Kayinvalidenize her hafta sonu gidermiydiniz?

ben esimle her hafta sonu ailesinde kaliyorum (istisnasiz cumadan pazara) ve su an bosaniyorum :)
cünki bu kaynanalar alistikca fazlasini istiyorlar. Bu durumda kocalar da yeni yuvalarina alisamiyorlar.
Bence dengelemek lazim.

aynen katılıyorum mesafeyi koyamadınmı hep fazlasını beklerler bu sefer kendi evine yabancı kalırsın ben her hafta gitmyrm ama gittim mi 2-3 gün kalmadan dönemiyrz bence fazla alıştırma orda kalmaya kendini sonra ceremesini çekersin

ben olsam gitmezdim nişanlıykende özel günler hariç gitmedim bayramda seyranda gittim kayınvalidemi çok severim bana kötülüğü yoktur ama çok muhabeet tez ayrılık getirir derler aramızda 2 sokak var ama 15 te bir giderim oda eşimle beraber

kız ben kaçmaya çalışıom sen gitmeye delimisin otur evdee yaa

çağırsa bile her hafta sonu gitme bence.
onlarda bi haftasonu belkı ailecek düğüne pikniğe oturmaya falan gıderler.
yada pazar kahvaltısına mısafır cagırırlar.

ben olsam cagırsa bıle gıtmezdım.
2 yada 3 haftada bir giderdim.
üstelikte yatıya kalmazdım..
yanlış anlama bişey olacagından değil ama yerınde olsam kalmazdım..

bende gitmezdim bencede çok muhabbet tez ayrılık getirir evlendiginde samimiyetinizi öne sürerek ileri geri konuşur canın sıkılır hiç birşeyde yapamazsın kaynana kaynanadır kaynanadan anne olmaz benim kaynanam benim yüzüme karşı çok iyidir ama eltimden duyuyorum konuşuyor kadın... hem siz daha nişanlısınız şimdi sana gelme demez ama evlendiginde daha bekarken bizden çıkmıyordu bize kapagı attı dıye derse hiç şaşırma

Şimdi her haftasonu gidersin canım,ama evlendikten sonra 1 hafta sonu gitmezsen senden kötüsü olmaz haberin olmaz...Alışmış olacak çünkü herhaftasonu gitmenize....EEEE 40 yıl sırtında taşırmışsın 1 gün yoruldum dersen senden kötüsü olmazmış....Alıştırma derim....

nişanlını ve ailesini hayatının merkezine koymaya çalışıyosun sanırım ama inan bana büyük bir hata yapıyosun.çünkü evlenice göreceksin ki ; hayat ne eşinden ne de ailesinden ibaret.kendi ailen var,arkadaşların var,yalnız kalabilmenin muhteşemliği var.neden haftasonunu farklı değerlendirmeye çalışmıyosun?
hem birçok arkadaşımızın dediği gibi;
1- evlenme sürecinde ve sonrasında kayınvalideler 180 derece tersine dönerek değişir .(hepsi tecrübeyle sabit)
2- nasıl alıştırırsan öyle gider ve sonrasında daha fazlasını isterler.
bence,tecrübelere kulak ver ve belli bir mesafede dur,sonra da "bu kadın böyle değildi çok değişti" veya "eşimi tanıyamıyorum,içinden başka bir adam çıktı" deme ...

Konu başlığınızı okuyunca her hafta size baskı yapıyorlar sandım geleceksin diye.
Açıkçası alan memnun satan memnun, istiyorsanız hergün de gidebilirsiniz.
Şahsen benim tercihim olmaz sürekli görüşmek.

kim ne derse desin kayınvalidem yollarıma gül de dökse çok samimi olmadım olmamda
ilk günden beri aramıza güzel bir sınır çektim çok samimi değilim
gerektikçe gerektiği şekilde sohbetimiz olur onun dışına asla çıkmam
kimseye prim vermem
gün olur devran döner bir ortam olur bir gerginlik olur
pat diye kaldırıp bana söyleyecek hiçbi sözü olmasın isterim

ben 3,5 yıllık evliyim öncesindede 4 yılımız geçti nerdeyse 8 yıl
bunca zamandır hep resmiyiz,çokta memnunuz
fırsat buldukça 2 haftada bir gidiyoruz misafir gibi yemeğ gideriz
oturur sohbet ederiz çozuğu severler sonra kalkar geliriz
kendi aileme karşıda öyleyiz eşimle birlikte
(ben kendi ailemle daha samimiyim tabiki ama eşimi asla bunalatmam sende görüş diye)

nişanlılıkta sevgililikte kayınvalide ziyaretleri zevkli gelir insana
ama evlenince görevin sanarlar her hafta beklerler seni
1 kere gitmesen surat asarlar

yani uzun lafın kısası nişanlılıkta ne ekersen onu biçersin bir nevi
en yakın arkadaşım nişanlılıkta kayınvalidesine yatılı giderdi şimdi evlendi
gitmeyince sorun oluyor sürekli kavga ediyorlar sanki gitmek zorundaymış gibi
kendisi yaptı alıştırdı kadını çünkü

bunlar şahsi fikrimdir kimseye sözüm yok

Son düzenleme:
hahahahha süper konu yalnızz..biz herrrrr hafta giderdik hemde kalırdıkk üstüne üstlk ama o günler geride kaldı çok şükür kavga dövüşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…