• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidenizin bebeginize annecim demesi sizi rahatsiz eder mi?

dern35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
39
2
98
İstanbul
Merhaba bayanlar.Kayinvalidenizin bebeginize annecim veya annem diye hitap etmesi sizi rahatsiz eder mi? Benim kayinvalidem bebegime gel annecim,aglama annecim,annecim annecim annecim...surekli annecim,annem diye hitap ediyor.bebegimin anne ve babayi ogrenecegi zamanda boyle bir kavram karmasasi yaratmasi beni rahatsiz ediyor.siz olsaniz ne dusunursunuz?

Merhaba bayanlar.Kayinvalidenizin bebeginize annecim veya annem diye hitap etmesi sizi rahatsiz eder mi? Benim kayinvalidem bebegime gel annecim,aglama annecim,annecim annecim annecim...surekli annecim,annem diye hitap ediyor.bebegimin anne ve babayi ogrenecegi zamanda boyle bir kavram karmasasi yaratmasi beni rahatsiz ediyor.siz olsaniz ne dusunursunuz?
Endişelerinizde haklısınız
ama o da sevdiğinden söylüyor düşünemiyor ki sizin gibi ayrıntılı herhalde

kuzum falan dese tamamda
yok istemezdim annem demesini.
bende annecim diye sevmek isterim sonuçta.

aman kızlar sevsin takmayın kafaya..
eşinize söyleseniz dahi annesine söyleyemez darılır alınır:KK14:

Sizde annecigim diye sevin onun yaninda.

Annem dememeli bence ama demek ki çok seviyor :) Bilemedim şimdi, belki kıskanabilirdim ben.

Ben kayinvalidemi cok seviyorum.
Oyle hitap etse ilerde , darilmazdim yani seviyor sonucta .
Ne diyebilirimki...

Sürekli öyle sevdi hatta oğlum hem ona hem bana anne diyordu sürekli oğlumu uyardım şimdi mamaanne diyor dili dönmediği için ama benim annemde annem diye sever hatta yengelerimde

Bnim icin sorun olmazdi ya torunu sonucta torun baldan tatlidir derler tabi sende haklisin evladini paylasmis gibi hissediyosun aslinda annecim demesine gerek yok aslinda annesi degilki senin istemedigni dusunememistir

Babaannesi annem diye sevince rahatsız olmam ama çocuğum kayınvalideme ya da kendi anneme, anne diye hitap etse dünyam kararırdı...

Lohusalık depresyonu yaşadığım bir dönemde kızım demesi bile bebeğime beni rahatsız ediyordu tabi kendisine bir şey söylemedim çünkü bendeydi sorun farkındaydım ama elimde değildi normal düşünemiyordum, şimdi komik geliyor bence bir şey söyleyip kalp kırma canım merak etme bebeğin bilir annesini

Benim annemde kayınvalidem de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .

Ciddi olamazsın. Gerçekten bunu dedi mi?

Benim annemde kayınvalidem de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .
çok meraklıysa yapaydı bi tane...

Benim annemde kayınva de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .
O nasil sey yaa yuzune birlik boyle mi soyledi terbiyesize bak.. Sen ne dedin?

Ben sorun etmezdim. Sonucta annesinin ben olduğum gercegini hicbir sey degistirmez...

Back
X