kayinvalideniz size şu cümleyi kursa...

Kas yapayim derken goz cikarmis kayinvalideniz aslinda bu durumun sizi de kirdigini belli etseniz

Böyle pişmiş lansmanını por pE="themis1990, post: 36483446, member: 392825"]Hep böyle örnekler var nedense babanemde böyledir kayınvalideniz gibi yengemden öyle bir çekinir ki anneme asla iyi davranmaz onun yanında hep onu pışpışlar[/QUOTE]
Boyle pispislanmanin poh pohlanmanin sirri ne acaba:))

Bacim bence seninle ugrasmiyorsa, aile icine karismiyorsa, esini doldurmuyorsa salla gitsin..amaaan soguk davransin sicak davransin ne farkeder sen esinle mutlu olmaya bak..hiiiic takma Allah muhabbetlerini arttirsin..Uzuldugu e degmez..

Teşekkür ederim canım yorumun icinevrim80, post: 36483691, member: 588424"]Bacim bence seninle ugrasmiyorsa, aile icine karismiyorsa, esini doldurmuyorsa salla gitsin..amaaan soguk davransin sicak davransin ne farkeder sen esinle mutlu olmaya bak..hiiiic takma Allah muhabbetlerini arttirsin..Uzuldugu e degmez..[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım yorumun için. Yani tabi allahtan öyle huylari yoktur.ama böyleside kötü be

konu sahibi lafım sana değil de insanlar ne kadar salakça şeylerle uğraşıyorlar
yok eltimi kıskanayım yok kvmi paylaşmıyayım
eltiniz işsiz sapsız biri mi ya
böyle boş insanlara sinir oluyorum

Canim bence kayinvaliden kotu niyetle soylememis bunu sana. Demekki seni kendine yakin goruyor ve bastan soyluyyor herseyi ki alinmiyasin diye. Tabikide hos degil ben olsam bende uzulurdum ama eltinden cekiyor ve bikmis ondan belli yani... Sevmese seni dusunmezdi. Oda demekki kirilmayasin diye onceden uyariyor. O elinte neymis oyle yahu, kaynananin gozunu baya korkutmus

Aslında meseleyi sizi sıkmamak için kısa tuttum.kv.min anlamsız davranışları vardı bu gün iyi 2 gün yüzüme bakmaz.bende üstelemedim nie böyle die.bu son zamanlarda da eltimin kaprisleri şu yüzüne çıktı huzursuzluk oldu.bende kV. Më nie böyle davranıyor bana diyince o da açıldı. O cümleyi söyledi bana.ve tüm taşlar yerine oturdu.

işime gelir şükürler olsun derim otururum kenarda hiç ilgilenmem onlarla takılsınlar gelin kaynana

senin için onunla kötü olamam demek istemiş, bu durumu kabulleneceksin demiş.seçim senin

Bence iyi niyetli olarak açıklamasını yapmış.

Iyi niyet olarak hissetmiyorum bunu malesef

eşit ve adil davranmamanın hiç bir şekilde izahı olamaz.demek ona daha ç.ok deger veriyor ki onu kırmaktan kusturmekten korkuyor.önce ana olsun sonra evlatlarına ve onların eşlerine adil davranmayı ögrensin.seni yok saymak demek bu.seni yok sayanı sen çiğne geç

çok üstünde durma derim madem aynı yerde yaşamıyosunuz sen de salla gitsin çoğu insanın kv ile ilişkisini duyunca ben ce siz iyi ki dışlanmışsınız:)

milletin harbi isi gucu kalmamis yaa..kayinvalidelerde damgali gibiler yazik..ne yapsalar ne deseler her halukarda suclular sanki...madem yakin oturmuyorsunuz neden bu kadar kafaya takiyorsunki??? bayramdaaaannn bayrama

Kendince açıklama yapmış işte. Takılmayın , kendinizi üzdüğünüze değmez

Bence takılma boşver durma üzerinde canını sıkmış olursun, malesef ki dışımızdaki insanların bize olan davranışlarını yönetemiyoruz. bende bazı konularda 50 kere arkadaşım olsun çevrem olsun akrabam olsn öyle yapma böyle yap desem de ima etsem de bi insan neyse o

Bence takılma boşver durma üzerinde canını sıkmış olursun, malesef ki dışımızdaki insanların bize olan davranışlarını yönetemiyoruz. bende bazı konularda 50 kere arkadaşım olsun çevrem olsun akrabam olsn öyle yapma böyle yap desem de ima etsem de bi insan neyse o

Bidaha yüzümü zor görür olur biter..
Öbür gelinin gönlünü yapacak diye beni ezenin ne bakçam suratına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…