Yüzüne bile bakmayın cevap da vermeyin, dediklerini dinlemeyin hatta. Belki abuk sabukluğunun farkına varır. Laftan anlayacak gibi durmuyo, o yüzden ağzınızı açmaya değmez. Son derece soğuk ve mesafeli olun. Ne derse desin. Neyse ki yılda bi kere...Merhaba herkese
kayinvalidem insanlarin onun ve gelinlerinin hakkında ne düşündüğüne aşırı değer veren, hep ama hep kendini öven, başkasının biseyini begenmeyen aklini küçümseyen ve sürekli ama sürekli akil veren bir insan.
verdigi akillar o kadar cahilce ki anlatsam burda roman olur. mesela cevresinde bosanan kadinlar hep suclu kocalarinda problem yok, meselelerin icini disini bilmeden millete bayiliyor.
bende onu idare ediyorum, saygida kusur etmiyorum ama agzi hic durmuyor. a desem b diyor. sussam daha dogrusu kendi halimde takilsam sana biseyler oldu diyor.
senede bir kere geliyoruz yanyana geliyoruz yani esimle aramizdaki halimizi bile didikliyor esim bisey diyince aman tamam be diyor.
diger oglu ve kizina asla yapamadiklarini bize söylüyor, esimde annemdir ne diyim kalbini mi kirim hatasini kendisi anlsin ciddiye alma takma diyor.
örnek verim benim akrabalarim bir kac saatline beni görmeye geldi, o kadar cok sacmaldi ve pot kirdi ki yanlarinda duramadım ve maalesef kisisel algimda degil sonradan teyzemden ögrendim ki onlarda frk etmis.
ev bizim ama susmadan durmadan evde sunu yaptim bunu yaptim boyasini ben sectim - kimsenin sormadigi merak etmedigi seyler konusuyor ama ev bizim biz eksikleri giderdik ben boyayi sectim mesela:) kulaga cok masumane geliyor ama esimi binaya rezil etti cok bagirdi haykirdi,boyacilarin yaninda esimi kucumsedi vs.
halbuki bu sene daha ilimli sakin diye sevinmistim ama baskalarinin yaninda bile durmuyor susmuyor
bende ona o sekil davraniyorum ama ummadik zamanda lafi sokuyor, genc bide yaslida degil güze güzel gecinmek varken niye söyle böyle olalim diyor sonra celiskili ifadeler kullaniyor.İdare etmiyorum, seviyorumGerçekten annem gibi görüyorum, Allah razı olsun o da kızı gibi davranır hep. Bence biraz elektrik meselesi…
İdare edecek bir pozisyona sokmuyorum kendimi. Yani mesafeli bir ilişkimiz var kendisiyleMerhaba herkese
kayinvalidem insanlarin onun ve gelinlerinin hakkında ne düşündüğüne aşırı değer veren, hep ama hep kendini öven, başkasının biseyini begenmeyen aklini küçümseyen ve sürekli ama sürekli akil veren bir insan.
verdigi akillar o kadar cahilce ki anlatsam burda roman olur. mesela cevresinde bosanan kadinlar hep suclu kocalarinda problem yok, meselelerin icini disini bilmeden millete bayiliyor.
bende onu idare ediyorum, saygida kusur etmiyorum ama agzi hic durmuyor. a desem b diyor. sussam daha dogrusu kendi halimde takilsam sana biseyler oldu diyor.
senede bir kere geliyoruz yanyana geliyoruz yani esimle aramizdaki halimizi bile didikliyor esim bisey diyince aman tamam be diyor.
diger oglu ve kizina asla yapamadiklarini bize söylüyor, esimde annemdir ne diyim kalbini mi kirim hatasini kendisi anlsin ciddiye alma takma diyor.
örnek verim benim akrabalarim bir kac saatline beni görmeye geldi, o kadar cok sacmaldi ve pot kirdi ki yanlarinda duramadım ve maalesef kisisel algimda degil sonradan teyzemden ögrendim ki onlarda frk etmis.
ev bizim ama susmadan durmadan evde sunu yaptim bunu yaptim boyasini ben sectim - kimsenin sormadigi merak etmedigi seyler konusuyor ama ev bizim biz eksikleri giderdik ben boyayi sectim mesela:) kulaga cok masumane geliyor ama esimi binaya rezil etti cok bagirdi haykirdi,boyacilarin yaninda esimi kucumsedi vs.
halbuki bu sene daha ilimli sakin diye sevinmistim ama baskalarinin yaninda bile durmuyor susmuyor
Farklı bir kültürden gelin aldılar beni aslında iki sene olacak ama tam anlamıyla bu yaz 3 hafta kadar kaldım yanlarında sanki hiç bişey bilmiyormuşum gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar tarif eder. Hamileyim oturmama kalkmama bile karışır. Komşuları bişey sorar dürter beni şunu de diye. Eşim de yanımda yok diye bu sene sesimi çıkarmadım. Seneye yaza gidersem diyeceğim şey belli bilmediklerimi geçen sene çok güzel öğrettin karışma bana artık gerekirse tartışırım aynısını evimde de yapmasın diye bide artık anne olucam beni ezmesine asla izin vermem. Karakteri herşeye karışıyım havasında 7.8 yıllık bi gelini daha var hala herşeyine karışır ben sabırlı değilim o kadar. Duymazdan gelip geçemem. He diyemem. Sizede tavsiyem susmayın ben yemeklerini özellikle bilmediğim için sustum bu yaz ama yine lafımı da söyledim herşeye oturmamıza kalkmamıza kadar karışıyosun diye. Ben kaynanayım karışırım dedi Sen kaynanalığını yap ben dediğini hep yapıyomuyum bakalım demişliğim var. Kızı yok benimkinin bizide kızı falan gördüğü yok dışarı iyi görünme çabaları hep. Bana saygili olsun yeter sevgi beklemiyorum kimsedenMerhaba herkese
Yalnız siz idare olayını aşmıssınız. Eşiniz olmadan üç hafta kalınacaksa annemin evinde kalırdım. Küçük çocuk gibi birileriniin size bir şey öğretmesine davranışlarınıza karışmasına izin vermeyinFarklı bir kültürden gelin aldılar beni aslında iki sene olacak ama tam anlamıyla bu yaz 3 hafta kadar kaldım yanlarında sanki hiç bişey bilmiyormuşum gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar tarif eder. Hamileyim oturmama kalkmama bile karışır. Komşuları bişey sorar dürter beni şunu de diye. Eşim de yanımda yok diye bu sene sesimi çıkarmadım. Seneye yaza gidersem diyeceğim şey belli bilmediklerimi geçen sene çok güzel öğrettin karışma bana artık gerekirse tartışırım aynısını evimde de yapmasın diye bide artık anne olucam beni ezmesine asla izin vermem. Karakteri herşeye karışıyım havasında 7.8 yıllık bi gelini daha var hala herşeyine karışır ben sabırlı değilim o kadar. Duymazdan gelip geçemem. He diyemem. Sizede tavsiyem susmayın ben yemeklerini özellikle bilmediğim için sustum bu yaz ama yine lafımı da söyledim herşeye oturmamıza kalkmamıza kadar karışıyosun diye. Ben kaynanayım karışırım dedi Sen kaynanalığını yap ben dediğini hep yapıyomuyum bakalım demişliğim var. Kızı yok benimkinin bizide kızı falan gördüğü yok dışarı iyi görünme çabaları hep. Bana saygili olsun yeter sevgi beklemiyorum kimseden
en güzeli ya nasıl başarıyosunuzİdare edecek bir pozisyona sokmuyorum kendimi. Yani mesafeli bir ilişkimiz var kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?