Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kayınvalideler olmasadı ,,kocasız kalcaktınız haberiniz yok
hep gelinler iyi kaynanalarmı kötü ,,unutmayın evladı olan herkes bir gün kayınvalide olcak
klava:
o kayınvalideler olmasadı ,,kocasız kalcaktınız haberiniz yok
hep gelinler iyi kaynanalarmı kötü ,,unutmayın evladı olan herkes bir gün kayınvalide olcak
klava:
Kimse Melek değildir. Büyükler büyüklüklerini bilsin küçükler saygı duysun
Böyle olmuyor işte.. bazı kızlarımız baştan şartlanmış gidiyor koca evine. kadın ne yapsa yaranamıyor...Bazı anneler de baştan şartlanmış geline ...Kızcağız ne yapsa boş.
Çocuklarımızı büyütürken konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz.
Kimse kusursuz, değildir. hataları önce kendimizde ailemizde arayıp, sonra başkalarını tenkit etmeliyiz
Kimse Melek değildir. Büyükler büyüklüklerini bilsin küçükler saygı duysun
Böyle olmuyor işte.. bazı kızlarımız baştan şartlanmış gidiyor koca evine. kadın ne yapsa yaranamıyor...Bazı anneler de baştan şartlanmış geline ...Kızcağız ne yapsa boş.
Çocuklarımızı büyütürken konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz.
Kimse kusursuz, değildir. hataları önce kendimizde ailemizde arayıp, sonra başkalarını tenkit etmeliyiz
Her kayınvalide , kendi gençliğinde yaşadıklarını düşünürse her şey daha güzel olacaktır .Ama kendi gençlkteki duygu ve düşüncelerinizi unutup , kaynana :) gibi davranmaya başlarsanız hiç bir şey istediğiniz gibi olamaz .Bence en büyük hata buradan kaynaklanıyor .Ben asla kayınvalidemin düştüğü hatalara düşmeyeceğim .Dilerim gelinim de gelinden çok arkadaşım ve kızım olur.opuyorumnanaktanTek istediğim birbirimize sevgi ve saygı duyalım , birlikte oğlumu çekiştirelim delikafadulden .İşte bu kadar.......
vereliniortakEVET YENİ KAYNANA OLDUM HAYIRLISYLA vereliniortako kayınvalideler olmasadı ,,kocasız kalcaktınız haberiniz yok
klava:
bende hepsi diyorum:lepi: nefret edilesi yaratık:enbuyukkk: