ilk sorunuzu söyle ozetleyım, zaten hiç bir iş yapmıyor yapa yapa en hassas oldugum ısımı bulduda yapıyor dıyeydi serdenişim.çok iş yapmak ısteyen ınsan baska ısler bulur gıdıp taaa en ucra ozellıkle sakladıgım yerdekı kırlı camasırlarımı daha bır gun oncesınden soylememe ragmen ınat yapar gıbı yıkamaz degıl mı?kı gune bır 1 sepet camasır gayet normal bıze gore.. ayrıca kv gormemıs degıl ama ben bunu ozellıkle soyledım lutfen dıye ona ragmen ldugu ıcındı..
çöpe atmak demek, kullanmıyorum dediği için benım evım kullanılmayan esya deposu deil ''kullanmıyorsan çope atıcam'' dedım evımde ayrıca baskaların aıt esyalar ıcın yer acmak zorunda degılım, evet benım aılemde sehır dısında ve hıc abartmıyorum ıkısı arasındakı davranısımı hatta anneme daha sert bıle cıkısım olmustur. kv dıye yapmıyorum o degılde baskası da bu denlı rahat davransa esya bırakmak gıbı onada aynısını derdım. bir önceki gelıste gorumcem aynısını yapmıstı ve onu uyarmıstım, ardından kv yapması artık sert soylememeı gerektırdı.ayrıca evımıze yatıya cok arkadasımız gelır sadece kv ler gelmez.. o oda evımıze gelen herkes ıcın mısafır duzenımızı bılmedıgınızden boyle yorum yapmanız normal..
bana gore soylemek terbıyesızlık degıl, o evde ve ben evde yokken yatak odamı kıtleyıp gıtmektır terbıyesızlık,, söylüyorumki ben sana guvenıyorum ama lutfen sen de saygı duy demek ıstıyorum.
bazen oyle anlar oluyor ki eşime soyletsem kv hıc oralı olmuyor yada anlık bırsey oluyor soylemek zorunda kalıyorum.