Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tavrınız ne olurdu?[/QUOTE
keyfin bilir olurdu
Kadin sen darilma diye onceden haber etmis ben dislanilcak bisey goremedimArkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tavrınız ne olurdu?
Yok herhangi bi çıkarı yok.ama kas yaparken ggöz çıkarıyor. Hele ki bunu yüzüme söyledikleri sonra daha çok gözüme batmaaya başladı hareketleri.İlginc bir kv var aradaki dengeyi kuramiyor eltinizden herhangi bir cikari var yada gercekten tatsizlik cikmasin diye size sarmasini engellemeye calisiyor boyle yaparak
Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Evet benim kayinvalidem de bana oyle diyor. Ama ben takmiyorim çünkü eltim kiskancligindan nerdeyse bogulacak o derece. Ben kaynanama gittiğimde eltim arasa kaynanam tekim oturuyorum diyor o derece yani... ama sorun etmiyorum fakat hep boyle olmaz alistir diyorum, daha da beter olur diyorim ama degisen bi sey yok. Ben de takmiyorim banane ben uzak o uzak herkes kendi evinde.. cok takma kendi kendine zarar vermis olursun...Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Evet malesef ben sessiz ezik bi tipim.benide kiran bu coçok güzel yazmışsınız. Nasıl olsa sineye çeker diyerek bu davranışları kırdı beni.sanki ben bu evde yasamiyorum muhatap aldığı yok beni.bende ona karşı soğukluk tim. Garip bi ilişki icindeyizKoskoca kadin evlatlarinin eslerinin arasini sicak tutacagi yerde hepten koparmis ipleri...
Bir tarafin gonlu olsun diye diger tarafi darmadagin etmis...
Gelininin kapris yapmasini engellemek dururken siz nasil olsa sineye cekersiniz diye kolayi secmis...
Hic sevmiyorum insanlarin anlayisli, musfik kisileri kirmaktan cekinmemelerini...
Bu yuzden iyi ve uyumlu olmaya cekiniyor insanlar, ezilmemek icin...
Ne kadar ayip...
çok saçma. ee napalım haspamız kıskançsa, senın suçun ne? gercekten saçmalık, ya da bahane!Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Canım bosver takma ta herkeze hakettigi kadar deger ver sende napcan degistiremessin ki ne kadar üstüne düsersen okadar ezilirsin benim mesur lafım deveye diken insana s....... Yaranıyo valla hep böyle isteArkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Canım bosver takma ta herkeze hakettigi kadar deger ver sende napcan degistiremessin ki ne kadar üstüne düsersen okadar ezilirsin benim mesur lafım deveye diken insana s....... Yaranıyo valla hep böyle iste
Yani isteçok saçma. ee napalım haspamız kıskançsa, senın suçun ne? gercekten saçmalık, ya da bahane!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?