kayinvalidenizin yatak odasini kullanirmisiniz?

Katılıyorum. Ki zaten kira da ödemeyeceklermiş madem ne var yani bir yatağın taksitini ödemekte ?
Kaynananın yatağında yatılmaz mı peki ? Hayır yatılmaz değil , yeri geldiğinde yatılır ama nasıl olur ? Misal başka şehirde oturuyordur , misafirliğe gitmişsindir kalırsın gerek yatağında gerek çekyatında ama siz bir yola baş koymuşsunuz beraber bir yuva kuracaksınız , insan yuvasını kaynanasının yatağında kurmamalı bence.

Yatak odası ve mutfak eşyalarını kız tarafı alır benim bildiğim bizdede öyle oldu. Ne münasebet canım kaynananın yatağında yatmanız. Hayatta kabul etme. Gerekirse bekle erteleyin düğünü.

sacmalik senin ne eksigin varmis diger gelinlerden yatak odasi takimi istiyorum de
hatta diger esyalari da iste

walla üşenmedim sabah sabah ıturdum okudum hepsini,,,
bence kız tarafı biraz abartmış,,,,
tamam insanın parası olmayabilir ama bu kadar da karşı tarafa yüklenilmez,,,,
ev isterim eşya isterim,, anneme elbise isterim,,,, ,isterim de isterim,,,
şimdiden kv ile yitişme,, 30 binlik takm almış,,, yeni eve oturmuş,,,, ( varsa parası alıcak da oturucak) senin müstakbell eşinden para istemedikten sonra,,,,
ne oluyor böyle KV aldığı ile yediği ile yitişmek,, o insanlarda gençliklerinde çalışmışdır şimdi yaşlanınca tam sefasını sürecekken al buyur kızım mı diyecekler???? anlamadım gittim bu zihniyeti,,,,
görümce evlenmediyse vardır bir sebebi,,,, bende sevmiyorum görümcelerimi ama evlenememiş falan filan diye hayatta laf etmem,,, ayıpdır herkesin kendi kısmeti vardır,,,,
tamam ailesinin durumu olmayabilir ama bu damadın da mı hiç parası yok bir baza bir yatak almaya,,,, bence tuhaf,,,
tabii oğlan çalışmıyorsa,, ailesinnin eline bakıyorsa,, o zaman başka uzzuuuun bir hikaye,,,,
bana çok tuhaf geldi,,,,,,

Ben bu konudan sunu cikardim.konu sahibi arkadasin basliklarindan uzak durmak lazim.anlasilmiyo hic bisey yorum yapiyoruz cevap yok.kendi aramizda hallettik konuyu resmen

Yatak odasını kız tarafı alır. Zaten erkek tarafından beklemenize gerek yok ki. Takım bizden deyip eşinle gidip beğeneceksiniz.

Sizi direk ayrı eve çıkaramayacak adamla kocalar tükenmiş ya da evda kalmışsınız gibi evlenmeye razı oluyorsanız kusura bakmayın da bunlara razı olacaksınız . Hem ucuz hem cam kenarı olmuyor

Belki kayınvalideniz size düşeni yapmadığınız için ben almam ama eskisini veririm diyordur. Ya da siz başka şeyler mi aldınız yatak odası yerine?

esyam eskı olsun ama benım olsun, bız evlenınce kendı esyalarımızı kullandık yenı esya almadık ama zaten yenılerdı ev bırlestırdık , evımız ufak oldugundan fazlasını dagıttık saga sola aılelere kalanıyla ıdare edıyoruz hala..ama bır baskasının eskısını kullanmazdım ben olsam..
ve bır baskasının evınde de oturmazdım ne kendı anamın ne kv nın...
kendımın olsun , olmuyorsada tum evler benım verırım kırasını paşa paşa otururum
kımseye de mınnet etmem..

daha burada derdini anlatamayan cevap veremeyen soruları algılayamayan konu sahibi,
hangi tavsiyeyi dikkate alabilecek ki ?
nasıl rest çekip düğünü erteleyebilecek ?

ortada bir sorun var, fakat bu sorunu ortadan kaldırabilecek bir konu sahibi yok..
tamam diyecek, peki diyecek, sabır diyecek, nişanlımla şöyle düşündük diyecek.
kendince halledecek.

tavsiyeler, mantıklar buhar olup uçacak...

konu sahibi bildiğini okumaya devam edecek,
bir sonraki konu da görüşmek üzere

Eğer yeni ev alınacaksa ya da sonrasında başka bir eve geçilecekse kullanabilirim. Evime geçerken de istediğim eşyaları alırım. Şu an yeni eşya alsan başka bir eve geçerken sıkıntı olabilir. Odaya büyük gelir, küçük gelir, taşınma sırasında hasar oluşur vs. Bir süre idare edebilirsiniz bence. Tabi dediğim şekildeyse...

kendine bir baza başlık ve yatak al.. giderken alır götürürsün evine.. bu kadar basit.. ne kimseye ağzını aç nede kimseyi duy..

konu sahibi herhalde telaşından okuyamıyor burayı.. Baştan beri bu olayların peşinde olmayışınız, karşı tarafın rahatlığı, ailenizin sorgulamayışı, nişanlınızın tavrı garip.. 10 Gün kala bu durumda olduğunuzu farketmek... Erkek tarafının tavrı belli oldu bittiye getirmek o halde.. Yada ailenizin sorumsuz ve sessiz tavrına karşılık ellerini eteğini çekmişler.. yada sizi istemediklerinden..

Çok açık bir konu olmadıgından her türlü ihtimal değerlendirilebilir AMA onlar yapmıyorsa siz yapın. Çalışın, kazanın, ödeyin..Yine de kimseye muhtaç olmadan yapın en azından..

Bu kadar eksik varken hemen evlenmek niye? Nikahta keramet vardır falan mı sanıyorsun? Cidden anlam veremiyorum ben bu aceleye. Evinizi tutup, güzelce eşyaları alıp gerekirse 1 sene sonra evlenmek varken, nasıl bir kafa insana şu durumu kabul ettirir inanın anlayamıyorum.

Birkaç ay sonra "kaynanam off", "görümcem pofff" başlıklı konularında görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…