- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Ben hicbir sey yapmiyorum.
hic firsatim olmadi, masa toplanirken esim mutlaka sigara icmeye kacirir.
Al bendende bu kadar. Beceriksizlik olarak algilama ama kesinlikle bendede ayni problem var bi yerde tikaniyorum yaklasik 1 aydir onlarda yasiyoruz yinede tum yardimim bu saydiklariniz bulasigi gecis yapamiyorum
6 yillik evliyim senin saydiklarini yaparim fazlasina karismam beceremedigimden degil icimden gelmedigi icin ama kendisi sagolsun bize geldiginde yemegi yapar bulasiklari yikar sofrayi toplar genc oldugu icin bu kadar rahatim belkide. Dert etme zamanla huylarinizi alirsiniz birbirinizin.
şahaneymişkeşke ben veya eşim de sigara içseydik :) peki kim yardımcı oluyor sofraya?
bizimki de pek yaşlı sayılmaz. çok da aktiftir. hiç beklemiyor gibi gözüküyor ama beklediğini anlayabiliyorum aslında. mesela büyük gelinini över durur, çok iyi yemek yapıyormuş da bilmemne. bu durumu abarttığını ve aslında kadının çok iyi yemek yapamadığını da biliyorum meselaama bana örnek olsun diye söylüyor herhalde.
Ben kendi adıma konuşayım, bi bardak dahi kaldırmıyorum ama bu kv için geçerli. Nedenine gelince nişanlıyken hem beni temizliğe çağırdı evi süpürmeye yeltendim süpürgesi özelmiş hanımımızın hemen elimden aldı "bak bu şu kadara aldık, öyle süpürmicen" dedi, sonra toz alayım bari dedim onu silme bunu silme, bi gün halalar vardı kvgilde mutfağa yardıma gittim sen çekil ordan dedi, bunlardan sonra bende yeyip içip bırakıyorum umursamıyorum yaptım da ne oldu?
sen yapmak istiyorsan bulaşıkları toparlarsın kirlisini akıt makineye diz elbisen falan derse yok bişi olmaz de, sofra kurma çay servisi falan yapabilirsin, ortalıkta dağınık bişiler varsa toparlarsın
:) bizimki pek iyi niyetinden değil canım, kendimi beceriksiz ve hastalıklı hissettirmeyi çok sever sağolsun, iki ay adet olmadım karın ağrısından geberdim doktora kontrole gittiğimde herkes gebelik şüphesi dedi o ne dedi biliyo musun siroz olan bi akraba var " aaa onunda başlarda karnı ağrıyo sonra beyni su topluyomuş o çıktı başka doktora görünsen sende de olmasın!!!!!" milletin içinde acembuselik sen kısır yapmayı biliyomusun gibi abes, gereksiz sorular falan aman salla benimkini :)heh işte aynı muameleyi ben kendi evimde gördüm. küçüklüğümden beri annem, anneannem ve büyükanneannemle yaşadım. 18 yaşına gelinceye kadar evde 3 kadın vardı ve hepsi bana benim iin en önemli olanın okulum olduğunu söyleyerek bana bir tabak dahi taşıtmadılar. bu yüzden aşırı beceriksizim ve bilinmesi gereken en basit şeyleri bile bilmiyorum temizlik veya mutfak konusunda. ama artık büyükanneannemi kaybettik, anneannem de yaşlandı. annem ise çalışıyor hala. içimden gelip yardım etmek istediğimde ise hala müdahale ederler. annem arkamdan bir daha temizler temizlediğim yeri. böyle olunca benim de içimde heves istek kalmıyor. kvalidemin evinde de içimdengelmiyor ama annemin yıllardır iddia ettiği gibi ilerde kaynanam "ne becerksiz gelin almışız" demesin diye uğraşıyorum şu an
Ben hiç bir iş yapmıyorum.
Daha doğrusu, elimde bir bardak görseler kocam ya da abi atlar, alır elimden.
Anne tüm gün çok yorulduğum için ayağa kalkmama kıyamaz, sağolsun.
Içinden geliyorsa mutfağa Taşıma işlemleri ile başlayabilirsin.bizde çaktırmasalar da herkes bekliyor valla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?