Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

bedduaları
pisligi resmen bıldıgınız pis elinden hıc bısey yenmez :olmaz:
her seyı ben bılirim hallerı
varlıgından herseyınden tiksiniyorum:kızgın:

o kayınvalideler olmasadı ,,kocasız kalcaktınız haberiniz yok
hep gelinler iyi kaynanalarmı kötü ,,unutmayın evladı olan herkes bir gün kayınvalide olcak
:oklava:

işine gelince cırcır konuşup işine gelmeyince put gibi sessiz kalmasınaaaa.....
misafr sevmemesinee..
yemek yerken davet etmemesine..
okadr varki aklıma geldikçe yazarım..

hep gelinler iyi kaynanalarmı kötü ,,unutmayın evladı olan herkes bir gün kayınvalide olcak

aynen katılıyorum ya ah şu gelinler ah benim kaynanam bi melkti çok seviyodum onu oda beni ama allah rahmet eylesin cnm benim vefat etti ama her perşembe yasinizmizi okuruz allah herkeze öyle kaynana nasip etsin der ii geceler dilerim

katiliyorum sanki gelinler bir kanatsiz melekkkkkklerrrkötükedihüso

Kimse Melek değildir. Büyükler büyüklüklerini bilsin küçükler saygı duysun

Böyle olmuyor işte.. bazı kızlarımız baştan şartlanmış gidiyor koca evine. kadın ne yapsa yaranamıyor...Bazı anneler de baştan şartlanmış geline ...Kızcağız ne yapsa boş.

Çocuklarımızı büyütürken konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz.

Kimse kusursuz, değildir. hataları önce kendimizde ailemizde arayıp, sonra başkalarını tenkit etmeliyiz

Böyle olmuyor işte.. bazı kızlarımız baştan şartlanmış gidiyor koca evine. kadın ne yapsa yaranamıyor...Bazı anneler de baştan şartlanmış geline ...Kızcağız ne yapsa boş.

Kimse kusursuz, değildir. hataları önce kendimizde ailemizde arayıp, sonra başkalarını tenkit etmeliyiz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn

Her kayınvalide , kendi gençliğinde yaşadıklarını düşünürse her şey daha güzel olacaktır .Ama kendi gençlkteki duygu ve düşüncelerinizi unutup , kaynana :) gibi davranmaya başlarsanız hiç bir şey istediğiniz gibi olamaz .Bence en büyük hata buradan kaynaklanıyor .Ben asla kayınvalidemin düştüğü hatalara düşmeyeceğim .Dilerim gelinim de gelinden çok arkadaşım ve kızım olur.opuyorumnanaktanTek istediğim birbirimize sevgi ve saygı duyalım , birlikte oğlumu çekiştirelim delikafadulden .İşte bu kadar.......

Gerçekten bu bölüm çekiştirme için iyi olmuş....Hayatın ta kendisi
Yine de sözcüklerimizi daha ılımlı yazamaz mıyız? O kadar mı kızdırmışlar sizleri...Üzüldüm

birde kendi misafirlerini benimm evimde agirlar ben yap pocalar börekler iki cocuk var evde.verir bide gazi seninkiler güzel oluyo diye. bende salak salk agirlar dim hizmetler benden.kendi dogru düzgün bir sey yapamaz yemek konusunda.ögrenseymis kac yasina girmis.ben evlenince ögrendim kitaptandan tv den.bide cikar bunu ona ben gösterdiydim demesi yokmu.beni sinir eder.simdi hic yüz vermiyom isim var coluk cocuk misafir kabul atmiyom.onlarlamimi ugrascam. kendi arkadaslarimi cagiramiyom

Her kayınvalide , kendi gençliğinde yaşadıklarını düşünürse her şey daha güzel olacaktır .Ama kendi gençlkteki duygu ve düşüncelerinizi unutup , kaynana :) gibi davranmaya başlarsanız hiç bir şey istediğiniz gibi olamaz .Bence en büyük hata buradan kaynaklanıyor .Ben asla kayınvalidemin düştüğü hatalara düşmeyeceğim .Dilerim gelinim de gelinden çok arkadaşım ve kızım olur.opuyorumnanaktanTek istediğim birbirimize sevgi ve saygı duyalım , birlikte oğlumu çekiştirelim delikafadulden .İşte bu kadar.......

vereliniortakİŞTE BU

BEN KAYNANA OLMAYIMDA ARKADAŞ OLAYIM GELİNİMEEEopuyorumnanaktan
YERİ GELİNCE OĞLUMU ÇEKİŞEYİM GELİNİMLEE:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

vereliniortakEVET YENİ KAYNANA OLDUM HAYIRLISYLA vereliniortak

----------------:jeyyar:--KOCASIZ KALACAKSINIZZZ HAAA:roflol::roflol::roflol::roflol:

alınganlığı....4 yaşındaki torununun 'seni sevmiyorum ' lafına bile alınacak,küsecek kadar alıngan...

benimki de aşırı titiz. hatta hastalık gibi. yıkadığım bulaşıkları bile yeniden yıkar . ama olsun alıştım artık. zaten işme de geliyor. ben de bulaşıktan kurtuluyorum.
oğlunu seviyorum doğuran anaya da hürmetim sonsuz. anne olunca anladım.

çok severim kendilerini ama bazen çok konuşuyor yaa...o kadar yorgun oluyorum ki hiç dinliycek halim olmuyor bazen ben de konuşmak istiyorum ama ondan fırsat kalmıyor bana:)))))

Back
X