Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Forumda çoğumuzun yarası kayınvalideler...
Hep şikayet ediyoruz onu yapıyo, böyle diyo diye. "Bir derdim var" bölümünde kayınvalide şikayetleri rekora koşuyor.
Peki siz kayınvalidenizin en çok hangi huyundan nefret ediyosunuz??
Bana gelince, o kadar çok ki...

herkese emirler yağdırmaya ve milleti hastayım numarasıyla kullanmaya bayılıyor...en çok bu huyunu sevmemlmaz:

canım benim çok severim annemii,en sevmediğim hyu kendini başkalarına ezdirmesidir birinin kalbini kırcam die susar,ben taaruza geçiyorum ozman.kimse benim annelerimi üzemes die.eşimden tam onay var zatii:))))

baskalarının yanında ıyı davranıp normalde suratıma bıle bakmaması otururken bana arkasını donmesı daha cokkkkkkkkkkkkkkkk off offf

ben severim kaynanamı bi sorunum yok ama cok rahat olması canımı sıkıyor bazen ogluda acıık ona cekmiş

hangibirini sayayım bilmem ki klava:ama ençok sinir olduğum insanların arkasından (namuslarına varana kadar) ağıza alınmayacak şeyler söyleyip onları görüncede yağlı ballı olması

her konuda kendini haklı görmesi,bahsettiği hemen hemen her konuda kendini övecek bişi bulması.

ayyyyy benim kaynanam tahammül sınırlarının ötesinde konuşur ,densiz bişi söler bazen ulu orta duymamış gibi yapıp geçiştirmeye çalışırım ama o bıkmaz illa cevap alana kadar aynı şeyi söler bi kere saydım sofrada 8 kez söledi aynı şeyi bide hııı? diye sorar..bide ortaya anlatmaz bişeyi herkese tek tek anlatır diyelimki 3 kişi oturuyorsunuz 3 kere dinjersiniz aynı şeyi

bir cok konuda sinir bozucu bir sekilde üstüme gelmesi sonrada saka yapıyorum demesi sen öyle saka yaparsan bende böyle tepki veririm bir sürü sey söylüyor sonrada saka yapıyorum diyor (catlakmı anlamıyorum bazen)

Ben de hiçbirşeyini sevmem desem daha iyi olur aslında..ama bi kaç tanesini söyleyecek olursam ; temiz olmaması (ki en çok rahatsız olduğum şey)..kendi kendine durmadan bişeylere söylenmesi..olur olmadık herşeye sorunlu gibi gülmesi. Görgü filan bilmemesi..küfürleri bile sansürsüz geçmesi filan.. klava:

aynı şeyi sürekli tekrarlaması. tamam diyorum ertesi gün yine aynı mevzu. hayır diyorum ertesi gün yine aynı mevzu. nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
bir de sadece görsel olarak temiz ama gerçekte ve ayrıntılarda temiz değil

luzümlu luzümsuz herseye karisiyor o zaman kopuyorum
bir de sadece kendisinin dedigini duyar baskalarininkini degil.
daima haklidir,herkesi yönetmek ister.tam kaynana yani.

kıskançlıgına,herşeyi ben bilirim tavırlarına,pazar günleri sabahtan arayıp bizi yoklamasına
bir yere gittigimizi duysa şurda annemiz var hiç düşünmezsiniz diye kendini acındırmasına.
allahtan bize küstüde rahat ettik.

sınsıdır benım kayınvalıdem
bakıslarından anlayabılırsınız sınsı oldugunu hemen
ama ben en cok cıfte standartına sınır oluyorum
onun ıcın haksız bıle olsa kendı evlatları haklıdır
yaptıklarının yanlıs oldugunu herkesten ıyı bılır ama yıne de hayır onlar haklı der
halbukı bır anne cocuguna "yavrum bunu yaptın ama bu yanlıs yapma" dıyebılmelıdır
ama nerdeeeee
ona gore uyuz gorumcelerım dunyanın en zekı ve her bır naneyı bıle yaratıklarıdır

her zaman yanında istemesii(tabi ben 20 günde gidiyorum)...telefon ettiğinde müsait olmayıp açmadığımızda defalarca araması:)...herşeye müdahale etmesiii:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…