Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

kendini çok beğenmesi
iki yüzlü olması
yağcılığı çok sevmesi
sanki dünyda bir o çocuk doğurmuş
ve o çocuk büyütmüş sürekli kendini övmesi
daha birsürü ama neyse

Belki de bi tek o doğurmuştur!! delikafadulden

ayy benim kayınvalidem tam tersi.oğlu sanki evlatlık gibi.bazen eşimi yuvadan falan aldığını düşünüyorum.mesela kızı odasında hergün sigara içer.bugün külü yere dökmüş söylediğimde ne dedi beğenirsiniz?bizim oğlan dökmüştür.ayy kızının odasındaki pislik de eşime kaldı ya hey sabır dedim artık.akannehir

ya mılletın arkasından herseyı konusuyo sonrada yuzlerıne guluyo bı yag bı ball bu ne yuzsuzluk bu nasıl bır mıgde musıbet karı yaa ölsede kurtulsam halsıyetsız ınsan 1 yılda yaptıgını anlatsam oturup aglarsınız allah kurtarsın yuzunu bayramdan bayrama gormek bıle beni deli ediyoo aslından gıtmıycem ama esım uzulmesın dıye kotu olmasın dıye ıste kopekgın hatrı yoksa sahıbının hatrı vardır derlerya sahıbımın hatırına bayramdan bayrama 30 dk bana yasattıgını gunlerı unutmus sankım prensesım bebegım dıyo yuzsuz ama benım ıcımde beynımde unutmAdım unutamam kendı kızından bulasıca gorgusuz sevıyesız kultursuz pıslıkkk ayy kızlar cok doluyum resmen kustum yaa

dedikodu yapması ve dedikodulara inanması
yüzüme başka arkamdan başka davranması
eşime hala bebekmiş gibi muamele etmesi:kızgın:

Ben bakışlarından çok rahatsızım ne zaman ona baksam beni süzdüğünü görüyorum
Evime ilk geldiğinde de :1shok: her yeri süzdü sonra mutfakta sandalyeyi çekti dibime bulaşık toplamamı seyretti
Açığımı mı arıyor nasıl bi geline düştük diye haline mi yanıyor
Bilmiyorum ama en çok bakışlarından rahatsız oluyorum
Bişey dese cevabını vericem bişey yapsa tavrımı koyucam ama
Niye baktın denmez ki bazen diyorum ama cevap vermiyor hiiç diyor

en az haftada 2 kez 2 vesait arabalı yola zorla akrabalarına(3 kardeşine) götürmesi ve kız kardeşlerini iki çocuğu var onlardan üstün tutup sürekli övmesi...bunlar beni ve eltimi çileden çıkarıyor evli 2 çocuğu olduğunun farkında değil kendisi

mıymıy konuşması, kendini dünya güzeli sanması,cok bakımlı bir kadın olduğunu düşünmesi ( dişler de simsiyah bu arada),kocasının kendisine asık olduğunu sanması,yerli yersiz surat asması, misafirlerine ikram ettiği yiyecek içeceğin lafını etmesi,bencil olması,gamsız olması ( gamsız garı ),kendini çok zengin sanması, korkunç derecede cahil olması ( kastettiğim tahsil olayı değil ) evlatları için s.çdığım b.k demesi( böööööğğhhhh iiireeenc ) karsımda bacağını ayıra ayıra oturması,.....
daha birsürü var da ilk aklıma gelenler bunlar...

anlatmadan gecemeyeceğim...birkaç sene önce cat kapı geldi bu bana, bende buyur gec ama birazdan özel öğrencim gelecek,pek sohbet edemeyiz,sıkılmazsan oturusun dedim. ama yine de geldi. neyse öğrencim geldi. o zaman da evimiz sobalı kış günü.oda küçücük. ben ders anlatırken oturdu da oturdu arsız kadın ... sonrada oturduğu yerde uyudu kaldı öğrencimin yanında yaaaa....düşünebiliyormusunuz manzarayı....
gamsız işte nolcak....

siz benim yerimde olsanız bu kadına saygı duyup ANNE diyebilir miydiniz,elini saygıyla öpebilir miydiniz ???
ayyy içimi baydın yine beeee pis kadın...

Son düzenleme:
çeyiz eşya vb alışverişine çktğımızda sanki kendine alınıo gibi karar vermeye çalışması benim adıma yorum yapması benden ses çıkmaynca anlıo kızdığımı kullanıcak olan sensn sen karar ver dio çekilio kenara hele şükür diorm hatrladı ama illa bi yorum yapıo

benim kayınvaldem bence kendine hizmetçi arıyor hemen sahiplenmek istiyor...
gelin gidecek gurbete kayınvalde ile güne gitmemi her işini yapmamı istiyor.
annemede bunu farketti.
büyüğüme saygım snsuzdur.ama patavatsızlığa gelemem.
hayla benim aile yapımı kültürümü görgümü anlayamadı galiba.

dewamlı laf sokması.beni çileden çıkartıyo.kadın ağzını açıp tek kelime etmez.ettiğindede mutlaka laf sokar.gıcık oluyorum kendisine...

kayınvalidemin biraz tembelliği vardır gelinleri gördümü hiç iş yapmaz kaydirigubbakcemile3

ama onun dışında hiç bir kötü davranışını sinir bozucu şeyini görmedim
sağolsun çok anlayışlıdır otur dertleş ağla saatlerce konuş
severim bazen araraım saatlerce konuşuruz
allah uzun ömür versin :1hug:

Back
X