oturmamız için bir ev vermiş olması (parasız kiracıyız yani) ve bundan dolayı sanırım köle olacağımı düşünüp yanılması, kendi sülalesi ile aynı apartmanda oturduğumuz için ne zaman bizi görse (bizi diyorum ama genelde oğluşuna sorar) :) apartmanınızda ne var ne yok,niye ona çıkmadınız niye buna gitmediniz,bugün evdemiydiniz,bir yere gitmediniz mi (içimi geçip artık dışımdan sanane demek geliyor ama neyse diyorum) araban nerde göremedim (nız yok hep böyle bize gelip biriyle telefonda konuşursa oğlumdayım,oğlumun arabası vs..)
bir kaç vukuattan sonra bize gelmesi sayılıdır fakat bunlarda ailece değişik bir huy var.İster kendileri gelsinler,ister başkası onlara gitsin genelde oturma huyları olmadığından,bana geldiklerinde hepsinin bir koltuğa geçip yatmalarından hatta bazen tekli koltuğa yan oturup ayaklarını sallamalarından kumandayı bize vermemelerinden,kv nin pis olmasından Allah var şimdi kendisi temiz evi pistir.Doğum günü,kandil,bauram seyran bilmelerinden yani oğluşlarının d.gününü arar kutlarlar beni asla :) ne bir bayramda ne bir kandilde bir mendil vermemişlerdir.Beklentim varmı, yok aslında ama kendisi hediyeleri görünce nasıl gözleri yuvasından fırlayacak gibi oluyorsa karşı tarafta bekliyor sonuçta.Daha neler neler var... Bu durumda ben ne yapıyorum hiç birşey.Çünkü kim ne görmüşse kim ne yaşamışsa onu devam ettirir