kayinvalideniz size şu cümleyi kursa...

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tavrınız ne olurdu?

Demek ki sana iyi davrandığı zaman eltin kıskanıyor, sonra da burnundan getiriyor kadının ki o da senden olabildiğince uzak durmaya çalışıyor. Ama tabii anlaşılan kaş yaparken göz çıkarıyor, çünkü bu sefer sen içerlemeye başlamışsın. Kayınvalidenin eğer uzak durmak haricinde kötü bir davranışı yoksa, al karşına konuş yalnızken. "Anneciğim sizi de anlıyorum, kötü olmak istemiyorsunuz, ama benim de kalbim kırılıyor, üzülüyorum bu duruma" de, neler hissettiğini anlat. Zaten hamileymişsin, onlar da seni üzmek, kırmak istemez diye düşünüyorum. Bu durumda dürüstlük en iyi politika.

İlginc bir kv var aradaki dengeyi kuramiyor eltinizden herhangi bir cikari var yada gercekten tatsizlik cikmasin diye size sarmasini engellemeye calisiyor boyle yaparak

Keyf

Kadin sen darilma diye onceden haber etmis ben dislanilcak bisey goremedim
Konuyu mu anlamadim acaba ?
Sana bikerek soguk davraniuorum eltinin yaninda cunku o dariliyo demis sana darilma doye onceden boldirmis cnm ne var bunda
Asil sorun eltinde kebdin dislanmis hossetmesinde o kaynanan yakin sen uzaksin ya sen kiymetli olmussun eltinin gozunde
Oyle geldi bana

Koskoca kadin evlatlarinin eslerinin arasini sicak tutacagi yerde hepten koparmis ipleri...

Bir tarafin gonlu olsun diye diger tarafi darmadagin etmis...

Gelininin kapris yapmasini engellemek dururken siz nasil olsa sineye cekersiniz diye kolayi secmis...

Hic sevmiyorum insanlarin anlayisli, musfik kisileri kirmaktan cekinmemelerini...

Bu yuzden iyi ve uyumlu olmaya cekiniyor insanlar, ezilmemek icin...

Ne kadar ayip...

İlginc bir kv var aradaki dengeyi kuramiyor eltinizden herhangi bir cikari var yada gercekten tatsizlik cikmasin diye size sarmasini engellemeye calisiyor boyle yaparak
Yok herhangi bi çıkarı yok.ama kas yaparken ggöz çıkarıyor. Hele ki bunu yüzüme söyledikleri sonra daha çok gözüme batmaaya başladı hareketleri.

ne saçma ya çocuk avutur gibi, inandırıcıda gelmedi, zaten çok az bir araya geliyormuşsunuz tavrını bozma derim zaten resmisin galiba biraz, resmiyete devam...

Son düzenleme:
Evet benim kayinvalidem de bana oyle diyor. Ama ben takmiyorim çünkü eltim kiskancligindan nerdeyse bogulacak o derece. Ben kaynanama gittiğimde eltim arasa kaynanam tekim oturuyorum diyor o derece yani... ama sorun etmiyorum fakat hep boyle olmaz alistir diyorum, daha da beter olur diyorim ama degisen bi sey yok. Ben de takmiyorim banane ben uzak o uzak herkes kendi evinde.. cok takma kendi kendine zarar vermis olursun...

Evet malesef ben sessiz ezik bi tipim.benide kiran bu coçok güzel yazmışsınız. Nasıl olsa sineye çeker diyerek bu davranışları kırdı beni.sanki ben bu evde yasamiyorum muhatap aldığı yok beni.bende ona karşı soğukluk tim. Garip bi ilişki icindeyiz

çok saçma. ee napalım haspamız kıskançsa, senın suçun ne? gercekten saçmalık, ya da bahane!

Canım bosver takma ta herkeze hakettigi kadar deger ver sende napcan degistiremessin ki ne kadar üstüne düsersen okadar ezilirsin benim mesur lafım deveye diken insana s....... Yaranıyo valla hep böyle iste

size karşı suçlu hissediyor ve içi hepten rahat değil ki bunu söyleme gereği duydu bence. yaptığı haksızlığın farkında en azından, ne diyelim...

[QUO
Canım bosver takma ta herkeze hakettigi kadar deger ver sende napcan degistiremessin ki ne kadar üstüne düsersen okadar ezilirsin benim mesur lafım deveye diken insana s....... Yaranıyo valla hep böyle iste

hess, post: 36çok yaklaşmak insanlar111, member: 159216"]ne saçma ya çocuk avutur gibi, inandırıcıda gelmedi, zaten çok az bir araya geliyormuşsunuz tavrını bozma derim zaten resmisin galiba, biraz resmiyete devam...[/QUOTE]
Evet mesafeli bi tipim cok
çok saçma. ee napalım haspamız kıskançsa, senın suçun ne? gercekten saçmalık, ya da bahane!
Yani iste
Ayy güldürdün beni:))
Hakkaten öyle 10 yıldır evliyim bi karışım bile olmadi:) gerçi yaşamda kim takar orası da muamma

Ikimizede esit davranmaliydi , orta yolu bulmaliydi...

Eltine yalakalik yapacagina , ikinizinde yaninda ayni olmaliydi ...

Ne yani bir tarafi el ustunde tutarken , diger tarafi kirmak daha hos mu oluyormus?

Senin yerinde olsam arama bende mesafemi koyar sordugunda ise , eltim alinmasin diye araya meaafe koyuyorum derdim .. Bakalim yaptigi ne kadar dogruymus.. O gelinse sende gelinsin..
Yaptigi hic hos degil...

Hep böyle örnekler var nedense babanemde böyledir kayınvalideniz gibi yengemden öyle bir çekinir ki anneme asla iyi davranmaz onun yanında hep onu pışpışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…