• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz torunları arasında ayrım yapar mı?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
görümcenizin yada eltinizin çocuklarını sizin çocuğunuzla kıyaslarmı.
benim kayınvalidem görümcenin oğluyla benim oğlumu sürekli kıyaslar, birde hep ondan bahseder, oğlum hata olur hiç aramaz, biz aradıkmıda aklım çocukta nasıl oldu iyimi, çok özlüyorum gözümde tütüyor der, madem öyle niye aramıyorsun dememek için zor tutuyorum kendimi.

yapar cnm yapar hemde ne yapmak :)))
ama oğlunun oğlu olduğu için benim oğlumu ayrı tutar benim oğlumuda kayırsa bana yanlış geliyo
görümcemin çocuklarına ellemeyin düşürürsünüz onu , eymen yiyecek ,o oyuncak eymenin vs vs oda torun buda ama erkek çocuklarının çocukları başka oluyo galiba

Eltimle biz iki geliniz kayınvalidem hep ayrımcılık yapmıştır bizler arasında şimdi eltim hamile bizim henüz çocuk yok ama olunca eminimki çocuğuda ayırır ama Allah izin verirse benim için onun ne beni sevmesini nede çocuğumu sevmesi önemli olmaz. Kendisine olan sevgimi kendisi yok etti.

yapar cnm yapar hemde ne yapmak :)))
ama oğlunun oğlu olduğu için benim oğlumu ayrı tutar benim oğlumuda kayırsa bana yanlış geliyo
görümcemin çocuklarına ellemeyin düşürürsünüz onu , eymen yiyecek ,o oyuncak eymenin vs vs oda torun buda ama erkek çocuklarının çocukları başka oluyo galiba

birçok yerse oğlunun çocuğu daha önemli, kendilerinden gibi, kızının çocuğu ise elin çocuğu gibi oluyor damat tarafından.
bizde ise durum tam tersi, benim oğlumun hiç kıymeti yok, görümcemin çocuğu daha kıymetli, hiç torununu merak edip aramaz. görümcemin çocuğu 3 aylık tı konuşuyor diyor, sürekli benim oğlumla bir kıyaslama içinde.

benim kaynanam diğer eltimle beni ayırtediyor

çocuğum olunca ne olur bilemiyorum ama çok da tıııınnnnnnnn:9:

Olmaması gerekir.
İster kızının cocugu , ister oglunun cocugu olsun!
Allaha sükür yasamadım böyle birseyi annem tarafından ilk torunum ve el üstün de tutmuslar kız kardesimi de digerlerini de tabiki. 18 torunuz biz :52: dayımın da bir kızı bir oglu var onlara nasıl davrandılarsa bize de aynıydılar kesinlikle!

Back
X