Kac yaş varmiş aralarindaüşenmedim diğer konularına da baktım.VAZGEÇ yol daha çok yakınken vazgeç verilmiş sadakan varmış senin.Başta muhtemelen hem sana hem ailene cazip geldi varlıklı insanlar hali vakti yerinde falan ama çok yaş farkı var aranızda eşin senin arkanda duracak biri değil ezilirsin üzülürsün yapma eşin kendine bir hayat arkadaşı aramıyor ailesine gelinlik yapcak sesi çıkmayan birini arıyor.Ev evdir hepsi dört duvar eski yeni farketmez o eski eve alınırdı eşyalar yeni eve tşınırken taşınırdı bu kadar basit yapamazsın bu insanlarla.
"17 yaş"varmış.Kac yaş varmiş aralarinda
Biraz fazla 17 yaş"17 yaş"varmış.
"17 yaş"varmış.
Babasi olabilir nerdeyse 17 yaş cok büyük.evin eşyaları değil bu çok daha büyük bir sorun bence anlaşmak çok zor yıpranırsın vazgeç arkadaşların dediği gibi
üşenmedim diğer konularına da baktım.VAZGEÇ yol daha çok yakınken vazgeç verilmiş sadakan varmış senin.Başta muhtemelen hem sana hem ailene cazip geldi varlıklı insanlar hali vakti yerinde falan ama çok yaş farkı var aranızda eşin senin arkanda duracak biri değil ezilirsin üzülürsün yapma eşin kendine bir hayat arkadaşı aramıyor ailesine gelinlik yapcak sesi çıkmayan birini arıyor.Ev evdir hepsi dört duvar eski yeni farketmez o eski eve alınırdı eşyalar yeni eve tşınırken taşınırdı bu kadar basit yapamazsın bu insanlarla.
Evi eşyalariyla birlikte birakip taşinmiş kvdeler. Yeni eşya alinmiyormuş nişanlisida ne var kullansan böyle diyormuş. Birde resmi nikah kiymadan imam nikahi kiymişlar. Bu kizin ailesi nerede çok merak ettim
Aynen öyle baskasinin yataginda asla ytmazdim ama 17 yaşta cok aşiri fazla hem genc kizi alacak hemde ilgi yok ne guzel vallaaldırdın aldırdın yoksaa yenı evde yenı esyada hayalllyenı gelınsın yatak odan yenı olsun evıne gecerken gotururum de.baştan kabul etmekle hata etmıssın. sakın kabul etme canım.içinde kalacağına onların içinde kalsın..
Bencede ztn bunu anlamak icon aptal.olmak lazim ayni evde kalcaklar sonrada dedigin gibi ay beni kandirdilar bunlar☺☺☺biz sana dedik evlenmwk ugrna hayatini mahv etmeVazgecmicek arkadas evlenecek. Bir sonraki konuyu tahmin edebiliyorum.
Kayinvalidemler diger eve gecicez dedi gecmedi. Her gun kavga gurultu daraliyorum. Bosansam mi?
Buna yakin bisi olur tahminim. Boyle olmasini istedigimden degil ama cok belli yani sonu. Yeni ev filanda hikaye. Alcaz diye uyutuyorlar kizi. Amac belli birlikte yasanacak. Daha onceki okunlarinda cok guzel cikar yol gosterilmis arkadasa ama degismeyecek o.
konu sahibi burada bile kendini doğru düzgün ifade edemiyor. Adama da buradaki gibi bölük pörçük konuşuyorsa adam, ben ne desem kabul eder bu kız ederim gönlünü bir şekilde diye düşünüyordur. Kararlı olması net tavır takınması lazım. Kızın ailesi nerede bu arada onu hiç anlamadım. Bir sürü mesaj yazdım konuya ama cevap alamadım.Bencede ztn bunu anlamak icon aptal.olmak lazim ayni evde kalcaklar sonrada dedigin gibi ay beni kandirdilar bunlar☺☺☺biz sana dedik evlenmwk ugrna hayatini mahv etme
Bunlarin durunlarini iyimis öbür konuda yazdibu bedavaya getirme mantığı nedir ya? bir çok yorumda aynı cümle. şaştım kaldım.
kadınlar daha hala kendilerini eşya olarak görüyorlar resmen.
arkadaşım durumunuz yoksa olana kadar bekleyeceksin. beklemiyorum acelem var dersen de elde ne varsa ona kabul vermelisin.
belli ki durumları yok.
benim, hem eş adayı hem kendisi çalışan arkadaşlarım bile sabırla durumlarını düzeltmek için bekliyorlar.
Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Bizdede öyle komple yazak odadi takimini mutfak esyasi banyo camasir makinesi biz aldik.bunlarin ikiside bir tuhaf galiba☺☺☺yatak odasını kız tarafı alır zaten. Alsaydınz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?