltifat ediyo vallaaaaadelikafadulden

zeki kayınvalide :)

Son düzenleyen: Moderatör:
aman iltifat etmesine ne gerek var akıl var mantık var bikere güzelsinizki yada beğenilecek özelliğiniz çok ki oğulları sizi seçmiş dimi kızlar:dilcikar:

süpersinnnn, :sm_cool: işte budur

aynen ya inanamadım ne şanslı insanlar var yaa..
bizimki de şöyle,benimle birlikte girdiği ortamlarda ben biraz dikkat çektiğim için ona hemen ''ayy çok güzelmiş gelinin maşallah kaçırmamışsın böyle kızı '' derler ve bizimki de çok ama çok bozulur ve Alllah iç güzelliği versin der. -tatlicadiarzu- :bbo: milyonlarca kez aynı olay yaşanmıştır.ben artık sallamamaktayım ne yapayım kızlar ??

işte bi vaka daha.buda benim kayınvalidemdir !!!! kadının morali bozuluyo iyi bişeyler denince Çok üzgünüm çoook

Aaa hiç düşünmemiştim şimdiye kadar ama konuyu görünce kafama dank etti. Bende yeni evliyim ve nişanlılıktan bugüne hiç iltifatını duymadım kayınvalidemin.Düğünümde nişanımda vs. onun dışında herkez iltifat etti. Oda eş dostun düğünde ne kadar güzel olduğunu kendisi için tabi, söylediklerini anlattı. Ben bişey demedim eşim dedi gelinin güzelliğini söylemedilermi anne die, oda bozuntuya vermedi hee tabi tabi dedi sadece:)
Aman hoş çokda önemli değil oğlu beğensin yeter dimi ama:))

Yiğidi öldür hakkını yeme, iltifat eder valla.:CüvCüv:

dün dediğimi perçileyen bir iltifat oldu akşam. Ben eve girince, ayyy ne kadar şıksın, saçların çok güzel olmuş dedi. Ahhh canııım:asigim:, kocam demiyor be öylebenneyaptımki

Back
X