Bacim bence seninle ugrasmiyorsa, aile icine karismiyorsa, esini doldurmuyorsa salla gitsin..amaaan soguk davransin sicak davransin ne farkeder sen esinle mutlu olmaya bak..hiiiic takma Allah muhabbetlerini arttirsin..Uzuldugu e degmez..Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tavrınız ne olurdu?
Aslında meseleyi sizi sıkmamak için kısa tuttum.kv.min anlamsız davranışları vardı bu gün iyi 2 gün yüzüme bakmaz.bende üstelemedim nie böyle die.bu son zamanlarda da eltimin kaprisleri şu yüzüne çıktı huzursuzluk oldu.bende kV. Më nie böyle davranıyor bana diyince o da açıldı. O cümleyi söyledi bana.ve tüm taşlar yerine oturdu.Canim bence kayinvaliden kotu niyetle soylememis bunu sana. Demekki seni kendine yakin goruyor ve bastan soyluyyor herseyi ki alinmiyasin diye. Tabikide hos degil ben olsam bende uzulurdum ama eltinden cekiyor ve bikmis ondan belli yani... Sevmese seni dusunmezdi. Oda demekki kirilmayasin diye onceden uyariyor. O elinte neymis oyle yahu, kaynananin gozunu baya korkutmus
işime gelir şükürler olsun derim otururum kenarda hiç ilgilenmem onlarla takılsınlar gelin kaynanaArkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
Iyi niyet olarak hissetmiyorum bunu malesefBence iyi niyetli olarak açıklamasını yapmış.
Iyi niyet olarak hissetmiyorum bunu malesef
çok üstünde durma derim madem aynı yerde yaşamıyosunuz sen de salla gitsin çoğu insanın kv ile ilişkisini duyunca ben ce siz iyi ki dışlanmışsınız:)Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?