mıymıy konuşması, kendini dünya güzeli sanması,cok bakımlı bir kadın olduğunu düşünmesi ( dişler de simsiyah bu arada),kocasının kendisine asık olduğunu sanması,yerli yersiz surat asması, misafirlerine ikram ettiği yiyecek içeceğin lafını etmesi,bencil olması,gamsız olması ( gamsız garı ),kendini çok zengin sanması, korkunç derecede cahil olması ( kastettiğim tahsil olayı değil ) evlatları için s.çdığım b.k demesi( böööööğğhhhh iiireeenc ) karsımda bacağını ayıra ayıra oturması,.....
daha birsürü var da ilk aklıma gelenler bunlar...
anlatmadan gecemeyeceğim...birkaç sene önce cat kapı geldi bu bana, bende buyur gec ama birazdan özel öğrencim gelecek,pek sohbet edemeyiz,sıkılmazsan oturusun dedim. ama yine de geldi. neyse öğrencim geldi. o zaman da evimiz sobalı kış günü.oda küçücük. ben ders anlatırken oturdu da oturdu arsız kadın ... sonrada oturduğu yerde uyudu kaldı öğrencimin yanında yaaaa....düşünebiliyormusunuz manzarayı....
gamsız işte nolcak....
siz benim yerimde olsanız bu kadına saygı duyup ANNE diyebilir miydiniz,elini saygıyla öpebilir miydiniz ???
ayyy içimi baydın yine beeee pis kadın...